bjk19.03 | 18-12-2007 15:18 | Alıntı: DeNiZ´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 519782)
görüyorum ki seninle futbol anlamında bi orta yolda buluşamıcaz.bu anlamdada kendini geliştirmen gerektiği çok açık ortada bi konunun bu noktalara gelmesi geerçekten entersan.tabi bu saatten sonra sana futbol dersi verecek değilim.ama kendi hırslarınıza beşiktaşı alet etmeyin.bir sergen diye tutturmulsun sanki sergen beşiktaş'tan giden sergen mi köprünün altından çok sular geçti beşiktaşlı futbolcuların yaptığı çalışmayı sergen e.şehir de yapabiliyormu atıyorum geldi ne verecek beşiktaş 'a sergen en formda zamanında bile son 30 dk giriyordu maçlara tamam çevirdiği çok oldu beşiktaşa verdiği emeklere yıldız bi futbolcu oluşuna itirazım yok ama hesaba katmadığın bir nokta var oda sergen artık eski sergen değil.biz sergen in keyfinimi beklicez,sergen gününde olsunda çıksın maçın skorunu değiştirsin maçı kurtarsın.ayrıca hiç düşünmüyormusun sergen gelirse diğer futbolculara etki edecek.onlarında forumlarını düşürecek.sergen in bu saatten sonra beşiktaştaki yeri teknik yönetimdir.ancak bu şekilde beşiktaş'a yarar sağlıyabilir. | sergen en iyi zamanında 30 dk. oynuyodu demek ben odenemlere yetişemedim herhalde sene kaç. çok komiksin ya o kilolu dediğiniz adam cl de döktürdü ama yaranamadı ilhan lazio yoya o gölü atsa biz ozman gruptan çıkmış olucaktık onuda sergen yapıcaktı kaldıki o sergen gs yi gruptan çkaranların başında yaşına gelince sergen hiçbir zaman full kondisyonla oynamadı sergende yetenek ve ZEKA var. sergenin dediği bir laf var topu sen bana at kim alıcak bakalım diye.sergen kendine güveni olan ender oyunculardan biri ben sergenin gelmesi taraftarı değilim ama kim bana rico sergenden iyi derse sergenden daha yaralı derse yada sergen bizde iş yapmaz derse tartışırım.
sergen gelmemeli çünkü bu kadarıda fazla yollayıp yollayıp geri almak komik
ama sergen gelse iş yapmaz demek çok farklı |