![]() |
Sağlam: "Sergen'i istemiyorum" Ankaragücü maçının ardından konuşan Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam öenmli bir galibiyet aldıklarını belirtirken, devre arasında Beşiktaş'a döneceği konuşulan Sergen Yalçın hakkında ilginç açıklamalar yaptı. Sağlam'ın maç sonu açıklamaları şöyle: "Maalesef bu sene oynadığımız karşılaşmalarda rahat bir galibiyet alamamıştık ama bugün oynadığımız oyunla bunu kırmış olduk. Bugün maçın ilk yarısında iyi oynadık fakat ikinci yarıda fizksel olarak oyundan düştük bunu bekliyorduk çünkü Porto maçı sonrasında buraya dönüş yapmak çok zordu. Bugün 28. maçını oynayan arkadaşlarımız oldu. milli takımı da sayarsak 30'un üstünde maç oynayan oyuncularım var biz de bunun sıkıntısını yaşıyoruz ama bunlara zamanla aşıcağız futbolcularımız bunlara alışacaklar." "Bundan sonra ki dönemde Türkiye Kupası'nda da devam edersek yoğun tempomuz devam edecek ancak ilk yarıda gibi olmayacak.Bu akşam Tello'nun attığı gol güzeldi Delgado'nun attığı gol de çok iyiydi. Bugünkü gollerin hepsinin bizim için ayrı bir anlamı vardı." Sağlam son olarak Ömer Güvenç'in Sergen ile ilgili sorduğu bir soruya da "Sergen benim iyi bir arkadaşım kendisi benim komşum da ancak Sergen'in Beşiktaş'a dönmesi söz konusu kesinlikle değil." |
bende istemiyorum gelmesin zaten |
bence gelsin yedek otursun |
ben sergen hayranıyım ama eski defterleri açamamak lazım |
Alıntı:
Biz Ricardinho'yu eleştiriyoruz fazla koşmuyor,press yapmıyor diye sen sergen gelsin yedek otursada razıyım diyorsun Kızmayın ama sanırım biz bu yönetimi de 15 yılda 2 şampiyonluğu da hakediyoruz... Yönetimden önce taraftarın mantalitesi değişmesi gerek |
Alıntı:
sergenin ölüsü = rico + delgado |
Alıntı:
sendeki mantaliteninde değişmesi gerek ozaman ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
sergene kilolu diye dalga geçerken sergen rize maçında gençler maçında kendi sahasından alıp goller atmıştır.o kilolu haliyle zarre profosyenel hayat yaşamayan sergen cl de şov yapmıştırç sergenin gelmemsini istememin tek nedeni sürekli yollanıp geri aalınmasıdır. eğer sergen ricodan daha faydalı olmassa ben bidaha futbol izlemem yorum yapmam. sergenden bu sene sadece 70 de oyuna girse çok şey değişirdi başta derbiler liverpol-marsilya-porto deplasmanları |
Sergen Beşiktaş a ancak idari ve teknik anlamda bir dönüş yapabilir. |
son olarak şunu diyim batuhan ile çıkan haberlerin doğru olduğunu varsayarsak sergen olsa bu olay olmaz gündeme gelmezdi sergenin olduğu yerde kimse bu şekilde densiz davranamaz bobonun fenermaçında yaptığı bencilliği biraz zor yapardı sırf bu yüzden sergen çok iyi ve ağır bir isim |
ne sergeni ya |
Alıntı:
bence şuandada futbol yorumunu bırakabilirsin.söylediklerinin tamamı mantık dışı.ozaman beşiktaş'a nekadar emek vermiş eski futbolcu varsa toplayalım tekrar ferklı bi takım kuralım bunumu istiyorsun.beşiktaş takım olarak gençleşti genç bi kadroya sahip olduğu için zaten bukadar puan kayıpları yaşanıyor.ama sizin gibi taraftarlar oldukça başarı beklemek zor tabi oldu olacak ilhan mansızı pascal ıda takıma çağıralım.sergen benim içinde çok değerli ve sevdiğim bir futbolcu zamanında beşiktaşımıza yaptıkları tartşılımaz ztn kafasını kullansaydı şuan şekerspor da değildi çok ünlü bi dünya kulübünde görürdük sergen i yönetiminde sergen e yanlış olmuştur giderken ancak beşiktaş deneme tahtası değildir şu saatten sonra acabalarla keşklerle iş yapılmaz;) |
Alıntı:
ya arkadaşım zaten kimse sergen kötü demiyor sen olayları çarpıtıyorsun.sergen 34 yaşına geldi.takımdan ayrıldı beşiktaş hedeflerini,çıtayı yukarı çekmeye çalışıyor ama sizin gibi taraftarlar sergen i istiyor atı alan üsküdar'ı geçti kardeşim.fener'e bi bak adamlarda birsürü yıldız var ve halada alıyorlar biz napıyoruz onun bunun artıklarını topluyoruz eski futbolcularımız geri gelmesini istiyoruz.k bakma ama senin beşiktaşlılığınıda tartışırım ben böyle düşündüğün sürece ;) |
Alıntı:
|
basının b.. yemesi bunlar.ortada böyle bişey yok sergen 2 sefer geldi gitti.Ne yani koskoca beşiktaş kulübü çocuk parkımı ronaldinho olsa yine olmaz artık.alsınlarda milleti üstümüzemi güldürsünler ki ben böyle bir isteğin olduğunu hiç zannetmiyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gelmesin zaten.bu takımda yapacak birşeyi kalmadı futbolcu olarak.ricoyu gönderip meziyetrleri delgado gibi olan bi futbolcu lazım bize...hızlı bi adam... |
Alıntı:
|
Alıntı:
sizin gibi taraftarlar olduktan sonra yönetime artık ben bişey demiyorum.sizin yüzünüzden sürekli geriliyoruz mantalitenizi değiştirin artık.beşiktaş'a zarar veriyorsunuz. yönetimde sizin gibi taraftarlara yaranmak için günüğ kurtarmak adına sizin dedikleriniz yapıyor kimi zaman |
Alıntı:
sizin gibi ön yargılı taraftarlar varken zor ilerleriz. makalele yi alırken yaş sorunu yok türk oyuncu oldumu yaşlandı bugün tugay 37 yaşında ing. de oynuyor |
huzurevi gbi oldu kulup jubilesi yaklaşanı alalım |
Alıntı:
yafff sen beni neden anlamak istemiyorsun arkadaşım.olayları hep saptırıp duruyorsun.ben sergen düşmanı değilim ama benim önceliklerim beşiktaş'tan yana,millet uzaya giderken biz tam tersini yapıyoruz sergen gelse nekadar başarılı olucak bize artık istikrarlı sağlam forvetler defans oyuncuları lazım eee tabi genç olmalarıda önemli bi faktör.rico diyorsun delgado diyorsun senin beğenmediğin delgado 4 haftadır beşliktaş'ı uçuruyor sen maçları izlemiyorsun galiba.konuyu almışsın milliyetçiliğe kadar getirmişsin nato kafa nato mermer.söyliyecek bişeyim yok senin gibi birine al sergen i tepe tepe kullan. |
Alıntı:
nato mermer nato kafa lafınıda cahilliğine veriyorum hakaretle üste çıkmak size özel galiba ben sana gidipte saçı uzun aklı kısa birine laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor desem hoş olur mu.bide milliyyetçilikle ne alakası var sergen vurdum duymaz bir dünya starı bunu fenerlisi cimbomlusu kabul etmişken sen delgado ile kıyaslıyosun delgado gencecik çocuk herhalde bir tercih yapmak gerekse delgado ama sergenin delgadonun arkasında durmasının ne zararı var |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sergen gelmesin artıkk bu saatten sonraa..İleriye bakalımm... |
bu yaştan sonra ne gelecek |
gelmesini istemem ama iyi bir sergen müthiş fayda sağlardı bu takıma artık çok geç.. |
Duygularım ağır basıyor birşey demiyeyim en iyisi :( |
Alıntı:
görüyorum ki seninle futbol anlamında bi orta yolda buluşamıcaz.bu anlamdada kendini geliştirmen gerektiği çok açık ortada bi konunun bu noktalara gelmesi geerçekten entersan.tabi bu saatten sonra sana futbol dersi verecek değilim.ama kendi hırslarınıza beşiktaşı alet etmeyin.bir sergen diye tutturmulsun sanki sergen beşiktaş'tan giden sergen mi köprünün altından çok sular geçti beşiktaşlı futbolcuların yaptığı çalışmayı sergen e.şehir de yapabiliyormu atıyorum geldi ne verecek beşiktaş 'a sergen en formda zamanında bile son 30 dk giriyordu maçlara tamam çevirdiği çok oldu beşiktaşa verdiği emeklere yıldız bi futbolcu oluşuna itirazım yok ama hesaba katmadığın bir nokta var oda sergen artık eski sergen değil.biz sergen in keyfinimi beklicez,sergen gününde olsunda çıksın maçın skorunu değiştirsin maçı kurtarsın.ayrıca hiç düşünmüyormusun sergen gelirse diğer futbolculara etki edecek.onlarında forumlarını düşürecek.sergen in bu saatten sonra beşiktaştaki yeri teknik yönetimdir.ancak bu şekilde beşiktaş'a yarar sağlıyabilir. |
Alıntı:
beşiktaşı aş ewi ile karıştırıyorsn galiba??? çock esirgeme kurumu degil burası o gelsin otursn bu gelsin otursn.yeterince oynamayıp oturan adam war ztn. |
Alıntı:
katılıyorum bana gore sergenın kalıtesını turkıye konusuyo ama rıcardınho nun kalıtesı ortada basarıları ortada ....Sergen Gereksiz ve ibrahim akını bıtıren odur dıer genc oyuncularda bataklıga gırmesın.....:listen: |
İleride teknik eleman olarak takımda hizmet verebilir.! |
Alıntı:
|
gitsen ne farkeder kalsan ne farkeder diyorum:) |
Alıntı:
sergen gelmemeli çünkü bu kadarıda fazla yollayıp yollayıp geri almak komik ama sergen gelse iş yapmaz demek çok farklı |
Alıntı:
|
Alıntı:
rıza ve ertuğrul bişey yaptıya,sergen de eminim yapar ;) |
Türkiye`de Saat: 22:51 . |