![]() |
al işte sana bi kaya demişler yaw kimdir bu mehmet yıldız bence bize gelse fazlı gibi olur hani antalyanın kral golcüsü ! vardıya aynen onun gibi saçmalık ya batuhan 10 tane m.yıldız eder |
kesinlikle kiralıktır,bu haber doğruysa eğer |
KİRALIKSA OLUR NASIL OLSA ŞU ANA TAKIMDA YER BULAMAZLAR EN AZINDAN GİDİP ORADA OYNARLAR VE TABİ KENDİLERİNİ İSPAT EDİP DÖNERLER AMA BEN İNANMIYORUM MEHMET YILDIZ'I O KADAR UCUZA BIRAKMAZLAR |
Eger gercekten öylese yaziklar olsun yönetime. Batuhani verilirmi yaw!! |
Batuhana yazık edecekler.. |
ya tam kafayi yemis bu yönetim eger haber dogruysa...ne mehmet yildizi biz yildiz sevdalisi degiliz gitsin o yildiz sevdalisi takimlarda oynasin...batuhan avrupanin takibinde yani gelecek vaad eden bir futbolcu ve oynadigi her macta Besiktaslilik ruhunu sahaya yansitiyor bence biraz tecrübesiz ama oda normal daha yasi kacki...batuhani verene kadar ver nobreyi zaten bi ise yaradigi yok nobreye verilen sanslar batuhana verilseydi bence simdi 4-5 gol atardi kesin ama bizim demiörenin ezik futbolcu hastaligi varya birkactane daha alir ocakta takima |
Çok saçma bir haber...Herşeyede inanmayın arkadaşlar bence...Adam gibi bir haber olsa gam yemicem valla.Resmen saçmalık... |
o kadar değil... |
batuhanı satmazlar o kadar da salak değildir bu yönetim |
bütün haberler dpğru olsaydı şuan bizde kimlerr olurduu kimlerr .. yani bence bu da yalan inş tabii..;) |
Türkiye`de Saat: 21:55 . |