![]() |
YETER ARTIK !!!!! ertuğurul hoca beşiktaşa zarar veriyor beyler oyun değşiklikleri kesinlikle çok yanlış yapıyor takıma hiç bi zaman faydası olmayan kişiler oyuna giriyor oysaki oyunun kaderini belirlicek kişiler varken.ERTUĞRUL HOCA YETERR ARTIIKK YETERRR BAVULUNU TOPLA ARTIK LANET OLSUNNNNNNN .......... |
bende bunu savunuyorum ama bazı arkadaşlar ertuğrul hocayı haklı buluyo tamam bende seviyorum ertuğrul hocayı ama objektif olabilmk lazım yapamıyo işte...! |
Alıntı:
|
Ertuğrul Hoca yı severim ama değişiklikleri ya yapmıor yada çok geç yapıor. Ayrıyetten adlığı yabancı oyuncuları bile (Higuain,Diatta) yedekte oturtuyor...! Yani Hocamız bu maçta hatalıydı...! Ama hemen git bileti kesilmesi yanlış..! Bu sene olmadı önümüzdeki sene için de sabır gösterilmeli..! |
evet çok doğru... |
bence de bir an önce çekip gitsin... |
Alıntı:
FORZA BEŞİKTAŞ FORZA ERTUĞRUL SAĞLAM unutma:Sivas maçında ÇARŞI ertuğrul hocaya destek verdi unutturma |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ibrahim akın kurtarıcı değil,önce kendini kurtarsın |
Tamam ertuğrul hoca iyi bir beşktaşlı ama asla beşiktaşın teknik sorumlusu olamaz ne şimdi nede seneler sonra...artık sempatikliğinide kaybetmeye başladı... |
ya ertuğrul hoca hakkında ben baştan berı dıyorum yaaaa tamam iyi nıyetlı olabılır ama beşiktaşı sırtlayamazzzzzzzzzz |
Alıntı:
aynen katılıyorum yaa bune yaa marsiyyagı yenince adam gibi adam rizeyi yenillince yeter futboldan anlamayanlar konuşmasın yaa anlamıyorsun sussun evet saglamın bazı hataları var maca cok geç mudale etti ama adam ilk senesinde ş ligi rekor aday tranferleri o yaptı veya yapmadı ama adamlar böyle olacagını o nerden bilsin falcı bu yaa ama cok iyi bir hoca bazı futbolcular var onlar kendine ceki düzen versin i . akın 4 yıldır burda kimse göndersin demiyor gidin onu kovun futboldan anlamayanlar |
adam qibi adam ertuğrul sağlam :hello: |
Ya öyle bi tablo oluşturuyosunuzki anlam weremyirum.Bence daha hiçbirşey bitmedi.Hatta bu aksamki oyundan memnunm çk.Hersey daha iyi olcak.Ama önmzdeki haftada ksn yenileceimz bi maç war.Demedi demeyn... |
böyle teknik direktörleri kova kova bu hale geldik sabredelim biraz daha kovarsak gene hic birsey olmaz daha ktü oluruz gene |
Ertuğlul hoca ilk geldiğinde beşiktaşın alex fergusonu olabilir diyordum ve hala bu görüşümün arkasındayım.Elbette hatalar yapıyor hemde maç kaybettiren hatalar yapıyor...Ama bunlar olacaktır,olmazsa anormaldir bence zaten.Daha ilk senesi sonuçta.Alex fergusonun ilk senelerine bakın bakalım neler yapmış!!!Önemli olan yaptığı hatalardan ders alması.Bunu şuanda göremiyorum ama ileride mutlaka alacaktır.Devrenin bir an önce bitmesini bekliyor hoca.Bu takımla olmayacağını o da biliyor.Zaten tek hatası diatta ve higuainle sezona başlamasıydı.Bunu inkar edemeyiz...Ama dediğim gibi devre arasında istediği topçuları aldırınca(holosko gibi mesela)takım daha iyi oalcak takım.Ozaman ertuğlul hocada felsefesini değiştirir belki.Bu kadar korkak oynatmaz...Busene şampiyonluk şansımızın çok az olduğunu düşünüyorum zaten.(Hakemler ve federasyondan dolayı takımla alakası yok)2.de olsa 3. olsak ertuğlul hoca gitmemeli.Sezon başında ne diyorduk küme düşersek bile SAĞLAM düşelim...Ertuğlul hocanında bu muhteşem taraftarın kendisine olan sonsuz desteğini göreceğini ve ona göre hareket edeceğini düşünüyorum.Öyle herşey daha iyi olacaktır... |
Konuyu yazan arkadaşım nerelerdesin bi gel bakalım nasıl bu kadar kötü düşüne bilirsin futboldan anlamayırsun bari milleti birbirine düşürme konuya bak sen kime lanet okuyorsun..terbiyesizlik yapma |
Hoop beyler, ne is???? Iyi anasini satayim, önüne gelenin keyfine göre adam gönderip bulalim. 5 seneden beri sampiyon olamamissin, bu sene de olmayi ver. Ileriye dönük biraz sabir istiyor hersey. Madem bu kadar sabirsiz oluyorsunuz del bosque ve diyerleri kim gönderdi???? |
bence bu takımda ERTURUL HOCADAN önce gitmesi gerekenler war bence HOCAMIZA biraz daha zaman tanımak lazım diye düşünüyorum.... |
Alıntı:
|
arkadaşlar evet kötü gidiyoruz,sürekli puan kaybediyoruz,hocadan oyunculardan istediğimizi alamıyoruz;ama her gecenin bi sabahı vardır..enseyi karartmamak lazım..inancı kaybetmemek lazım..insanlar da,devletler de inançlarını kaybettiklerinde yok olurlar..biz beşiktaş ı seviyorsak sabretmeyi de bilicez..onu eleştir bunu eleştir;sonu yok..beşiktaş aşkından vazgeçmemeniz ve inancınızı yitirmemeniz dileğiyle..saygılar.. |
Her zaman söyledim söylüyorum.Ertuğrul Hoca Beşiktaş'a geldiğinden beri takıma hiç bir sistem ve kimlik kazandıramadı.Çok yetersiz.Kimse kendini kandırmasın ,boş yerede hocayı savunup onu daha fazla yıpratmasın .Ama bu sene gitmesin artık bu saatten sonra gelecek adamdan faydalanamayız.iyi bir teknik adam olacak.ama o zaman ,bu zaman değil. |
Ertuğrul hoca yetersiz takımı iyi oynatamıyor,oyuncu değişiklikleri yanlış vs vs Hepsi doğru olabilir ama bir takım gol atmaya muaffak olamazsa o takımın hocası ne yapsın yaklaşık 3 yıldan beri ciddi anlamda gol sıkıntısı yaşıyoruz Birçok iyi oynadığımız maçı sırf bu yüzden ya berabere bitirdik tıpkı rize maçında ki gibi ya da pis bir golle mağlup olduk.Devre arasında bu sıkıntının bertaraf edilmesi için öyle böyle değil, çok çok etkili son vuruşlarda gol yüzdesi yüksek bir oyuncu transfer edilmeli.Tek sıkıntı gol yollarında bunu aşmak adına gereken neyse yapılmalı. |
Ertuğrul hocanın beşiktaş gibi büyük bi takımda tecrübesi yok arkadaşlar o hem oynatıyo hem tecrübe kazanıyo bi bakıma her kulvarda..bugüne akdar böyle bi başlık açılmadı açılmasınıda istemem hiç bir zaman..oyuncu değişikliklerini yerinde yapmıyor olabilir ama futbolcularında oynamaması onun suçu değiL..2 övdüğün zaman hepsi havalara giriyolar ve böyle bi tablo çıkıyo ortaya.. tiganaya bile 1 buçuk sene katlanan bi taraftar şampiyonlar liginde gruptan lider çıkma şansı bulunan bi takımın teknik adamına mı isyan ediyolar acaba ?? gönder gönder nereye kadar..hadi gitti diyelim yeni gelicek adam bu saatten sonra bize ne gibi bi katkı sağlayabilir..ilk devre bitti sayılır 2.devreyide kendisi yeni geldim diye kafadan yer zaten diğer kulvarlar hakgetire...kendinize gelin lütfen değerlere sahip çıkmak lazım..bi maçla adam asmayın!! ERTUĞRUL SAĞLAM !!! |
Walla bobo çok iyi bi golcü olabilir ama oyun içerisinde hücuma dönük varyasyonlar yapmıyor.Bize bu tarz bi golcü lazım. |
Oynanan ve oynatilan oyuna bakinca kimin nasil oldugu ortaya cikiyor |
ertugrul hoca hatalar yapiyo ama,bu futbolcularla bu kader cok kaliteli futbolcularimiz yok,ofutbolcular da cok fazla istek de yok |
Be benim uyanik dostlarim, simdi ben size birkac sey yazaymistersenis cevap vermeyin. 1. Bu sezonun basi - aldigimiz Futbolculara bakalim kimler varmis: Rüstü, Hakan, Mehmet Yozgatli, vs vs..... Simdi bunlari alirken dedik ki, Kale saglam, sag kanati da hal ettik, bek olarak S Kurtulus var önünde de kapi gibi yozgatli, yedekde Tandogan ooooh, geri ikilide Toraman -Zan ikilisi bi duvar, sol bek deli önünde tello olmadi i akin, ortada Cisse delgado rico forvet bobo nobre fark etmez, planda Serdar Özkan Burak Koray felan felan yok yani SIMDDIIIII, usta bizim su saydigim adamlardan hangisi evine Helal ekmek götürüyor? Temiz bir Hocamiz v, Helal süt emmis, Besiktas icin Gol Krali olmus, onu birak, Bu takim icin Stoper bile olmus adama laf atacaginiza kadar evine haram ekmek götürenleri yargilayin BEEEEYYYLEEERR!!!! |
yönetimden önce kimse gitmemeli ibrahim akından daha iyi bi kurtarıcıda yoktu yedek klubesinde |
yaa sızde ne soledıgınızı bılmıosunuz lıvıyı yenıo muhtesem hoca fln bı yenılıo yapamıo ne bu ya bı yolunu bulun bı ole bıı bole nereye kadar sımdı gelen hocada yollanır hıc bı işe yaramaz. |
ertuğrul hocayı hiç savunmadım ve hala savunmuyorum. içeride galip geldiğimiz liverpool ve marsilya maçları da dahil hiç bir maçda iyi bir futbol oynamadık. arka arkaya aynı kadroyla çıkmadık. rico yu harcadık. higuaini oynatmadık. diattayı aldık. gökhan zan a güvendik. fenerin artıklarını aldık. defans lazımdı almadık. forvet lazımdı almadık. 15 hafta oynatmadığımız adamı liverpool maçında paf takımdan alıp 11 e koyduk. sonra yine 5 hafta oynatmadık ve tekrar ilk onbire koyduk. 16 yaşınadaki topla beceriksiz biri çocuğu kurtarıcı olarak kullandık.ama higuaini kenarda bekletmeye devam ettik. baki yi sol bek oynattık. burak ve ibrahim akını kurtarıcı sandık oyuna aldık. ricoyu sol açık ve ön libero oynattık. hala oynatıyoruz. savunmayın artık yaa. kabul edin. göderelim demiyorum. artık kurtulacak halimiz kalmadı. ertuğrul sağlamda teknik direktörlüğü bizde öğrensin. napalım. bunu bile savunuyorsunuz. daha tecrübesiz öğrenicek diyorsunuz. takımımız beşiktaş unutuyorsunuz. son 5 senedir takımımıza hiç tecrübeli ve bilgili bir teknik direktör gelmedi. hepsinin geçmişi boş. tigana mı. koca bir hiç. başarısı yok. del bosque mi tek başarısı muhtşem kadrolu real madrid. sonrası ne mi oldu. daha iş yapamadı. rıza çalımbaymı, ertuğrul sağlammı. onlarda yetersiz başarısı olmayan genç teknik direktörler. bize en son lucescu geldi. sonrası boş. en büyük hata yönetimde. t. direktör bile bulamıyorlar. oyuncu almayı bilmiyorlar. diatta kim. higuain kim. delgado, rico cisse hepsi yalan. 6 hakkımız var diye şartlandırıyolar kendilerini 6 futbolcuya. 3 tane olsun adam gibi olsun eter. verilern paralara bakın. yönetim gitmeden hiç bir başarı elde edemeyiz. ne vaad ettilerse döndüler. benim teklifim. DEV BİR PANKART YAPTIRALIM. ÜZERİNDE: SİZ GİTMEZSENİZ BİDE YOKUZ YAZDIRALIM. ONLAR BİRAKANA KADAR MAÇA GİTMEYELİM. bazılarının zoruna gider bu belki. ama kurtuluşumuz yok bu yönetimle. güven vermiyo. her sne aynı hataları tekrarlıyo. size seneye ne olacağını yazıyım. sezon başı yine 10 transfer. bu sene başka olucak hayalleri. eski futbolcuı ve bize değer katmayacak yabancı transferleri. sezonun 5. haftası ligde 10. haftasındada avrupada başarısızlık. sonraki sene için kalan umutlar. ben bu senaryoya alıştım. zevk kalmadı içimde. beşiktaş maçı var diye heyecanlanıyorum artık. |
ne kadar meraklıyız adam harcamaya ya.ingtede 4 sezonda 4 teknik adam değiştiren bi takım varmı acaba merak ediyorum...kendimi bildim bileli arsenalin teknik direktörü aynı...her sen şampiyonda olmuyolar ayrıca.ama bizde bi sezon şampiyon yapamazsa hatta ligin ortasında kötü giderse işler çek git bu takım sana ağır lafları başlıyo...saçmalık... |
herşey hocada bitmiyo malesef ertuğrul hata yapmıyomu yapıyo ama zico hoca bile sayılmaz ertuğrulun yanında ama fener nasıl top oynuyo zico çok mu doğru işler yapıyo kadrodaki yabancılar tello bobo delgado hariç alayı yollanmalı.diyeceksinizki bu oyuncuları ben mi aldım.diatta ya gelene kadar helguera-hyypia-navarro gibi isimler geçti yönetim alamıyosa hoca ne yapıcak hocanın tek hatası c.cole yerine higunei almasıdır. portoyu burda ezen marsilya ve liverpol maçını kazanan takımında hocası ertuğruldur.ertuğrula en az 2 sene şans verilmeli. ayrıca hakemler olmasa şuan liderdik en yakın rakibe 4-5 puan fark atmıştık.takımın gelişimin etkilemiştir bu süreç.ertuğrul yetersiz tecrübesiz diyenler feldkampı görmezlermi |
Alıntı:
|
yazık arkadaşlar böyle düşünmeniz çok düşündürücü... gitmeyecek hocamız ! |
merak etmeyin bu yönetim olduğu sürece kesinlikle gidecektir. satıcı onlar. bende zaten önce yönetim gitsin diyorum. yeterli olmayan oyuncu ve antrenör transferini ancak böyle engelleyebiliriz. |
Alıntı:
|
bu gune kadar sağlama tam destek verdim ama dun kı maçtan sonra destek verilecek bişeyı kalmadı değiştirdiği 3 oyuncuda tam anlamıyla fiyasko higuen gibi bir oyucu orda dururken batuhan gibi birisini kurtarıcı olarak alıyor yeter artık bu kadarda olmaz resmen dalga geçiyor bizi mahvediyor akıllanması laızm eğer bursa ve porto maçıda boyle biterse bence artık gitmesi lazım fazla durduuuu |
Hocamızın gitmesi hiçbir şeyi çözmeyecektir...! Son dönemde kimleri harcadı bu yönetim.! Sorun ve çözüm yönetimin gitmesinde.! Bunu hala anlayamıyor ve Hoca ya saldırmanıza şaşıyorum..! |
Türkiye`de Saat: 01:53 . |