![]() |
Alıntı:
|
adam bırakın gol atmayı gol kaçırdığında üzülmüyor bile umrunda değil baki bile ondan daha istekli oynuyor böyle ruhsuz adamlara ihtiyacımız yok |
Bence bu maçla birlikte kredisini tüketmiş oldu.Devre arası yolların ayrılması yakın ihtimal. |
Alıntı:
katılıyorum sana arkadaşım |
Alıntı:
Alıntı:
|
Beceriksiz ve BENCİL...! |
ya ilk geldiği zmn harbi büyük topçu demiştim sonra ne olduysa böyle bir hal aldı. |
Bence Ibrahim Akin a da cok sans tanidik Burak a da.Hicbir takimda sansini bu kadar kötüye kullanan futbolculara bu kadar sabir gösterilmez ama bu cocuklar iyi niyetten de anlamiyolar.. bence ikisi de kiraya verilmeli ve gittikleri takimlarda takip edilmeli sezon sonuna kadar eger bir kipirdanma olursa tekrar sans verilebilir ama benim ikisinden de umudum yok.. Yazik onlarin yerinde olmak icin can ata binlerce genc futbolcu var ve onlar bu nimeti geri zekalica tepiyorlar.. |
Alıntı:
katiliyorum ama o son dk ne goller kacti bu kadarda olmaz ya..Bobo olsun burak yilmaz sanki niyetleri gol atmamakdi... |
burak sezon sonuna kadar KİRALIK verilmeli şans bulabileceği bi takıma bu çocuğun top oynaması kendine güven kazanması lazım çok açık şekilde topa vururken korkuyor kötü vurursam düşüncesi varsa bi topçuda ondan hayır gelmez ki burak sürekli bunu yapıyor kesinlikle kiralanmalaı kaybetmemeliyiz onu |
Türkiye`de Saat: 02:08 . |