![]() |
bobonun sAkatlandığını düşün o zaman nolcak peki hem bobo sakatlanmıcak olsA bile yanına forvet şarttttttttt biz şampiyonluğa oynuyoruz... |
bu adam iddaa ediyorum 3 milyon eurodan fazla etmez necati,sergenve hatta şu haliyle ilhan mansız,gelse daha yararlı olur |
hayırlısı |
Taninmis olmasi muhim degil sadece ve sadece katki yapsin ayni Tello gibi mesela |
Alıntı:
İÇİMİ OKUMUŞSUN KARDEŞ.. AYNI ŞEYİ DİCEKTİM ARKADAŞA AYNEN KATILIYORUM SÖYLEYECEK BAŞKA SÖZÜM YOK... |
Alıntı:
|
Ucuza akacaklarsa iyi de bi ton para vereceklerse gerçekten yazık derim.! |
imzayı gormeden inanmam benn..Sanki biraz esprisini yitirdi bu holosko işi yaa...Canı sıkılan holoskodan bahsedior... |
Beyler para bakımından haklısınız gerçekten çok ama holoskonun futbolculuğu ile ilgili yorum yaparken biraz daha dikkat etmek gerekir bence dalga geçiyor olmalısınız eğer boş adam diyorsanız. Adama gelen tekliflere bakınca bunu görürsünüz ki onu da geç adam harbi oynuyor herkes pivot santrofor filan diyorda belki takım o sistemde oynamayacak manchesterin pivot forveti mi var her takım böle oynayacak diye bi kural mı var bence holosko ekonomik açıdan uçuk bi fiyata alınmazsa çok iyi bir transfer 2 sene ye kalmaz ok daha fazlasına satabiliriz... |
yalannnn habermiş c.atlatic 8m onermiş oraya gidecek |
Türkiye`de Saat: 09:58 . |