![]() |
burak ve ibrahim akin her zamanki gibi cok kötülerdi,ben tello dan bu macta daha iyi seyler bekliyodum ama oda bugün cok kötüydü |
mevcut kadroyu maç öncesi tv de görünce ne yalan söyleyeyim şöyle bir düşündüm Rakip porto defans baki a. tandoğan,forvet burak ile kurulu nasıl olacak bu oyuncularla gol atmak?ama işte ümit garibin ekmeği. yürek dedim, ruh motivasyon dedim bir umut bağlandım.Ama olmadı.Ertuğrul Hoca kendisine sunulan malzemeden ancak bu kadarını sunabildi.Dolayısıyla arkadaşın konu başlığı olarak açtığı Ertuğrul Sağlam ın Yanındayım, adlı değerlendirmesine sonuna kadar katılıyorum... |
Alıntı:
|
ertuğrul hoca naapsın? bu kadroyla bu kadar, bi anadoldan ferrari gibi gitmesini bekleyemezsiniz, devrinde kullanırsanız belki murat131 gibi gider |
elimizde iyi oyuncu tutamıyoruz zaten bu açık ortada bu bizim değil türkiyenin gerceği zaten bu |
takımlarda şirketler gibidir nası şirketler iyi yoneticisiz olmuyorsa futbol takımıda ole yonetım sapkayı onune koysun dusunsun...ertugrul hocanın yanıdayım o napsın yonetıme ragmen ust tura cıkma heyecanı yasattı bıze bukadar unla bu kadar helva.... |
Bombacı mızın arkasındayız...Herkez sizin gibi o zamanlardaki kutsal formanın değerini bilse ıslattığınız o formanın kirinin adı ter olduğunu bilse.. |
hoca burak yılmazı oynattı. 85 te higuianı kurtarıcı olarak aldı. burak yılmazın yerine ibrahim akın-ı aldı. vede suçsuz dimi. vay bee. hoca gitsin demiyorum ama bu takım 1 şutu bile zor atarak yenildiyse ve başındada ertuğrulş sağlam varsa suçludur kardeşim. ben mi suçluyum. futbolcu oynamıyorsa diyorsunuz. oynatsın banane. benmi alıyorum milyon dolar ücret. suçludur. oda suçludur. yönetimde suçludur. futbolcularda suçludur. suçlu olmaları gitmesini gerektirmez. ama bu kadar körü körüne desteklemeyin yaa. ertuğrul sağlam bundan sonra ne yaparsa yapsın suçsuz o zaman. beşiktaş ligi 5. bitirse ertuğrul sağlam suçsuz. fenere yenildik suçsuz. gs ye yenildik suçsuz. sivasa yenildik suçsuz. oh bee ne güzel. |
ertugrul hoca napsın elındekı malzeme bu bu takımdan bu yonetımle kac hoca gectı suclu dıye gıttı kac tane hoca hepsıyle aynıydı durum hocayla alakası yok işin yonetım hatası var bosa arcanan paralar bu yonetım seklıyle olmaz.. |
hocaya ve takıma sonuna kadar destek bizimki sadece bir duyadı ve bitti o kadar |
Türkiye`de Saat: 09:42 . |