![]() |
Burak Yılmaz Nereye !!! V.Manisaspor-Beşiktaş maçının 2. yarısı Delgadonun yerıne oyuna giren Burak Yılmaz 2 net gol pozisyonunu harcadı ve Beşiktaşta son dakikalarda soğuk terler döktürdü. Arkadaşlar bana göre Burak Yılmaz bugun çok büyük bir şansı tepti o pozisyonlardan bırını gole çevirmiş olsaydı Beşiktaş' taki prestıjını en azından yenileyebilirdi... |
ne prestiji yaa...O adam gol attı mı ben sevinemiorumm...İtici geliyo bana ... |
ilk yorum benden olsun yıne arkadaşlar ben burak yılmazı sevıyorum ama cıdden şanssız gidiyor yani şansı yanında olsa beşiktaşımıza çok şey katacak...ayrıca çokta fazla forma buldu kendını gostermesı lazımdı ama şansı yanında değildi.. |
beceriksiz herif bi golü atamadı bee 2 tane ne gol pozisyonu ayıptır günahtır.. burağın acilen i.akın gibi takımdan uzakalaştırılması gerekir kiralık formülü mantıklı.. |
ben şahsen bi bakıma sevindim golleri kaçırınca.şimdi bir gol atsa bir sezon daha beşiktaşta olurdu. |
Abi bence şansla mansla alakası yok bunun.Adam top oynamayı unutmuş gibi sanki.Nerde ilk geldiğinde heryere koşan,pres yapıp rakip stoperlere pas yaptırmayan,iyi yerlere koşu yapan burak nerdee şimdiki burak.Adam çok değişmiş.Kendini bitirdi işte resmen.İ.akına özendi herhal!Bundan sonra ondan hayır gelmez.Bi anadolu takımında belki tekrar parlayabilir ama onu bile çok zor görüyorum.İyi bir antreman programı uygulaması lazım.Toplara daha iyi vurmayı öğrenmesi lazım.Çok şey lazım kısaca... |
eger gol yeseydik ben gorurdum onu o zamn zorla mac verdirecekti adama |
tek kelimeyle beceriksiz |
seviyoruz tabi bütün beşiktaşlı futbolcuları sevmek sevmemek değil de bu kada rgol kaçmaz |
bence o gitsin mankenlik yapsın yakışıklı coçuk top oynayıpta orası burasını kırmasın zaten ondan futbolcu falan olmaz |
Türkiye`de Saat: 02:34 . |