![]() |
herkes hatırlar her halde ertuğrul takımın başına ilk geçtigide öyle bir takım yaratacagızki yenildigimide bile erkes bizi alkışlayacak beşiktaşın oynadıgı futbolla herkesin taktirini alacak soruyorum size bu takımı begenen varmı yandigimiz maçlarda bile kahroluyoruz bence ertuğrul hoca başarısız ve küçük düşünüyor |
Alıntı:
burak yılmaz yerine başka kimse yoktu oyniycak.çok sewdiginiz higuan 2 tane hareket yapıyo diye topla bir anda 10numara adam mı oluyo anlamıyorm.alternatif yok kardeşim.yönetim bon b.... takım hepden b... offf nasıl sinirliyim hala ya bgn ban yemezsem bi dha yemem heralde. |
Alıntı:
veysel kusura bakma ama keşke bende senın gıbı beşiktaşı sadece sevmiş olsam yani kusura bakmayın ama ben sizin gibi kuçuk duşunemem bu hocayla olmadığını baştan beri soyluyoruzz..keşke başka hocada bu kadar ısrarcı olsaydınızda beşiktaşımız mutlu olurdu... bu arada son olarak ben senın gbı beşiktaşı sevmiyorum ÇÜNKÜ BEN BEŞİKTAŞA TAPIYORUM.... |
Alıntı:
yüzde yüz katiliyorum....bobo delgado tello haric o seviyede sampiyonlar liginde oyniyacak futbolcumuz yok. ertugrul hoca ne yapsin? bu is parayla oluyor. biz de paralari yanlis yerlere veriyoruz. 10 tane kelek futbolcu alacagima 2 tane adam gibi alirim daha iyi... Ertuğrul Sağlam ne yapsın anlamıyorum! |
Bu ne iş ya.. tututrmuşsunuz ertuğrul başarılı oyuncular başarısız öylemi... oyuncular kalitesiz olduğu kadar hocalarıda kalitesiz onu neden görmek istemiyorsunuz. takımdaki oyucular mı geriye çekilerek defans yapıyor Yoksa ertuğrulun gol yemeyeyimde şanasa bir gol atabiliriz mantığımı bu çirkinliğe sebeb buraktan ve akından bi b.k olmadığını hiç anlayamayacak kadar kalın kafalımı onları oynatıyor. tello yu ben mi orta sahada defans yapmasını istedim. telloyu sol kanattta oynatsa ortaya korayı koysa bile çok daha iyi olabilirdi. Erttuğrulun korkak futbol anlayışı nedeni ile beşiktaş gol atması hep şansa kalmıştır. Ya 90 dakikada kaleye atılan şut sayısı 3-4 olurmu Bursa maçında bile sadece 3 şut çekildi şansa delgadonun ki gol oldu. Yol yakınken gönderilecek oyuncularla birlikte Eruğrulda kovulmalıdır.İkinci yarı öncesi yeni teknik direktörle hazırlık ve antremanlara çıkılmalı kayıp minimize edilmelidir. Ertuğrul ancak Kayserinin hocası olabilecek çaptadır. yada çapsız... |
Evet arkadaşlar devam edin ;Ertuğrul Hoca ne yapsın deyin.Öyle ya Ertuğrul hoca bu takımın malzemecisi ya ,hiç bir şeye gücü yetmez.O zaman bu hiç beğenmediğiniz takımıda G.W.Bush hazırlıyor ve oynatıyor.Evet doğru Ertuğrul Hoca ne yapsın :sheep:. |
Hocamızın yanındayız ama oda görevini yerine getirip en azından mücadeleci bir takım oluşturabilirdi.! Bu takımı bu kadar rezil futbol oynamaya ve oynatmaya kimsenin HAKKI yok...! |
babam bile hoca olup takımın başında olsaydı ve su anki halde olsaydı karşısında olurdum. Kimsenin hakkı yok boyle korkak oynatmaya porto maçındakı mantık şoyle idi 75 dk kadar skoru koruyup 15 dk içinde saldrcaktı bole bi mantık olur mu bole bi maçta ki 3 puana ihtyacın varken . ki gerçeyi yendiğimizi farz edin gruptaki sonraki maçta zaten 100 de 100 yenilirdik bu mantıkla |
Alıntı:
helal kardeşim sonuna kadar katılıyorum |
aferin aferin siz devamn ertuğrul sağlamla yolara atı alan üsküdarı geçti efendilik dürüstluk müslümanlık disiplin kazanmıyor kardeşim sahada insanlıgına lafım yok kardeşim ama sahada oynayan oynatan kazanıyor bunun bilinciyle yaklaşalım duygusallıkla değil lütfen |
Türkiye`de Saat: 12:01 . |