![]() |
sezon başında istemiştim şimdi hayır diyorum önce hoca istikrarı ayrıca takımı kadro alarak bizden iyi olduğu ve de guruplarıda bize göre daha kötü olduğu halde beşiktaşın o gurupta olmasını isterdim 6 puan aldı ş.l.de ne farkı var yani |
Ne lucescusu arkadaşalar unutun şu adamı onuda gördük zamanında gidenin geri gelmesini asla istemiyorum bu hocada olabilir futbolcuda eski camlar bardak oldu luce takımı çalıştırırkende maç izlerken karnımız ağrıyordu şimdide ama kendi yetiştirdiğimiz ve henüz yolun başında olan Ertuğrul hocaya sahip çıkalım lütfen boş şeylerle uğraşmayalım |
Eğer gerçek anlamda istikrardan söz etmek istiyorsak bu konuları asla gündeme getirmemeliyiz. Sanki herşey olup bitmiş, şampiyonluk elimizden gitmişte biz yeni alternatifler arıyoruz. !! Ertuğrul hocayla mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorumm. Sonuna kadar destek.... |
Eğer Ertuğrul Hoca mızınb başarısını istiyorsak bu tür söylentilerin çıkmasına izin vermemeliyiz.. |
luceyi çok beğenirim ama bu dünyada luceden başkalarıda var bir adam saplanıp kalmamk lazım.ertuğrul hoca ile en az 2010 sonuna kadar devam edilmeli |
Luce gelse hic bi nane olmaz |
ya bu nası mantık varsa türk oğlu türk yesin...???luce zamanında yok muydu türk oyuncular?hepsi de şahane futbol oynuyolardı.Şİmdi takıma bakıyosun yine türk oğlu türk yiyo paraları ama ortada sıkıntıdan başka hiçbişey yok.Korkak,çekingen,ligde hangi takım rakip olursa olsun kapanan bi beşiktaş var.Luce yi mumla arıyoruz;değerini bilemedik vesselam |
hocamız varken bu tür konular gereksiz bence ya |
şu ana kadar gördüğüm en mükemmel teknık adam bence ertuğrul hocaya güveniyoruz elbette ama lucescu gibi bi hoca zor gelir gonderıldığıne cok uzulmustum inş tekrar geri döner bjk olmasa bile türkiye ligine :( |
luce beşiktaşı uçurur.. |
Türkiye`de Saat: 00:57 . |