![]() |
Burası kırıcı olmadan birbirimizle arkadaşlığımızı bozmadan saygı ve sevgi çerçevesinde olmak kaydıyla beşiktaşlıların tartışma platformudur. |
ya arkadaşlar herşey hocadada bitmiyor.. oyuncular ruhsuz iki topu zor yapıorlar gol desek bobo delgadodan başka gol atan yok bu takımın ciddi revizyona ihtiyacı var |
istemiyoruz anlayın küçük düşünmeyin |
yeeettteeerrrr Alıntı:
|
ewet isTemiyoruzz... gençse deneyimsizseee gitsin önce tecrübe kazansın sonra gelsin... Ne o ya yeterr ne werdiki Bjk 'ye .. bundan sonra da bişey weremezzz... Ligte biLe işLer yoLunda gitmio daha iLk dewre bitmedeN 8 puan fark war.. bide sen gel yenildiimizde bile futbolumuz için aLkışLanıcazzz de ....GÖRDÜK !!!! YETER artıkk .... |
artık sölücek bişey bulamıyorum size ya cahilin son perdesi heralde bu.ne istiyosunuz ertuğruldan anlamadım ki yönetim değil deşimdi de medya sizi ertuğrulun üstüne gitmekle görevlendirdi dimi.bravo bence maşalık yapıosunuz. |
Arkadaşlar bu basiretsiz yönetim en büyük hatayı Delbosque'yi göndererek yaptı.Çoğu kişinin dediği gibi yapboza döndü takım bence takımda herkes eleştirilmeli Ertuğrul Hocaya sahip çıkılmalı.Otecrübeyi çok zor bir şekilde kazanıyor.Eminim ki en fazla 3 yıl sonra Türkiyede ve avrupada olay yaratacak.Ama bu taraftar onun arkasında durabilirse bu gerizekalı yönetim onu diğerleri gibi harcayamaz.Hatırlayın sezon başında nasıl top oynuyordu bu takım.Süper kupada eziklere nasıl şanssız yenilmiştik.Ne zaman mafya bozuntusu sinan geldi takımın gidişatı bozuldu.O yüzden taraftar olarak biz arkasında olalım hocamızın o güzel şeyler yapacak. |
noldu bize ertuğrul hoca ilk geldiğinde sonuna kadar arkasında olcaktık şimdi neden herkez karşı çıkıyor arkadaşlar? elbet takımda eksikler var ama bu hoca yollanmayla olmaaaaaaaaaazzzzzzz eksikleri bizden daha iyide ertuğrul hocamız görüyodur emin olun takım doğru ellerde merak etmeyin |
Alıntı:
artemıs sozlerıne dıkkat et kımseyı alçak goremezsın sen--bız nasıl senın goruşune saygı duyuyosak sende duyacaksın--yorumunu yaptın okuduk daha ne dıye uzatıyosun..kımseye cahıl dıye hıtap edemezsın... |
geçmişi ne kadarda çabuk unutan bir milletiz.... erturul hoca bu klübe geldiginde ilk yaptıgı açıklama beşiktaş kaybetse bile göze hoş gelen futbol oyniycaz şeklinde konuşmasıydı.... ewt beşiktaş ilk haftalar çok güzel oynadı hepinizde erturul hocaya desdek werdiniz....snra ne oldu manajer değişti yerine sinan engin geldii...snrası ise tam bir felaket.biraz bakın araştırın.bu kadar kolay geçmişi unutmayın.... |
Türkiye`de Saat: 00:16 . |