![]() |
Ertuğrul Sağlam'la devam mı? ertuğrul hocayla yola devammı?? |
ilk mesaj benden.....arkadaşlar bizi ertuğrul hocanın karşısında gorenler var ama biz ertuğrul hocanın başarısızlığını istemıyoruz ertuğrul hoca tam bir beşiktaşlı ama şuan için beşiktaşta yapabıldığı pek fazla aklımda kalan bişey yok o yuzden ne ertuğrul hoca hasar gorsun ne de beşiktaş hasar gorsun yoksa biz ertuğrulu herkesten çooook seviyoruz.İnşallah bazı arkdaşlar bu farkın ayrımına varabilmiştir..... |
aynen bncede çok zorlamasın bnce kndi yıpranır doğru dion kardeş |
katılıyorum sana murat korkakak top oynamaktan başka birşey yapamıyor hani yenildigimizde bile herkes bizi alkışlayacaktı hani beşiktaş oynadıgı futbolla herkesin yaktirini toplayacaktı eger onurlu ve dürüst insansa ben beşiktaşı yönetemiyorum ve o yüzden istifa ediyorum demeli tabi sorunlar onun gitmesiyle bitmeyecek yönetiminde gitmesi lazım |
kesinlikle haklısın dünde bir yorumumda söylemiştim aynını karizmatik iyimser ama bunlar iş yapmıyor ziko ya bak boka sürülcek tip yok ama başarısı var adamın |
Alıntı:
ya ne guzel yazmışsı oyle kardeş yaaaaa http://besiktasforum.net/forum/images/icons/icon10.gif |
Arkadaslar tamam bı acıdan haklısınız dıyebılırız.pekı onu gonderınce nolucak?kımı getıreceksınız?turkıyede var mı antrenor denızlıyımı sametımı kımı?yabancı getırsenız 10 mılyon doların altında tazmınatsız kımse gelmez.sımdı Ertugrul gıttı dıyelım yenı gelen dıyecekkı bu takım benım dııl bu sezon gıder.gelecek sezon tum yabncılar ve bı suru oyuncu satılır yenı takım kurulur.takımıımız yenı sabredın denır.yanı aynı sey olur su ankı bjk tıganankınden ıyımı?ıyı.gecen yıl tıganayla uefadan gruptan cıkamadık daha berbat futbol oynadık.ama yıl sonuna kadar sabretttık noldu en azından 2.olduk kupayı aldık.arkadaslar nolucak bole herkesı gonder gonder.bı yerden tutmak lazım artık o kısi neden ertugrul hoca olmasın.ve son olarak 4 yıldır bız elestıryoruz basın elestıryo kızıyoruz herseye ama noluyo? hersey daha kotuye gıdıyo.bırazda susmayı deneyelım bakalım nolacak |
İS-TE-Mİ-YO-RUUUUZ !!! |
Alıntı:
aynen katılıyorum aynı filmi kackez izledik sayısını unuttum. artık tekrar izlemek is-te-mi-yo-ruuumm.......... |
Alıntı:
|
ertuğrul hocaya kalsın diyenler yakışıklı ve karizmatik gibi sebeplerle kalsın demiyor zaten. zico örneği verlmiş geçen sene zico genel izleyiciydi şimdi büyük usta oldu o zaman demekki herşey sabırdan geçiyor |
Alıntı:
HER GELEN HOCA BEŞİKTAŞTA BAŞARILI OLAMIYOSA KUSURA BAKMAYIN AMA BİZ BEŞİKTAŞIN MENFAATLERİ İÇİN GONDERIRIZZZ ÇÜNKÜ BİZ BEŞİKTAŞI SEVMİYORUZ BİZ BEŞİKTAŞA TA-PI-YO-RUZ !!! |
daha halen tecrübesız bır hoca ama tek onun suçu yok bı flımde..futbolcularında ..para varsa oyuncuda var..alsınlar adam akıllı oyuncu ertuğrulda oynatsın yaffff:) |
sabır değil istikrar.istikrar.istikrar Örneğin; bir adam bir iş yerinde işini çok severek çalışıyor. Ama o adama o işten çıkarılacağı izlenimi verilirse o adam istesede başarılı olamazzzzzzzzzzzzz. Biz herzaman gelen hocalara o izlenimi veriyoruz. |
Alıntı:
|
BENCE ERTUGRUL SAGLAMLA 5 YIILIK BI ANLASMA YAPMALI BOZAN TARAFADA 20 MILYON DOLARLIK TAZMIANT KOYULMALI yoksa bızde bu tartısmalar bıtmez huzur gelmez(sırf Ertugrul ıcın dııl bu baska hoca olsaydıda aynı sey yapılmalı) |
Alıntı:
ya arkadaşım ben zaten burdaki herkesın en az benım kadar beşiktaşa taptığını bılıyorum...bu konuda da zaten sızlerle zıtlaşmakta anlamsız..biz beşiktaşlıyız ve beşiktaşlı olan herkes bızım canımız ama goruş farklılıkları olabılır kabul edılmesı lazım bunun ama...sen şuan benden isim istemışsın ben şuan hangi teknık patronların boşta olduğunu bilemem ama inanki şöyle bi araştırma yapsam ahh ahhh...sana bende bır soru sorayım pekii neden lucescuda bukadar ısrarcı olmadık yada neden delbosguede ve tıganada...o adamlarında ellerındekı futbolcular şuan beşiktaşın elındekılerınden fazla farkı yok..hatta şu an yıldızlar daha çokkk...peki neden???? |
Ya bırakın bu iş hocanın kariyeriyle bitmiyo işte. Real Madridin hocasını getirdiler bu mantıkla yaaaa. Sonuç ne oldu?. trilyonlarımız gitmedimi? |
bak renkdaşım bu konu uzar igder ve birbirimizi kırabilriz.... yönetim ne bizim istediğimiz yapcak nede istemediğimzi...o ancak kendi bildiğini yapacak...o yüzden tatışmayalım bence...sorunun cevabına gelince: hiç bişe demiyorum... |
tıgana bu tgakımda 1.5 yıl kaldı.lucescu ıyı hoca ama bızıde kendınıde yaktı en kucuk basarısızlıkta kacan sampıyonluk akla gelcektı burdakı elestırıler cok dah agır olurdu.son olarak onlara ısrarcı olunmadı dıye onlardan eksıgı olmayan hocamızdada mı ısrrarcı olmayalım.yıne mı aynı fılmı ızleyelım |
Burası kırıcı olmadan birbirimizle arkadaşlığımızı bozmadan saygı ve sevgi çerçevesinde olmak kaydıyla beşiktaşlıların tartışma platformudur. |
ya arkadaşlar herşey hocadada bitmiyor.. oyuncular ruhsuz iki topu zor yapıorlar gol desek bobo delgadodan başka gol atan yok bu takımın ciddi revizyona ihtiyacı var |
istemiyoruz anlayın küçük düşünmeyin |
yeeettteeerrrr Alıntı:
|
ewet isTemiyoruzz... gençse deneyimsizseee gitsin önce tecrübe kazansın sonra gelsin... Ne o ya yeterr ne werdiki Bjk 'ye .. bundan sonra da bişey weremezzz... Ligte biLe işLer yoLunda gitmio daha iLk dewre bitmedeN 8 puan fark war.. bide sen gel yenildiimizde bile futbolumuz için aLkışLanıcazzz de ....GÖRDÜK !!!! YETER artıkk .... |
artık sölücek bişey bulamıyorum size ya cahilin son perdesi heralde bu.ne istiyosunuz ertuğruldan anlamadım ki yönetim değil deşimdi de medya sizi ertuğrulun üstüne gitmekle görevlendirdi dimi.bravo bence maşalık yapıosunuz. |
Arkadaşlar bu basiretsiz yönetim en büyük hatayı Delbosque'yi göndererek yaptı.Çoğu kişinin dediği gibi yapboza döndü takım bence takımda herkes eleştirilmeli Ertuğrul Hocaya sahip çıkılmalı.Otecrübeyi çok zor bir şekilde kazanıyor.Eminim ki en fazla 3 yıl sonra Türkiyede ve avrupada olay yaratacak.Ama bu taraftar onun arkasında durabilirse bu gerizekalı yönetim onu diğerleri gibi harcayamaz.Hatırlayın sezon başında nasıl top oynuyordu bu takım.Süper kupada eziklere nasıl şanssız yenilmiştik.Ne zaman mafya bozuntusu sinan geldi takımın gidişatı bozuldu.O yüzden taraftar olarak biz arkasında olalım hocamızın o güzel şeyler yapacak. |
noldu bize ertuğrul hoca ilk geldiğinde sonuna kadar arkasında olcaktık şimdi neden herkez karşı çıkıyor arkadaşlar? elbet takımda eksikler var ama bu hoca yollanmayla olmaaaaaaaaaazzzzzzz eksikleri bizden daha iyide ertuğrul hocamız görüyodur emin olun takım doğru ellerde merak etmeyin |
Alıntı:
artemıs sozlerıne dıkkat et kımseyı alçak goremezsın sen--bız nasıl senın goruşune saygı duyuyosak sende duyacaksın--yorumunu yaptın okuduk daha ne dıye uzatıyosun..kımseye cahıl dıye hıtap edemezsın... |
geçmişi ne kadarda çabuk unutan bir milletiz.... erturul hoca bu klübe geldiginde ilk yaptıgı açıklama beşiktaş kaybetse bile göze hoş gelen futbol oyniycaz şeklinde konuşmasıydı.... ewt beşiktaş ilk haftalar çok güzel oynadı hepinizde erturul hocaya desdek werdiniz....snra ne oldu manajer değişti yerine sinan engin geldii...snrası ise tam bir felaket.biraz bakın araştırın.bu kadar kolay geçmişi unutmayın.... |
şşşşşşşşş Alıntı:
|
Son 10 yılda bir şampiyonluğumuz var!O 10 yıl içerisinde kaç teknikdirektör değiştirdik peki biliyormusunuz?Tam 10 tane...Yani sezon başına bir teknik direktör düşüyor:wink:Ve biz hala teknik direktör değiştirelim diyoruz.Daha akıllanamadık mı biz???Ertuğlul hoca gitti diyelim kim gelecek yerine.Diyelim hepimizin takdir ettiği, beğendiği lucescu geldi takımın başına.Geldiğinde bu takımın yarısını gönderir bea lucescu.Yüzlerine bile bakmaz!!!Ertuğlul hocanın hataları elbette var.Takımı korkak oynatıyor,risk almıyor vs. eleştirilere bende katılırım.Ama düzelecektir bunlar.Kadromuz biraz daha düzeldiğinde eminim ertuğlul hocada düzelecektir...Gerçekten ertuğlul hoca gidince bu takımın düzeleceğine inanıyormusunuz merak ediyorum... |
Alıntı:
biz senin tahmin edemiyeceğin kadar beşiktaşlıyız... ismin artemis ama beynin o kadar temis değil. örümcek kaplamış !!! biz 3-5 kişiyiz ama alayınıza gideriz |
ertuğrul hoca gene tiganadan ve geçen yılki zico dan ve kalli den şuana kadar daha başarılı bu futbolcularla hem şampiyonlar ligine girdi hem son ana kadar puan olarak şansını sürdürdü hemde ligde şuana kadar birşey kaybetmiş değil geçen yıl fenerbahçe dinamo ya elenip girememişti şampiyonlar ligine hatırlarsanız bence futbolcu kalitemiz biraz yüksek olsa ertuğrul hoca bu işi götürür.. defansa iki sağlam adam ve forvete ilhan mansız tarzında birini almaları gerekir ondan sonra beşiktaş kolay kolay gol yemez kolay kolay gol atar bu kadar basit aslında ama yönetim futboldan anlamadığı için paralar boşa gidiyor utanmadan birde beşiktaşımıza kendine borçlandırıyorlar olmaz kendine borçlandırıyorsan aldığın futbolcularla hem beşiktaşa para kazandracaksın hem kendine olan borcunu kapatacaksın...yönetim gider beşiktaş eski günlerine döner bu bu kadar basit ve net... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşlar yorumlarımızda biraz saygılı olalım.Tartışmayı bile düzgün yapamayacakmıyız!!!! |
İşte böyle kişiler olduğu sürece bölünmeye ve kahrolmaya devam ederiz.Mafya bozuntularının arkasında duracağınıza dürüst ve güvenilir birinin arkasında dursaydınız zaten buralara gelmezdi bu iş |
BURSALI KARTALLAR '' HAYIR '' der bu işe.... |
Alıntı:
bencede bu yönetim gitmeli unutmayalım ki fatih terimin ilk yıllarında taraftar istifa demişti ama o ne yaptı 4 sene üst üste şampiyon yaptı sadece oda deil futbolcular ruhsuz adam maça çıkıyo yenilsede parasını alıyo sabahlara kadar içiyolar eğleniolar adamların umrunda deil beşiktaşımız ertuğrulun başaramadığıda bu futbolculara istediğini yaptıramıyo adam çıkıyo sahaya ruhsuz ruhsuz oynamaya çalışıyo |
Türkiye`de Saat: 00:07 . |