![]() |
hakan ali(serdar) yabancı stoper toraman tello s.özkan cisse caner (gelirse) delgado bobo holosko |
Rüştü ibrahimKaş toroman yabancı uzulmz cisse kurtuluş delgado tello bobo higuen |
Rüstü Serdar K. Toraman TRANSFER Tello Cisse Serdar Ö. Transfer Delgado Bobo Holosko Yedege bir Forvet, bir Delgado Pozisyonunda birde Korayin yerini doldurcak oyuncu lazim, haydi bakalim yönetim MISSION IMPOSSIBLE ! |
Daha hayati bölgelere yapılacak transferler var.Ondan sonra ideal bir 11 oluşturmak daha sağlıklı olur. |
benim taktik..4.4.2 Rüştü serdar k. i.toraman g.zan i.üzülmez cisse s.özkan tello delgado holosko bobo |
bunları sezon ortasında yapan takımdan pek haır gelecegını sanmıyorum.adam gelıce uyacakta oynayacak.vay anam vay...alısana kadar sezon bıttı.boyle kotu bı transfer polıtıkası olmaz.sezon basında yapılması gerkenler sezon ortasında yapılıoyor.herhalde dunyada sadece bız yapıoyoruz bunu...enteresan... |
Şu haliyle ideal kadro: Rüştü Serdar Gökhan Toraman İbrahim Üzülmez Özkan Cisse Tello Delgado Holosko Bobo Rüya Takımım: Rüştü Serdar Krygiakos Toraman(Zan) Taiwo Özkan Cisse Tello Delgado Holosko Bobp |
hakan serdar k. g.zan i.toraman yabancı tello delgado cısse serdar ö. bobo holosko g.zana yedek alınmalı i. uzulmez yerıne mutlaka bırısı alınmalı hatta m. sedef bıle oynasa olur korayıgonderırsen defans oyuncusuda bulamazsın sansızdık sakat coktu dersın sole bı kadro kurar sonra rustu i.toroman h. arıkan mert nobre ibrahım uzulmez cisse mehmet sedef serdar özkan holosko batuhan |
Alıntı:
|
bence ilk on birlinin içinde gökan zan ve ibrahim toramanda olmalı |
Türkiye`de Saat: 06:08 . |