![]() |
Cisse sakatlanınca yerine kim oynayacak? KORAY AVCI ... BEŞİKTAŞIMIZIN JOKERİYDİ... HEM LİBERO , HEM STOPER , HEM ÖN LİBERO OYNAYABİLİYORDU... BEŞİKTAŞIMIZIN EN YÜKSEK PAS İSABETİ OLAN, MÜCADELECİ, BEYEFENDİ VE 3. KAPTANIMIZ OLAN Bİ FUTBOLCUMUZDU... FAKAT, BEŞİKTAŞIMIZA ÜZGÜN BİR ŞEKİLDE VEDA ETMEK ZORUNDA BIRAKILDI!!! ACI AMA GERÇEK .. ŞİMDİ CİSSE KALİTELİ Bİ FUTBOLCU.. FAKAT ÇOK SIK KART GÖRMEKTE, CEZALI VEYA SAKAT OLDUĞUNDA YERİNE KİM OYNICAK? |
bence serdar kurtuluş oynayacak arkadaşlar demedı demeyın ... |
baslıkta capsLock kullanmıyoruz |
Bence de Serdar Kurtuluş oynar. |
bi serdar var başka adam yok |
2 seçenek var.1.si serdar kurtuluşu oynatıp ali tandoğanı sağ beke çekmek.2.side fahri tatanı geri çağırmak.Ama öyle yada böyle mutlaka bir ön libero alınmalı bu takıma.Şimdi zor olur ama gelecek sezona almalıyız mutlaka... |
kurtuluş'tan başka alternatif yok , belki gençlerde olabilir. |
serdar kurtuluş oynayabilir ayrıca benim bildigim serdar özkanın asıl yeri ön libero |
bence orta sahaya bi transfer yapmamız lazım.. hem ofansif hemde defansif oynayabilen bi oyuncu almalıyız.. appiah, emre belözoğlu, guinti gibi.. |
bence koray kötü oynuyordu.. adam biraz kendine çek düzen verseymiş.. bu takımda kötü oynayanlardan birisidi bu dönem ben beyenmiyordum şahsen.. eski koray yok |
Türkiye`de Saat: 02:23 . |