![]() |
bu kötü oldu ama şu önümüzdeki maçlara bakalım bence gelen koyuyo giden koyuyo |
ben bu delgadoyu kötüleyenleri anlamıyorum.adam öle maçlar alıyoki takım yeniden diriliyo....hep kader maçlarında ortaya cıkıyo üstün oynuyo...we süper bi adam... |
bakın porto maçına delgado yerde gooll tello....son dakkalarda sağa mütiş bir pas we goolll adam üstüne düşeni fazlası ile yapıyor bence |
we bu takımda alınmış en yüksek puanı aldı....perşembe günü fotomaça baktı iseniz en yüksek puanı aldı 9 wermişler bence hak ettiii.... |
tello bobo da iyilerdi...onlarda büyük iş yaptılar.... bu takımda kalcaksa adamlar belli zaten 3 tane war bobo tello delgado...warmı başka yabancı.ciisse imiişşş ya deli etti o adam beni yaaa ali tandoğan sakat sakat oynuyo adamın başı dönüyo karı gibi hastaneye gidiyo........adam gibi adamlar lazım...bize. |
rico ve diattayı anladım ama dıgerlerının ne alakası var nerden cıktı bu aslı olmayan gereksız haber..... |
Kofti haber..! |
kaynak varmi kardes ? delgadoyu yollamazlar merak etmeyin ... |
eğer böyle bi karar verirlerse yönetim iyi olur tello ve bobo hariç, kimsenin beşiktaşın futbolcusu olaxcak kapasitesi yok... |
herkes gidebilir yeterki yerine iyi futbolcu gelsin. bu kulüpten kimler gitmediki. misal sergen yalçın gitti ricardinho geldi. yerini doldurdu mu kesinlikle hayır. |
Türkiye`de Saat: 23:12 . |