![]() |
İnter takım değil ki!!!İkinci turda dişli bir rakiple eşleşirlerse eminim ki elenecektir...Dünkü fbyi liverpool o vaziyette yakalasa eminim ki maç 8den farklı bitmezdi...O inter bile manciniye rağmen 5 atabilirdi maçta.Ama 3de kaldılar beceriksizlikleri sonucu...Fb neolursa olsun gruptan çıkacaktır ama...Çıkmazsa kendi keriziliğidir... |
adamlar kendilerini sıkmadan 3 gol buldu bu oyunuyla bile inanılmaz 2-3 gol kaçırdı. maç 5-0 da bitiverirdi. |
arkadaşlar 1 yarı da gol yeselerdi vallahi çok daha farklı olacaktı inşallah ruslar da yener |
Birakin Interi felan. Bunlara biz 5 tane atmadan benim cigerim sogumaz. Ulan resmen cigerim yaniyor arkadas |
:D:D |
insallah gruptan cikamazlar ezikler |
ilginç yorumlar..üzüldüm ben..fener taraftarının bize gülmüş olması fb takımını avrupada desteklememizi gerektirmez ki..yani ben öyle hissedemem en azından.. saygılar. |
bir italyan takımı için 3-0 gayet yeterli bir skor ingilizler gibi buldumu acımamazlık yapmıyo ki adamlar atsalar en az 3 gol daha atarlardı ama 2-0 dan sonra oyunu rölantiye almaya başladılar... Bu arada avrupa da ben de diğer takımlarımızı destekleme taraftarıydım ama son liverpool maçından sonra yapılanları görünce bu fikrim tamamen değişti ne halleri varsa görsünler yenilirlerse de seviniyorum artık... |
isteseler 5 te atarlardı ama oynamadılar... |
Ya adamlar beceriksizdi gerçektende. kadroda L.Figo ve H.Crespo olsaydı bu maç farka giderdi..! neyse başka bahara :D |
Türkiye`de Saat: 05:20 . |