![]() |
O Çocuğun Babası Ali Tandoğan'mış Az önce açıklandı bahsedilen çocuğun babası Ali'ymiş Türkiye’nin en ünlü futbolcularından biriyle ilgili şok bir iddia ortaya atıldı bu sabah… Bu ünlü futbolcudan nikahsız çocuk sahibi olduğunu iddia eden Ebru ismindeki genç bayan çocuğunun babasının minik oğluna bakmadığı iddiasıyla yıllar sonra ortaya çıktı!.. Programın başında kimliği gizli tutuldu bu futbolcunun ve Ebru'nun yaşadıkları, çocuğuna nasıl zor şartlarda baktığı anlatıldı önce... "Arım Balım Peteğim" ekibi İçerik Sorumlusu Bilal Özbilge'nin bulduğu ve uzun uğraşlar sonunda canlı yayına çıkardığı Ebru, Beşiktaşlı Ali Tandoğan'la yaşadığı ilişki sonucu bebeğini dünyaya getirdiğini programın ilerleyen dakikalarında... Ebru, şimdilerde bir başka bayanla evli olan Ali Tandoğan'ın çocuğuna sahip çıkmasını isterken, Tandoğan'ın annesi program yetkilileriyle görüşerek, "Çocuk eğer oğlumunsa babaannesi olarak ben sahip çıkarım" dediği öğrenildi... |
vay canına gerçekten üzücü ama bugün açıklaması iyi olmadı keşke maçtan sonra açıklansaydı bugün tandoğandan çok şey bekliyordum. |
yalan haber kahpe basın böyle bi günde moralimizi bozmak icin her boku yapıyor...Allah bilir fenerli bu kadın sırf bizimkilerin moralini bozmak icindir kahpe evlatları !!!anananızı gönderin ulan |
ne çocuğu yavff?? ben gündemden uzakmıyım??? |
hangi çocuk yahu? |
ya ben fransız kaldım hangi çocuk beyler |
YALAN HABER YA kolpa basının ********likleri |
YETER ULANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN |
mevzu ne? |
millet olayı bizede anlatın bi zahmet |
EKRANDAN CANLI YAYIN!.. SIR PERDESİ ARALANDI! ÇOK ÜNLÜ BİR FUTBOLCUDAN NİKAHSIZ ÇOCUK SAHİBİ OLDUĞUNU İDDİA EDEN EBRU İSİMLİ GENÇ KADIN “ARIM BALIM PETEĞİM” PROGRAMINDA BU FUTBOLCUNUN BEŞİKTAŞLI ALİ TANDOĞAN OLDUĞUNU AÇIKLADI!.. 11/12/2007 12:28 http://www.ucankus.com/img/imgyeni/b...ebru_cocuk.jpg P { margin: 0px; } Türkiye’nin en ünlü futbolcularından biriyle ilgili şok bir iddia ortaya atıldı bu sabah… Bu ünlü futbolcudan nikahsız çocuk sahibi olduğunu iddia eden Ebru ismindeki genç bayan çocuğunun babasının minik oğluna bakmadığı iddiasıyla yıllar sonra ortaya çıktı!.. Programın başında kimliği gizli tutuldu bu futbolcunun ve Ebru'nun yaşadıkları, çocuğuna nasıl zor şartlarda baktığı anlatıldı önce... "Arım Balım Peteğim" ekibi İçerik Sorumlusu Bilal Özbilge'nin bulduğu ve uzun uğraşlar sonunda canlı yayına çıkardığı Ebru, Beşiktaşlı Ali Tandoğan'la yaşadığı ilişki sonucu bebeğini dünyaya getirdiğini programın ilerleyen dakikalarında... Ebru, şimdilerde bir başka bayanla evli olan Ali Tandoğan'ın çocuğuna sahip çıkmasını isterken, Tandoğan'ın annesi program yetkilileriyle görüşerek, "Çocuk eğer oğlumunsa babaannesi olarak ben sahip çıkarım" dediği öğrenildi... |
Allah kahretsin ya tam gününde açıkladı yani.Offfffffffffffffffff |
oalay şu show tv de şu an yayınlanan programda kah.. biri aliden cocugum olucak diyor !!!eminim yalandır |
yalan veya doğru.bugünü mü buldular ya.Ali'nin Avukatı falanda bağlandı.kahretsin |
ne oluyo ya biri bizede anlatacakmı????* |
Alıntı:
|
arkadaşım bu bir organize harekettik...Medyanın yaptıgı her zamanki kahpeliktir...birileri önümüze geçmeye çalışo yeter ulan yeter |
bu doğruysa ali yolcu |
yalandır umarım ama böyle bi haberin böyle bi maçın olduğu gün ortaya çıkması çok adice! insan 1 gün daha bekler! senelerdir sesini çıkarmamış şimdi mi aklına gelmiş ali' nin çocuğu olduğunu söylemek! |
bu magazinsel haberler beni fena halde bayıyor. |
kadın 5 yıl beklemiş bugünü bulmuş pes yani |
BİZENE 1 TANEDE OLUR 2 TANDE BİZ OYUNUNA BAKARIZ. |
yuuuuuuhhhh beeee....yaf insan 5 sene beklemiş 1 gün daha bekleseydi yaaa nolurdu sanki....... |
Alıntı:
|
mac günü duyurulması cok kötü oldu. umarım aksamı etkilemez |
ali t. nı oynatacağını sanmıyorum daha kontrollü başlar ertuğrul hoca serdar k. la başlar sonra gidişata göre ali t. alır. |
Sır isim Beşiktaşlı çıktı!... Evlilik dışı bir ilişkiden 5 yaşında oğlu olduğu iddia edilen futbolcunun adı açıklandı. http://www.gercekgundem.com/img/news...dogancocuk.jpg Evlilik dışı bir ilişkiden 5 yaşında oğlu olduğu iddia edilen futbolcunun ismi canlı yayında açıklandı. İşte o Beşiktaşlı futbolcu... Bir kaç gündür Show TV'deki Petek Dinçöz'ün programında ekrana getirilen iddiada bahsedilen futbolcunun Beşiktaş'ın ünlü futbolcusu Ali Tandoğan olduğu açıklandı. Ebru hanım 5 yaşındaki oğlunun babasının ismini açıklarken "Bütün Türkiye duysun kim olduğunu" dedi ve ismini açıkladı. Tandoğan adına bir süre önce dava açıldığı ve davanın halen sürdüğü bildirildi. Canlı yayına bağlana Tandoğan'ın avukatı Fatih Kalkanlı şu açıklamayı yaptı: "Ne dedikleri bizi ç ok ilgilendirmiyor. Davayla ilgili yanlış bilgiler verildi. Adli Tıp'tan alınan bir rapor alındığı söylendi. Raporda, çocuğun Ali Tandoğan'dan olmadığı ifadesi söylendi ve yeniden karar alınıp Adli Tıp'a gidilmesinin istendiği aktarıldı. Ancak, Ebru hanım, Adli Tıp'a giderek kan örneklerini vermedi. İstanbul'a gelip canlı yayına çıkıyor ama Adli Tıp'a gitmiyor. Mahkeme yeniden rapor alınması kararından döndü. Yani ilk rapora göre karar verilecek. Alınacak mahkeme kararına karşı koymamış mümkün değil. DNA testine göre babalık davası açılan çocuğun Ali Tandoğan'ın çocuğu olmadığına dair bir ifade yer almakta. Yeniden Adli Tıp'tan randevu alınmış ve karar alınmıştır. Ancak Ebru hanım gitmemiştir. Müvekkilim hazır bulunmuştur orada ancak Ebru hanım gelmemiştir." Ebru hanım, maddi nedenlerle gidemediğini söyleyerek "Üçümüzün alınıp gidilmesini istiyorum. Daha açık konuşmak istemiyorum. Bilmem anlatabiliyor muyum? O raporda olamayacağı yazılıyor. Olmadığı değil. O zaman benim de kan grubum tutmuyor o zaman ben de bu çocuğun annesi değilim!" diyerek sert çıktı. Televizyongazetesi |
başka acıklıyacak gunmu bulamadılar. kasıtlı olarak bugunu sectiler galiba. gunler cuvalamı girdi sanki hergun yayınlanan bi programım tutupta tarihimizin en onemli maclardan birinin oynanacagı gune gelmesi tesaduf olamaz. beşiktası cekemiyen hainlerin işi. |
kadına bak yaaa...kimbilir kimin için çalışıyo yaaa!!!!!!!!!!1 |
arkadaslar, ali büg+ün gol atsin, biz maci alalim gerisi bos Cocuga Bizim Külüp bakar nasil olsa :) |
hayır çocuk benden:D:D:D kolpa haber bu:D valla olabilir belkide doğrudur:S |
Ali Tandoganın Avukatı . bu hanımefendiye çagrıda bulunmuş İlk yapılan tahlillerde çocugun Ali tandogana ait olmadıgı aaçıklanmışt madem bu kadr ısrar ediyosun gel bi tahlil daha yaptır .. tabi hanımefendi reklamlarını bi bitirsin sonra gider tahlilini yaptırır Reklamlar........... |
Herşey bir kenara.Bu haberin bugün ortaya çıkarılmış olması manidar. |
eziklerden olan can tanrıyarın işidir bu. |
Alıntı:
|
tam zamanını bulmuşlar yani... |
ya arkadslr bugun bır programda bayanın tekı çocuğunun ali tandoğandan olduğunu söyledi. bnce yalan ama bılmıyorum inş doğru deıldır çünkü ewlı ve çocuk beklıyolr.. |
yaaaa ayıp yaa bukadar olmaz satımış basın |
ya be kadın 5 yıl beklemıssın 1 gun daha bekleseydın ne olurdu. ya tam da bugun.... |
ulan eğer bırakıp gitmişse bile gerçekten iyi yapmış. kadın kim bilir kimin için çalışıyo ki konuşmak için maç gününü buldu! show tv yi arayıp saygı(!)larımı ilettim zaten.. |
Türkiye`de Saat: 06:24 . |