![]() |
Güle Güle Koray Avcı :( 3. kaptanımızdı .. beyeefendi ve takımımızın jokeriydi .. |
bende seni unutmayacağım gerçek beşiktaşklılardan dı bu yınetım gene yüreğiyle oynayan birisini sadece para için beşiktaşa gelen beşiktaşın aşkından haberi olmayan birisine değişti umarım arasınız korayı umarım koray manisada çok güzel oynar umarım bizle yaplacak ilk maçta bi bizede gooool atar çok hak yediler çokk hadi burak neysede koray gibi oyuncunun gönderilmemesi gerekiyordu yazık ettiler yazıkkkkk ama sizlere yazıklar olsun yönetim sanada yazıklar olsun ertuğrul umarım holoskoda oynayamaz sende mgiderisn bu takımdan |
güle güle koray inşallh daha ii yerlerde hakettigin yerlerde futbolunu sergilersin :(:(:( |
Holoskoya gerekir 8 milyon euro verilseydi ama Koray gitmeseydi bee abii!!! |
ya acaip üzüldüm çok ii adamdı ya niye verdiler :( güle güle GİRİŞİMİZ OLAY ! ! ! ÇIKIŞIMIZ OLAY ! ! ! NASIL KOYDU AMA ! ! ! KADIKÖYDE KORAY ! ! ! OoOoOoOoOoOoOo.... GÜLE GÜLE ... |
GÜLE GÜLE :( KİRALIK DEİLMİ ?ARKADAŞLAR KORAY AVCI |
yazık yaa..... :( yoLu açık oLsun çok başarıLı oLur inşaLLah.... :(:( güLe güLe ! |
formanın hakkını veren oyuncularımızdandı yolu açık olsun BJK ya verdiği emeklerden dolayı aldığı para kuruşuna kadar helalidir. Gönül isterdi ki futbolu BJK da sürdürüp öyle bıraksın ama arkadaşlar şunu unutmayalım artık bu takımda form düzeyi belli bir seviyede olmayan adamlar gönderilecek ne yazık ki koray da bu sene formunu hiç yükseltemedi bu yüzden gönderildi diğerleri de Rico gibi özel durumlar olmazsa gönderilecektir eminim. |
MALESEF KİRALIK DEĞİL .. BONSERVİSİ İLE VERİLMİŞ :( |
gule gule koray allah yolunu acik etsin... |
korayın gitmesine çok üzüldüm...yolu açık olsun! |
evet ya Koray\'ın gitmasi çok kötü oldu şimdi her fener maçında o gelcek aklıma inş hakettiği yere gelir yolu açık olsun |
koray nasıl gönderilir. Bu transfere değer miydi? |
eğer futbolcular gitmek istemezse vestele biraz daha pğara verir anlaşırız dedi sinan engin.. kaynak :Ligtv |
İNŞALLAH KLEBERSONDAN GELEN PARAYI MANİSA YA VERİP , KORAY I GERİ ALIRIZ |
koray gideceğine holoskoyu almasaydık |
ölmüş gibi davranmayın yaw |
çok düşüşe geçmişti, beyefendiliğine laf söyleyen yok ama holosko\'Yu kaçırmamalıydık... |
aldığın paralar sonuna kadar helal olsun koray kaptan...bil ki emeklerini yönetim unutsa bile biz hiç unutmuycaz güle güle yolun açık olsun |
Bizim braulıydı Koray.Çok güzel koyuyordu be.Bende üzüldüm gitmesine:( |
güle güle koray :( kaş yapıyım derken göz cıkarmak buyrun işte koray jokerdi takımımızn yolun acık olsun koray |
Yolu açık olsun...Aldığı parayı sonuna kadar hakeden ender futbolcularımızdan biriydi.Ama ne hikmetse böyle bir takasta kullanıldı...Ona vestelde başarılar diliyorum.Başarılı olacağından hiç kuşkum yok. |
allah bu yönetimin belasını versin... |
İÇERİMİZ OLAY DIŞARIMIZ OLAY NASIL KOYDU KADIKÖYDE KORAY GÜLE GÜLE ASLANIM |
yolu açık olsun :=( unutulmazlar arasında yerini alacak KORAY da... |
daha çok güle güle topicleri açacaksınız çok... |
koray avcı senı sevıyoruz inşallah gıttığın yerde başarılı olursun ve herkes pışman olur..kalıtelı oyuncusun kendını ıspatladın..... gule gule |
güle güle koray avcı yönetimin dangalaklıgından bi futbocumuz daha gitti YAZIKLAR OLSUN YÖNETİM |
Verdiğin emekler için kutsal formamız uğruna akıttığın her damla için cok tesekkür ederiz koray.Ama bu sene sende kabul edersinki vasatı asamadın.Hele sabah bir fener macı izledim ki gözlerime inanamadım.Burakla beraber resmen dökülüyordun.Umarım kendine uygun bir klüp bulursun basarılar kardesim.. |
hersey icin tesekurler koray, yolun acik olsun gule gule :( |
seni hiç unutmıcaz koray ama hiç |
korayı çok ama çok seviyordum.. benim memlekettede oyndaı batman petrolsporda...keşke gitmeseydi.. |
bakiyi weremediler mi ??? yada başka birisini....werilir mi bu adam ya off |
yolun açık olsun koray inş çok daha iyi yerlere gelirsin hayatında başarılar...:(:( |
I LOVE YOU KORAY :( :( :( |
başarılar koray ... |
tmm iyi adamdı..Beyefendi insandı,oynadığı maclarda takıma faydalı olmak içiin elinden geleni yaptı ama ben şahsen Koray\'ın bize fb macı dışında mac kazandırdıgını hatırlamıorum...Onca sene bu takımda oynadı tmm 3.Kaptanlığa kadar çıktı ve elinden geleni de yaptı ama sakatlığı sonrasında eski formundan uzaklaştı her geçen gun...Yerinde oynayan Cisse\'de iyi performans gosterince bence yerinde bir karar gonderilmesi ama gonderiliş şekli hakikaten şık deil... |
Yolun açık olsun Koray :( |
Yolun açık olsun Kaptan....! |
yazıklar olsun gercek manada bır besıktaslıydı koray...holoskonun gelmesını bende ısteyenlerdendım ama boyle olcanı bılseydım istermıydım...adam daha ne yapcaktıkı koraya gelene kadar nobreyı,diattayı falan verselerdi ALLAH KORAYI ARATSIN SANA YONETIM |
Türkiye`de Saat: 19:12 . |