![]() |
Arkadaşlar!! Bizdeki Beşiktaş Çılgınlığı Nereye Kadar Sürecek??? Arkadaşlar, sabah kalkıorum BEŞİKTAŞ, gün içerisinde arkadaşlarla tek muhabbet BEŞİKTAŞ, internete girdiğim zaman açtığım tek site BEŞİKTAŞ, gece yatıorum aklımda yıne BEŞİKTAŞ, uykumdan uyandığım zaman bile aklımda BEŞİKTAŞ... Kimse bir Beşiktaş lı kadar takımını sevemez bunu herkes anlasın!!!!! Çünkü biz takımımıza TAPIYORUZZZZ!!! |
Ölene Kadar Kardeşim Hayatın Anlamı Beşiktaş... |
Alıntı:
|
herkez bir yana BEŞİKTAŞ'ım bir yana...! |
Alıntı:
abarttığını düşünüyorum...merak etme 2 yıl daha şampiyon olamazsak taraftarımızda kalmıycak zaten |
taraftar ve seyirci ayrı şeyler biz taraftarız bizim beceremiceğimiz tekşey susmak bunun içinde gayet mutluyum |
Alıntı:
merak etme kardeşim 40 sene şampiyon olmasak ne yazarrrrrrrrrrrrr BİZ BEŞİKTAŞI SEVİNMEK İÇİN SEVMEDIKKİ!!!!!!!!!!!!!!! |
'' ASIL OLAN HAYATTIR , HAYATTA BEŞİKTAŞTIR '' DEMEDİK Mİ HEP !!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
HELAL OLSUN KARDEŞİM ALKIŞLIYORUM SENİİİİİİİ |
cevap çok açık ve net sonsuza dek ölene kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
Alıntı:
|
benimkisi yaşadığım sürece devam edecek ve benimle beraber toprağa gömülecek belki de mezar taşımda Beşiktaş yazacak !! |
ölmek var dömek yok benim arkamdan kızım geliyor ben ölsem bile beşiktaşı o benim için yaşatır |
SONUNA KADAR !... |
Alıntı:
|
Alıntı:
kardesım bnm doğdugumdan berı şmp. yaşadım 100 yıl dan oncekını pek hatrlamıom ama yaşadım 17 senedır bjk lıyım SEVINMEK ICIN SEVMEDIK.... GIDER GIDER HANI 1 SOZ VARDIR bılırmısnz bılmem YERYUZUNDE 1 türk KALDIGI SURECE BU dava dwm EDICEK DIE bundanda esınlenerek YER YUZUNDE 1 BJK LI KALDIGI SURECEDE BEŞİKTAŞ BITMEZ...herkes GITIN bn yıne kalırım ;) en kotu buda tabı =) |
NASIL GELDiK.. BiR GÜN ÖYLE GiDECEGIZ, BESIKTASLI DOGDUK BESIKTASLI ÖLECEGIZ ! |
bu sewda bitmez hasret bitmez isteyene gider hiç farketmez:D:D:Dbitmio bitmio bitmio kardeş yaaa naparsın bitmio:D:D |
Beşiktaşlılık başka birşey.Sadece başarı için beşiktaşlıyım diyenlerde beşiktaşlıyım demesin.Çünkü biz futbol takımını değil beşiktaşı seviyoruz.Bir beşiktaşlı eğerki gerçek beşiktaşlıysa hayatının her yerinde beşiktaşlı olduğunu belli eder hayatını ona göre düzene koyar.Ben şahsen böyleyim.Hayat felsefem beşiktşla başlar beşiktaşla biter ister deli diin ama bööyle işte.BEŞİKTAŞLILIK BAŞKA BİRŞEY... |
Alıntı:
|
beşiktaşşım hayat sensınnn dunyam sensınnnn herşey sensınnnnn |
bu aşk tarif edilemez....***...seni sevmeye kıyamıyorum bu ne büyük aşk şanlı beşiktaşk*** |
Besiktasli kalicaz Besiktasli ölüceyiz arkadas! Tek Ask BesiktASK !!!! |
Bizim aşkımız sonsuzdur..! Ne şampiyonluk nede başarı bizim sevgimiz için ölçü olamaz.! |
mezara kadar beşiktaş... |
yatağımın yanındakı duvarda büyük boy bjk posterı gece yatarken ve sabah kalktığımda hep onla...gerçekten de pc ye oturduğum zmn ilk işim bjk avatarları,bjk siteleri fln... çk sevıorm be bn.ölüne kdr yha ölene kdr yani... ayrıca bz beşiktaşı şampiyon olsun diye sevmedik. ii günde de bjk kötü günde de bjk!!!! başka söz yok=) !! |
Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden |
herşey bestelerde anlatılmış neyi tetışıyoruz ki |
hayatın anlamı |
bizi kanser edip ölene kadar bırakmıcaz sanırım :D |
bir avrupa maçında yediğimiz gol sayısı çift hanelere ulaşıncaya dek...:D |
ölümle yaşamı ayıram çizgi siyahla beyazı ayıramazki dünyanın sonu gelsede sevenleri kimse ayıramazki.......... çocukluğum gençliğim o oldu sonrada yaşlılılığım olacak ..........özetle değişilmezim..... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kardeşim tamam bende aşığım kartalıma ama hersene ya cimbom ya fener şampiyon artık bende arkadaşlarımın içine şampiyon bir takım taraftarı olarak girmek istiyorum bjk resmen ara kedisi oldu bin yılda bir |
aaa bu soruyu gormemis olayımmm... mezara kadar..korkutmaz bizleri musalla tası demisiz..daa ne diyelim?? |
Alıntı:
ama bu sadece soru nıtelığınde değilki??? yani hayat beşiktaş :):):)http://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif |
tek aşkım BEŞİKTAŞKIM... ölümüne BEŞİKTAŞ |
Şampiyonluk tek emelimiz tabiiki..Ama şampiyon olamadı diyede takım bırakılmaz,zaten bırakanda taraftar olmaz.. Korkutmaz Bizi MuSalla Taşı..BeşikTa$ ULAN..!! o kadar.. =)) |
Türkiye`de Saat: 10:56 . |