![]() |
HaYaT müştereRek..ŞiMdi güL bakalım ezikFB... '3' te yetmez 5 tane ver ver WER ALLahıM veR... Şimdi gülsün bakalım beste hırsızLarı... |
katılıyorum |
aslinda 5 tane atsalardi süper olurdu neyse 3 de iyi kar kar dir :D:D:D |
ee bunlar çok güldü zamanında boşuna demiyorum allahın sopası yoktur diye şimdi bunlar kadı köydede kaybedip te elenirlerse kimse şaşmasın gol atmak için atak yapacaklar bir kontra yerlerse carlos zaten forvet gibi hep ilerde olur ozaman işte bu 3:0 ı da ararlar |
siz güldünüz bizler agladık şimdi sıra sizde daha fazla olsaydı kkeşkee...ama olmadı daha beter olursunuz inş... Avrupa sizin neyinize haydi EDİRNE ÇELTİK Kupsınaa .......... :D:D:D |
F3N3RR İN3Rİ Y3N3RRR |
hırsız g.tler az bile yediler |
Bence böyle düşünmek yanlış.Biz başaramıyorsak onlar başarsınki bir sonraki seneler avrupa kupalarına daha rahat gidelim deyilmi...We de artık 4. torbadan girmekten bıktık.3-2 torbalardan girsekte rahatlasak... |
ah aahhhh cok dua ettim 9 yesinler diye ama beceriksiz inter oynamadiki ... adamlar 3-0 yenildi yine bugünkü gazetelerde avrupa fatihi fener falan diye yaziyor bu ne bicim medya anlamadim yaaaa...ama cska moskovayi cok küccümsediler istanbulda yenilecek ezikler |
adamlar golleri biraz daha erken atsalardı farkın artması içten bile deildi |
Türkiye`de Saat: 16:07 . |