![]() |
Ne Oluyor Arkadaşlar?Hani Elensekte Farketmezdi? Şampiyonlar liginden biz elendik fb çıktı diye bakıyorum açılan konulara isyanlar başlamış.Burada yazdıklarımdan utanıyorum çünkü muhakkak "O" takımın taraftarlarıda girip bakıyordur ve bizim bu yazdıklarımızı gördükçe daha da mutlu oluyorlardır.Olabilir çıktılar iyi bir gruba düştüler belkide iyi maçlar çıkardılar.Ne yapalım yani ... Porto maçından önce çoğumuz demiyor muyduk kaybetsekte olur diye. Tamam bende biliyorum iyi bir başkanımız yok iyi yönetilmiyoruz.Ama Ertuğrul hocaya çıkamadık diye bu kadar yüklenmek doğru mu? İnönüde harika 2 maç çıkarırkende bu takımın hocası aynı değil miydi?.Niye kazanırken kimse hoca güzel oynattı demiyoruzda kaybedince suçlu oluyor.Bizim kadromuz çok genç.Gökhan zan gibi defansın en önemli adamı yoktu bu maçta Ertuğrul hoca mı sakatladı onuda. Bizim bu seneki hedefimiz zaten bu kadro yapısıyla Lig Şampiyonluğu olmalı ve şu an kaybedilmiş bir şey yok.İkinci yarı bütün derbileri kendi evimizde oynayacağız. Geçen sene hatırlarsanız Tigana ile dış sahada maç kazanamıyorduk şu an dış saha lideriyiz.Hakkımız yenilen maçlar olmasaydı lig lideride olurduk.Sakin olalım takımımıza destek verelim.Sene sonunda yüzü gülen biz olalım.Her sene Türk takımları Avrupa 'da aynı anda elenmek zorunda değil bu sene böyle oldu seneye başka türlü olur. Küme düşsede sağlam olsun diyen taraftar nerede? |
yensekte yenilsekte ölümüne beşiktaş onlar turu atlar sevinir biz elensekte sevdamız gitgide büyürr |
Alıntı:
dusuncelerine aynen katılıyorum. bu takımdan uzun vadede avrupada başarı beklemiyelim. transfer doneminde 2 tane eksiklerimizi tamamlıyacak adam alıp ligde başarı saglanmalı. |
zaten olnarda ilk önce ligde başarı sağladı şimdi avrupada biraz bişeyler yapıyorlar biz istiyoruz ki herşey birden olsun.ilk önce lig şamp. gelmeli |
ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ BEE..... SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK... *UNUTMAYALIM BUNU HİÇ BİR ZAMAN* |
haklısın ama biz ertuğrul hocanın sene başında hep hucum oyunu oynayacağız yenilsekte oyunumuz zevk verecek lafına guvendik ama bakıyorumda porto maçında resmen dokulduk biz 8-0 ları gördük yıkılmadık bundnda yıkılmayız ama oyunu daha farklı oynaması lazım yenilsekte iyi oynadı ama yenildi dememiz lazım şuan bunu doyen kım var soylermisin yanlş değişiklikler 80 den sonra oyuncu almalar uzayıp gidiyo olmaması gerekn yanlışlıklar yoksa sonuna kadar ertuğrulun yanındayız ve sevinmek içinde sevmedik |
geçen sene genel izleyici denilen zico şimdi büyük usta oldu öyle deniliyor en azından o zaman demekki herkes hata yapa yapa doğruları buluyor bizde gelen hocalara doğruyu bulmak için zaman verelim.herkes geldiğinde yanlış yapınca gönderilecekse kim gelecek çok merak ediyorum.nasıl bir hoca istiyoruz gelir gelmez bizi dünya takımı yapan mı.varsa böyle br hoca gelsin de bizde sevinelim |
Alıntı:
|
NE KONU AÇILIRSA AÇILSIN SONUÇTA ERTUĞRUL HOCA DAHA BJK DE BOŞVERİN ERTUĞRUL HOCAYLA DURMAK YOK YOLA DEVAM İS-Tİ-YO-RUZ...(ANLAYANA) |
Alıntı:
|
anlamam ki, el bizi bilmez.... Anlayamaz bu sevdayı. |
ezıklerdekı kazma edu yada lugano bızde olsa ve koyun kazımı kacırmasaydık elımızden hersey cok farklı olurdu |
Alıntı:
|
napalım elımızde ole bı kazmada yok ama:) |
kazmaya gelene kadar başka eksiklerimiz var bizim en önemliside tecrübe |
kazma dediğiniz futbolcuyu beşiktaş alsaydı ne derdiniz çok merak ediyorum. yere göğe sığdıramazdınız. eğer biz büyük beşiktaş taraftarıysak doğru konuşmak lazım. çok önyargılısınız... |
hiç bir zaman karamsarlığa yer yok.. biz bu renklere gönül verdik ne kadar kızsaksa söylensekte gönlümüzde kartal var her zaman.. çArşı aLayına Karşı ! |
bizim ne kadar farklı bi taraftar olduğumuzu anladılar o yüzden çekemiyolar..ama ben genede taraftarın takımın önüne geçmesini istemiorm. artık takım da ii olsun yaa.çok üzülüorum..hep düzelicek derken gene sarpasarıo işler..ve daha çok bağlanıoruz. aynı aşta olduğu gibi kaçan kovalanır hesabı..;) |
budurumdan sıkayetcı olan varsa ceksın gıtsın bız ole taraftar ıstemıyoruz sevınmek ıcın sevmedık felsefesı hangı taraftarda var.. |
yensede elensede hiç üzülmedim çıkmak gibi hedefim yoktu zaten uefa ya gitsek iyi olurdu :) |
doğru diyorsunuz ben fantastik yeni katıldım herkese merhaba |
yaa bunu hepımız bılıyoruz farkındayız ama herkes yapıyor ıste yendıkmı bır numara yenıldıkmı ondan kotu yok.. ama ıste bunlar bır anlık kızgıbnlıkla edılen lafalrdan öte olmuyor genelde sonucta hepımız neyin ne oldgunun farkında degıl mıyız? besıktas taraftarı ıle çok güçlü böylede olmaya devam edicek hepimiz buna inanıyoruz.. BİZ YENMEK İÇİN SEVMİYORUZ.. KALBIMIZDE YAŞAYAN BUYUK BIR RUH VAR ASLA ALEVİ DİNMEYECEK.. |
Alıntı:
|
evet hosgeldın arkadasım ben gormemisim yazarken :)) |
uzun uzun anlatılmaz tek bildiğim sen beşiktAŞK' sın... |
Alıntı:
o yüzden bu durumlara düştük |
arkadaşlar sorun ertuğrul hocadan ziyade yönetim ve bazı futbolcularda ama yinede herşey bitmiş deil.. boşuna demiyoruz adam gibi adam ertuğrul sağlam sonuna kadar ertuğrul hocanın arkasında olmalıyız gerçek bi bjkli gelmiş takımın başına ona sahip çıkalım lütfen... |
İSTİKRARSIZ ORTAMDA TECRÜBEDEN VE BAŞARIDAN SÖZ EDİLEMEZ ERTUĞRUL HOCAYA DESTEĞE DEVAM |
Arkadas, icimizde bir umut... ne yaparsin insaniz iste |
belki taktik hatası belki başka birşey ama ne olursa olsun biz kartalız göklerin hakimi uçmamız için zamana ihtiyacımız var en azından şimdilik sonuna kadar bu takımın arkasında olursak bizi kimse yıkamaz |
Bence taraftar bu haftadan itibaren her maça asılmaı sanki lig yeni başlamış gibi.Takımımızın özelliklede hocamızın arkasında olmalıyız.Bu senede ligi en azından 2 bitirmeliyiz ki bunu çok rahat yapabiliriz.Sinanı gönderebilsek hoca çok daha hakim olabilecek takımına ama Çarşı bile para için sinana söyleiklerini yalamak zorunda kaldı.Demek ki başka işler dönüyor.Kimse bana Beşiktaş karışmasın diye sinana eyvallah ettik demesin yemezler.Çare belli ağalar bu sinan ve tüpçü gidecek dertler bitecek.Ama bizde onları gönderecek delikanlı taraftar yok demekki. |
bız takımımızı herzaman herşeyın ustunde tutuyoruz bız çooooooooooookkkkkkkk sevıyoruz |
ben beklediğimden fazlasını aldım beşiktaştan içerde oynadığı maçların hepsini kazanabilirdi helal olsun 7 yabancının en az 5 i çok kaliteli olmalı tello-delgado-bobo dışında bunu taşıyacak adam yok |
Alıntı:
AYNEN KATILIYORUM BU TAKIMLAN ŞAMPİYONLAR LİGİNDE 6 PUAN TOPLADIK LİGDE HAKKIMIZ ÇOK YENİLDİ BEŞİKTAŞIMIZI OSMANLI GİBİ HEMN İÇERDEN HEM DIŞARDAN YIKMAYA UĞRAŞIYOLAR İÇTEN YÖNETİM DIŞTAN YAZMAYA BİLE GEREK YOK BİLİYOSUNUZ AMA GENEDE ERTUĞRUL GİBİ İYİ BİR TEKNİKTİREKTÖRÜMÜZ VAR ALLAHTAN BEŞİKTAŞ ELFİRENİ ÇEKİLMİŞ BİR ARABADIR |
Alıntı:
KATILIYORUM ADAMLARI ALIRKEN GEÇMİŞLERİNE BAKMIYOLAR GELECEK VARMI İSTİKRARLIMI ÖLE TARNSFER YAPIYO BİZİMKİLER İSE BU ADAM GEÇMİŞİ ÇOK İYİDİ BÜYÜK TAKIMDA OYNAMIŞ DİYİP ALLAH NE VERDİYSE SATIN ALDILAR |
ewet katılıomm sızeeee!!! NEREDE !!! BN BURADAYIM SAHSEN... |
arkadaşlar iyi hoş tam destek her zamn destek katılıyoruz da unutulan birşey var beşiktaş 104 yıllık bir çınardır ve artık avrupada söz sahibi olma zamnı gelmiştir öyle artık bu sene olmadı seneye olsun diyerek birbirimizi kandırmanın anlamı yok .kimsenin fenere öykündüğü de yok fenerin başarısını kıskandığım günü görüceğime ölürüm daha iyi ancak fenerin bir üst tura cıkmasıyla kazandıklarını beşiktaşınsa porto yenilgisiyle kaybettiklerine bir bakalım; 1) fener 10 milyon euroyu kasaya koydu ki bu iki çok çok iyi futbolcu transferi demektir 2) roberto carlosla adını duyurmuştu şimdi para verildiği takdirde takıma gelmem diyecek oyuncu çıkmaz (beşiktaş bugün milyon verse ikna edemez çünkü herkes biliyorki o paralar ödenmiyorörnk: del bos,kleberson...) 3) nasıl bir dönem gs avrupa başarılarıyla türkiyenin takımı oldu fenerde bebe beliğin gözüne girip taraftar kitlesini büyütecek ki bu da satış ve para demek ( kimse biz yeteris demesin yarın bu nesil bittiğinde mezardan hortlayıp maça gidemeyeceğimize göre taraftar kazanmak gerek) 4) nasıl ki gs avrupa başarısı ile hakemlerin desteğini aldı fener de bundan sonra bizi temsil ediyolar diye koruyup kollanacaktır ki şimdiden öle Şimdi siz söyleyin poto maçı kazanılsaydı da bunlar bizim avantajlarımız olsaydı kötü mü olurdu tabi ki destek ama bu işte artık biraz daha rasyonel bakmakta ve rakiplerden ders almakta yarar var yoksa bize ne biz başkayız diyerek başkalarının başarılarından bişeyler öğrenmezsek kendi sevgimiz ve sadakatimizin verdiği huzurdan başka bişey kazandıramayız beşiktaşımıza |
Haklisin kardesim, bende diyordum portoya karsi kaybetsek eglensek fark etmezzz, ama benimafedersi ama uyuzuma giden yedigimiz iok gollllll, yani yazikkkkk, normal gol yesek böyle üzülmiyecemm ama olurmu öyle bi golll.... |
adamlar ne demiş golü göstermişler arkasından da RÜŞTÜ İŞTE BU YÜZDEN BARCELONA DA OYNAYAMADI hadi geçtim barçayı fenerde bile oynayamadı ama beşiktaş da oynuyor ve bize turu kaybettiriyor yazık dier kurtardıklarını yeseydi de hakkıyla geldi attı adamlar diyeydik ama bu kadar acemice olmaz |
eziklerle karşılaştırmayalım kendimizi...onlar bizim grupta 6 puan toplayabilirler miydi soru işareti ? |
Türkiye`de Saat: 06:07 . |