![]() |
Şampiyonuz Ertuğrul Sağlam, ilk kez bu kadar iddialı konuştu... Beşiktaş’ın genç çalıştırıcısı, derbileri İnönü’de oynayacaklarını ve kağıt üstünde favori olduklarını ifade etti BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, sezonu zirvede tamamlayacaklarını söyledi. Genç teknik adam, “Şampiyonlar Ligi maçları bizi çok yordu. İkinci yarıda bambaşka bir Beşiktaş izleyeceksiniz. 2 veya 3 transfer yapacağız. Diyarbakır DİSKİ maçıyla birlikte Beşiktaş’ı seyredenler mest olacak. Şampiyonlar Ligi’nde 6 puan aldık ama Porto’yu İnönü’de yenmiş olsaydık zaten çıkmıştık. Önemli bir tecrübe kazandık. Ligde rakiplerimizden daha şanslıyız. Çünkü derbileri evimizde oynayacağız. Kağıt üzerinde şampiyon biz gözüküyoruz. Ama önemli olan güzel futbol oynayarak şampiyon olmak” dedi |
ARKADAŞLAR bunu bukadar büyük yazmam daki sebep erturul hoca sezon başındada bu açıklamayı yap tı yine yapıyor ha bizi utandırır inşallah ama bu kafayla zor be hocam |
Alıntı:
ben bu konuşmaları bir yerden daha hatırlıyor gibiyim ??? |
Futbol kağıt üzerindeki avantajlara göre oynansaydı ne biz liverpoolu 2-1 yenebilirdik ne chelsea yı 2-0 nede Barcelona yı 3-0 yenebilirdik...! Biz boş laf değil, icraat istiyoruz hoca icraat..! |
çok zor sen boyle korkak oyun oynattıktan sonra biz anca belki ş. ligine gideriz ama 1. asla olamnayız |
Alıntı:
|
zor değil şampiyon biz olacağız |
ben ertuğrul hocanın bunu daha önce dediğini duymadım geldiğinde takım olmak kolay değil 2-3 ayda olacak işde değil hayal kurmamak gerekir demişti ve ben bu lafları duydum. sonuna kadar arkasındayımmm |
Alıntı:
|
Sampiyonlar ligi gercekten güzel tecrube oldu.Yapılcak trensferlerde iyi olur, adam gibi oynarsak kesin şsampiyonuzzzz!!!! |
inanmak lazım dediyse bildildiği bişey vardır |
Ertugrul keske biraz daha az konusup bos yere insanlari umutlandirmasa.. Cünkü Ertugrul un söyledikelri yaptiklariyla TERS ORANTILI .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ama bizim dilimiz alismis zamaninda futbolcu olarak cok izledigimiz icin,biraz da kendimize yakin buldugumuz ve icimizden biri oldugu icin. Ama asla ve asla Hocaligina bir sözümüz yok onun basarisi bizim gururumuz ve basarimiz.. |
zor gibi gözüküyor !... |
bence bize caner erkin . holosko bide mellberg gelirse kimse tutamaz besiktasimizi |
Bu kadromuzla ve bu şartlarla! zor...Ama devre arasında yapılacak transferlere göre kesin birşey söyleyebiliriz.Boş adam alırsanız şampiyonluk değil 3.lük bile zor olur.Ama kaliteli iki tane adamla şampiyonluğu kovalarız.Hakemleride yenebiliriz belki!.. |
Alıntı:
|
KIM NE DERSE DESIN ŞAMPİYONUZ... |
ben ertuğrul hocaya inanıorummm war mı bunun ötesi... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sen hemen diceksin ki o zaman Tigana vardı, şimdi ise Ertuğrul hoca var.! Vallahi ben ilk yarı oynatılan futbolda zerre kadar fark göremedim Tigana'nın Geçen yıl,Ertuğrul hoca nın bu yıl takıma verdiği taktikde..! Kusura bakma.! |
inş dedigin gibi olur |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu yıl görücez kendi evimizde nasıl oynıyacağımızı...! İnşallah ben yanılırım..! :shakehands: |
bende hatırlıyorum böyle konuştugunu sezon başında gönlüm ister tabiki şampiyonluk ama zor gözüküyor umarım yüzümüzü karartır lar |
Alıntı:
|
korkak futbolla çok zot be hocam... |
Alıntı:
|
Alıntı:
tamam marsılya maçında oyle olabılır ama şuana kadar oynadığımız maçların hangı bırınde rahat bı skor aldık hatırlatabılırmısın???? içerde olsun deplasmanda olsun ben hatırlamıyorum..... |
Alıntı:
|
hehe.. eruğrul hocada saçmalamış iice.:D yani derbiler inönüde diyte şampiyonmu olunur sden önce türkiye kupasında kendi evinde rizeyi yen.. böyle büyük nkouşupta madara olunca sezon sponunda fenerliler gülüyor halimize...harbiden bu kafayla zor... |
1 - UMUTLANDIRIP UTANDIRMASINLAR 2 - BU TAKIMA 2 TANE IYI TAKVIYE YAPILMAZSA HİÇBİŞE OLMAZ ARTIK KOLAYMAÇ YOK HELE HELE DERBI MAÇLARI.BNCE KONUŞMAK YERINE IYI BIR FIZIBILITE YAPILIP ÖNCE GİDİCEKLERI HEMEN NETLEŞTRİP SONRA 2 OYUNCU ALINMALI EĞER ŞAMPION OLMAK ISTIYORSAK. |
Alıntı:
rico-higuena-diatta yollanmalı melberg-c.cole-fode mansare yada pascal f. alınmalı |
kağıdı falan bırakıp çalışın olun. |
ertugrul hocamız kendine biraz daha fazla güvensin bu kadar defansif oynamasın bu ligi çok rahat şek,lde lider kapatacagimıze bende inanıyorum .. |
Alıntı:
|
hayırlısı arkadaşlar.... |
keşke en başından düşünselerdi bunları sülo baba kimtutar yürü |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:44 . |