![]() |
nie trabzon ve vestelden oyuncu alıyoruz.. digerlerinin kökü mü kurudu?? yattarayla holosko hicbisi yapamaz.. |
Bu kazım arasıra böle aşırı gaza geliyo harcadığı paralarla bi futbolcu alsaydık diyo diğer mevkiiler ne olacaktı yani şimdi yeni bi başkan gelse deseki taraftarım 5 sene hiç transfer yapmıcam 5 sene sonra gidip messiyi alacam diğer mevkiilere transfer yapılmayacak ne derdiniz?? Futbol boks mu ki tek kişi ile oynansın |
Kazım Abinin bazı sözlerine katılıyorum ama yattara ve holosko konusuna katılmıyorumm çünkü beşiktaşa iş yapacak bi oyuncu lazım bence |
Hiç bir işe yaramazlar bu oyun planında çokta gereksiz adamlar |
Yattara konusu hariç diğer dediklerine katılıyorum...Yattara daha trabzonda adam gibi üst üste 5 maç oynayamamış.Bide orası trabzon yani düşünün.Gece hayatı falan fazla yok...Yattara istanbulda top oynasaydı bilemiyorum sahaya çıkacak hali kalırmıydı!!.2 maç taraftarları coştururdu 10 maç yatardı.Çok gördük böle topçular biz...Yattara geleceğine segen gelsin deseydin keşke Kazım abi.Daha iyi olurdu enazından... |
Alıntı:
|
1-ronaldinho yu oparaya alamazsın alsanda gelmez 2-yattara ve holoskonun bizi şampiyon yapacağına senin kadar inanmıyorum. 3-stopersiz bu iş nereye kadar gider not:melberg-c.cole -caneri al olamazsak ben burdayım |
ya şukarını söyliyim paramız mı yok.sat boboyu hani 8 milyon veriyolarmış ya sat boboyu o paraya c.cole ve cesar delgadoyu al defansada melberg i bırak şampiyonluğu cl de gruptan çıkarız |
yattara ii ama devamlılığı yok zaten de gelmez de bence holskoyu da çok abartıyoruz |
haklı bence... |
Türkiye`de Saat: 19:24 . |