![]() |
koraya büyük ayıp yapılmış ne çabuk unutulmuş kadıköyde son dakadaki golü ayıp ayıp |
valla yıkıldım koray cisse nin 5 katı bir oyuncu keşke cisse gitseydi |
vallah bende cok üzüldüm ama bu isi hala cözmüs degilim. Holosko bize transfer oldu ama koraylar buraklar hala gitmeyi düsünmüyorlar :) |
Diyecek bir şey yok adam ne söylese haklı valla...Ama yinede bunları söylemediğini düşünüyorum.Medyanın hayal gücüdür yine... |
kaptan gitmee!!!!!! pafla çık nasıl olsa kıymertini anlarlar 3 güne formanı geri alırsın 1 milyon € daha veriversin yönetim alalalaaaaa |
ya nasıl bı pılıtıkadır anlamıyorumm..bu şekılde adam gonderılırmı hıç adamla kımse oturup konuşmamış kımsenın bışeyden haberı yok bı duyuyoruzkı koray manısada olmaz yanlış bu.. |
bende çok üzüldüm keşke gitmeseydii yonetım yıne yaptı yapacağını |
gitmek istemezse gitmez! korayın bonservis bedeli kadar daha ödeme yapılır eğer koray imza atmazsa! |
beşiktaş'ın değerlerine ters şeyler bunlar. beşiktaş'ı bu kadar sevmememizin en büyük nedeni de değerleridir. koray haklı söylenecek birşey yok. bu yönetime kızıyordum her zaman artık sağlam'a da kızıyorum. |
koray'a yapılan haksızlık elbet karşılıksız kalmaz, kötü oynadığı zamanlar da bile çalışkanlığıyla kendini gösteren en azından RUHUYLA mücadele eden (bazıları !!! örnek alsa ii eder )bi oyuncuya üstellik kaptanlık bandı verilmiş birine böyle bir vefasızlık yapılmamalıydı |
Türkiye`de Saat: 01:47 . |