![]() |
korayın gitmesi hayırlı olucak inşallah yeter abi fener aldı gidio başını bu futbolcularla başedecek kaliteli futbolculara ihtiyacımız varHOLOSKO DA İNŞALLAH BİZLERİ UTANDIRMAZ |
Futbolda duygusallığa yer yok.Koray Fenerbahçe maçıyla tarihimize geçti,ama bu takımda ilelebet kalacağı anlamına gelmiyordu.Ha gönderilmesi bence de hiç yakışık almadı.Ancak bu yönden eleştiride bulunurum. |
|
Holosko umarım aldığı paranın karsılığını sahada gösterir çok calısmalı.Ama ertuğrul sağlamın oyun anlayısına baktığımızda o bölgeye o tip oyuncu aradığı ortada.Burak ve Higuain bu sansı iyi değerlendiremediler.Sıra holoskoda,sağa kayacak forvet arkası oyuncu yani.. |
Eleştirimiz Holoskoya değil ona verilen paraya sapla samanı birbirine karıştırmayalım |
Çok pahalı çook...! |
bu manisa yöneticilerinin başarısı ve bizimkilerin tam bir fiyaskosudur |
anladıgım kadarıyla herkes korayın gönderiliş şekline karşı çıkıyor ben de sizlere katılıyorum koray bu şekilde gitmemeliydi |
Alıntı:
evet hepımızın derdı aynı maalesef:( |
bızde boyle dusuncelı yonetım oldugu surece bız kımlerı gonderırırz daha!!! holoskonun besıktaslı olusu guzel ama fiyatı cok yuksek |
Türkiye`de Saat: 16:25 . |