![]() |
rıdvanın holosko yorumu takımın istatikleri Holosko takıma faydalı olur mu? http://www.milliyet.com.tr/2007/12/3...esim/aspo3.jpg "Büyük takımlarda oynarken rakipleriniz size kolay kolay geniş alanı bırakmıyor. Holosko için sadece bu durum soru işareti. Çünkü Vestel Manisa'da hep geniş alanda oynadı ve yeteneklerini harika sergiledi. Asıl becerisini şimdi göreceğiz. Ancak Beşiktaş'ta müthiş bir çıkış yapabilir, faydalı olabilir. Açıkçası iyi bir transfer diye düşünüyorum." http://www.milliyet.com.tr/2007/12/3...esim/aspo4.jpg |
rıdvan dilmen kadar beşiktaşlı düşünmeye davet ediyorum arkadaşlar herkesi adam fenerli ama topcunun moral bozmaması için olumlu ve gerçekcide konuşuyor |
valla adamlar parayı cebe indirdi başkan klüp yine tüpçüye borçlandı uyum sağlamasını biz değil tüpçü umut etsin :) |
telloya bak ne foul yapmış :D:D |
Bekle ve gör durumundayız ama muthıs ır performans sergılerse benı sasırtır |
hani kadıkköy fatihi koraya böylemi vefe gösteriliyor korayın değeri yokmuyduda üstüne 5 milyon euro veriliyor birde burak yazık |
iyi transferde para cok fazla |
çok vefasız bir yönetim ile yönetiliyoruz tamam holosko iyi olabilir ama değerlerimizide yitirmemeliyiz yanlışmı arkadaşlar |
Alıntı:
|
EVET ORADA YANLIŞLIK YAPILMIŞ TAKIMIN TOPLAM FAULÜ OKADAR DEGİL |
Rıdvan dilmene katılıyorum.Beşiktaşta müthiş bir çıkış yakalayıp avrupa devlerini peşinden koşturabilir...Biraz bekleyelim.Şu beşiktaş forması altında bi kaç maçını seyredin sonra ne yaparsanız yapın ne diyim... |
herkesin söylediği birşey var adam açık alanda oynuyor kontra adamı bizim takıma bunu ertuğrul getirdiğine göre ben ertuğrula hiçbirşey demiyorum takımda ne denge bıraktı ne de para yazıklar olsun ertuğrul sana..! |
konuşma ulan şeytan sen tam bi ş.... sizsin sırf beşiktaşlılara iyi görünmek için yapıyor.YEMEZLER yemeyin arkadaşlar |
ben hesapladım tellonun toplam faulu 14 :D |
evet dogru 14 tane faul yapmış tello |
ya rıdvanı ben en son yaptığımız fener maçından sonra takındığı yanlı tutumundan dolayı artık dınlemıyorum... ..................yorumsuz....................... |
yaw ii transfer tamamda koraya yazık oldu giden paracıklara yazık oldu oldu da oldu yaw |
walla yazık oldu koray a boyle bir sey aklımagelmezdi benim basımıza geldi burak falan neyse de koray yerine kimi alacaklar bakalım orta alana cisse sakatlandı kım oynayacak nobre mi???? |
öyle olmasını umuyorum. ama bu riskli transfer için bu kadar para harcamak yönetimin beceriksizliği. |
Alıntı:
|
korayın gitmesi hayırlı olucak inşallah yeter abi fener aldı gidio başını bu futbolcularla başedecek kaliteli futbolculara ihtiyacımız varHOLOSKO DA İNŞALLAH BİZLERİ UTANDIRMAZ |
Futbolda duygusallığa yer yok.Koray Fenerbahçe maçıyla tarihimize geçti,ama bu takımda ilelebet kalacağı anlamına gelmiyordu.Ha gönderilmesi bence de hiç yakışık almadı.Ancak bu yönden eleştiride bulunurum. |
|
Holosko umarım aldığı paranın karsılığını sahada gösterir çok calısmalı.Ama ertuğrul sağlamın oyun anlayısına baktığımızda o bölgeye o tip oyuncu aradığı ortada.Burak ve Higuain bu sansı iyi değerlendiremediler.Sıra holoskoda,sağa kayacak forvet arkası oyuncu yani.. |
Eleştirimiz Holoskoya değil ona verilen paraya sapla samanı birbirine karıştırmayalım |
Çok pahalı çook...! |
bu manisa yöneticilerinin başarısı ve bizimkilerin tam bir fiyaskosudur |
anladıgım kadarıyla herkes korayın gönderiliş şekline karşı çıkıyor ben de sizlere katılıyorum koray bu şekilde gitmemeliydi |
Alıntı:
evet hepımızın derdı aynı maalesef:( |
bızde boyle dusuncelı yonetım oldugu surece bız kımlerı gonderırırz daha!!! holoskonun besıktaslı olusu guzel ama fiyatı cok yuksek |
rıdvan bu işi biliyor ama inşallah holosko başarılı olur |
inş. faydalı olur oyuncuyu takımda ızlemeden yargılamayalım ltfn... para fazla tmm bnde ktlıyorum ama bu oyunncun daha fazla dgerlerde satılması mumkun... |
bence holosko faydalı olur ve çok ii bi paraya gönderilir |
LYON LU FRED VARDI KEŞKE ONU ALSAYDIK ALINMASININ MANTIKLI SEBEBİ: 1- TÜRKİYEYİ TANIYO 2- BJK Yİ ÇOK İSTİYODU ALINMASININ SAÇMA SEBEBİ : 1- BİZİM PİVOT SANTROFORA İHTİYACIMIZ VARDI 2- BİZDE BU TİP FORVETLER SÜRÜYLE VAR 3- 5MİLYON EURO +KORAY ETMEZ ,, BURAK IN GİTTİĞİ İİ OLDU |
Aynı Rıdvan Dilmen Bobo için Brezilyadan bir avukat getirsen bunun kadar oynar dememiş miydi? |
Holo Holo Holoskoo oleyyy :PppPP |
14 FAULU VAR TELLONUN |
eleştrilere tek yanıt verecek kişi holoskodur arkadaşlar....gol atmaya başlar ve formunu korursa beşiktaş bu transferi ucuza kapattı diyeler bile olabilir.... |
holosko ve yönetim inşallah bizi yanıltır çok para ama yapacak bişey yok yapılacak tek şey holoskoya sabır gösterip onu desteklemek olmalıdır. |
rıdvana katılıyorum geniş alan bulmaması konusunda ama ii transfer değil |
Türkiye`de Saat: 16:25 . |