![]() |
5 yıl daha kal Beşiktaş son maçlarda büyük bir çıkış gerçekleştiren Delgado'ya, "5 yıl daha imza at" teklifi götürecek. Bir yıl daha sözleşmesi olan Arjantinli oyuncunun da Beşiktaş'ta kalmaya sıcak baktığı belirtiliyor. Siyah-beyazlı yönetim imza için para arayışına geçti. |
5 yıl daha kal Delgado Beşiktaş son maçlarda büyük bir çıkış gerçekleştiren Delgado'ya, "5 yıl daha imza at" teklifi götürecek. Bir yıl daha sözleşmesi olan Arjantinli oyuncunun da Beşiktaş'ta kalmaya sıcak baktığı belirtiliyor. Siyah-beyazlı yönetim imza için para arayışına geçti. |
inşaallah kalır ama para yokkiii ne verecekler |
beceriksizler elimizdeki tek iyi adamıda kaçırırlar |
gitmez kalır kalsın zaten... |
para olsada kalmaz kı cok zor yarın bı gun delıcek avrupadan bı takım koyacak parayı alıp gıdıcek....onun ıcıne besıktası kazırsak ozaman kalır nouma gıbı mesela |
keşke takımda tutabilsek ama şu bi gerçek ''kalbur'' üstü takımlardan gelecek herhangi bir teklif hem külübümüzün hemde futbolcumuzun başını döndürecektir..umarım kalırrrr |
Kalsın dicem korkuyorum sözleşmeye imza atan ortadan kayboluyo delgado bu kadar çıkış yapmışken yine eski haline dönerse vay takımın haline... |
yıllanmış şarap mısalı demi bencede kalsın kesınlıkleee |
kalsın kalsın |
Türkiye`de Saat: 22:50 . |