![]() |
Korayı istemeyen zihniyet fahriyi nasıl takıma geri çağırır bilmiyorum valla...Koray demezmi yaa fahriden ne eksiğim var diye.Cidden ilginç...Fahriyi çağırmak tek bu devreyi kurtarabilir zaten ama gelecek sezonu asla.Bu takıma mutlaka bir marco şarttır...Öyle bir türk oyuncuda göremiyorum ben şu anda.Emre falan gelmeyeceğine göre... |
çağırılsın bencede... |
ayrılması kesinlikle doğruydu artık çağırılma zamanı geldi ama |
ayrılması kesinlikle doğruydu artık çağırılma zamanı geldi ama gel fahri gel |
kesinlikle cagrılmalı yoksa cok kotu olur hatta saglam bir transfer o bolgeye forvetten daha cok ihtiyacvar elimizde bir cisse birde sakat serdar kurtulus varonun durumu da belirsiz fahri donmeli ama o da cok genc bu yuku hemen kaldıramayabilir ... |
böyle bir saçmalık olmaz bence serdar kurtuluşu da burda değerlendirmek hiç iyi değil sadece koşarak olmuyo serdar hiç olumlu pas yapamıyor sadece koşu yapıyor..eer cisseye bişi olursa tello,serdar özkan o mevkide raat raat oynarlar çok sıkışırsak ib.toramanı oynatırız vestel maçındaki gibi:) |
KESİNLİKLE ÇAĞRILMALI BİR de KORAY gibi bir futbolcunun gönderilmesi hangi akla hizmet??? |
fahri'yi çağırcaksan koray'ı nie yolluyosun sanki fahri koray'dan çok mu ii ? koray satıldıktan sonra mı o mevkide adama ihtiyaç olduğu anlaşıldı bu saçma sapan düşünce ancak tüpçüye ait olur |
o mevkiiyii adam alinmali. koray ve fahriden daha iyi bir futbolcu |
gerek yok. |
Türkiye`de Saat: 15:59 . |