![]() |
yıldırım demirören sinan engin. düşsün bu adamlar yakamızdan... kimsenn gitmesine gerek kalmaz.. |
gitsinler tabi ya cürük carik kim varsa bize gelmis dezenfetke etmeleri lazim böcek ilaci sıkalım yok olsunlar:D:D:D |
aetos sa katılıyorum hepsi gide bilir tabiki daha iyileri alınması koşuluyla |
bence gidecek olanlar sunlar bizim beceriksiz topkaybeden baki mercimek gitsin huzur evine döncek diatta ve cissede gitsin hele ibrahim üzülmez defolup gitsin onun yüzünden maclara bakmak istemiyorum bile artik burak yilmazda gitse hic üzülmem |
bence ricardinhoyu satalim ve ricardinhonun geldigi takimdan yani corinthiansda oynayan bi genc oyuncu var 5.000.000 € daha 17 yasinda onu alalim süper olur ismi lulinha onu alalim bence |
bobo delgado tello hariç hepsi gitsin ibrahim yattara ilhan mansızs sergen yuvaya dönse 10 numara olurdu.. sergen yaşlanmışta olsa sahada dursa yeter |
beni de göndersin... :D |
Alıntı:
|
konunun delgadoyla ilgisi nedir??? |
delgado tello bobo cisse kesinlikle kalmalı... higuain konusunda hala net bir fikir edinemedik... diatta konusunda da aslında bir çok arkadaş beğenmese de ben takımın şanssız dönemlerine denk geldiğini düşünüyorum o maçlarda bobo ya da baksak o da kötüydü diatta bence kötü bir oyuncu değil ben son lafımı onun için de söyleyemiyorum ama şöyle bir şey var tabi. Higuain ve Diatta vazgeçilmez değil gitseler de zarar olmaz ama diğerleri kesinlikle kalmalı... |
Türkiye`de Saat: 13:55 . |