![]() |
cevap çok açık ve net sonsuza dek ölene kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
Alıntı:
|
benimkisi yaşadığım sürece devam edecek ve benimle beraber toprağa gömülecek belki de mezar taşımda Beşiktaş yazacak !! |
ölmek var dömek yok benim arkamdan kızım geliyor ben ölsem bile beşiktaşı o benim için yaşatır |
SONUNA KADAR !... |
Alıntı:
|
Alıntı:
kardesım bnm doğdugumdan berı şmp. yaşadım 100 yıl dan oncekını pek hatrlamıom ama yaşadım 17 senedır bjk lıyım SEVINMEK ICIN SEVMEDIK.... GIDER GIDER HANI 1 SOZ VARDIR bılırmısnz bılmem YERYUZUNDE 1 türk KALDIGI SURECE BU dava dwm EDICEK DIE bundanda esınlenerek YER YUZUNDE 1 BJK LI KALDIGI SURECEDE BEŞİKTAŞ BITMEZ...herkes GITIN bn yıne kalırım ;) en kotu buda tabı =) |
NASIL GELDiK.. BiR GÜN ÖYLE GiDECEGIZ, BESIKTASLI DOGDUK BESIKTASLI ÖLECEGIZ ! |
bu sewda bitmez hasret bitmez isteyene gider hiç farketmez:D:D:Dbitmio bitmio bitmio kardeş yaaa naparsın bitmio:D:D |
Beşiktaşlılık başka birşey.Sadece başarı için beşiktaşlıyım diyenlerde beşiktaşlıyım demesin.Çünkü biz futbol takımını değil beşiktaşı seviyoruz.Bir beşiktaşlı eğerki gerçek beşiktaşlıysa hayatının her yerinde beşiktaşlı olduğunu belli eder hayatını ona göre düzene koyar.Ben şahsen böyleyim.Hayat felsefem beşiktşla başlar beşiktaşla biter ister deli diin ama bööyle işte.BEŞİKTAŞLILIK BAŞKA BİRŞEY... |
Türkiye`de Saat: 14:48 . |