![]() |
ilhan mansız için! arkadaşlar lütfen burda ilhan mansızın jübile maçına çıkması için imza toplayalım herkesin buraya yazdıkları düşünceleri imza olsun ilhan en azından inönüde taraftarına veda edebilir bence bunu fazlasıyla hak etmedimi herkes buraya çok ilgi göstersin arkadaşlar... |
bence futbola veda etmesin geri dönsün 2 yıl daha oyanayabılır en azından yarım sezoncuk oynasa bjk cok gzl olurdu :D onun gibisi biraz zor gelir |
buz pateni şubesine alalım.. |
gelsin bize ilhanın ruhu yeter be ilhan olsa liverpool maçında 8 yemezdik be tamam yenlirdik ama onun ruhu yeter be valla gider hakın diattaya dalardı napıyonuz siz adam gibi oynayın die |
Alıntı:
|
Onu en son Tayfur'un jübilesinde izlemiştim ne güzel bi atmosferdi buz pateninde kondisyonunun iyi olduğunu gösterdi en azından Higuen den iyidir:))) bence dönsün yeniden dönmezsede inönüde güzel bi jübileyi hakediyo |
bukadar mı arkadaşlar ilhana vefa borcumuz :( |
Alıntı:
|
İLHAN MANSIZZZ takıma gerı don!! |
herkese katılıyorum ilhan geri dönmeliii |
ruhlu hırcın agresıf oyuncular lazm bıze ! grı don gerı do n:D |
yönetimm sesimizi bir kere duy artıkkk ilhan mansızı takımıza geri al ilhan %50 kapasiteyle bile higuain,diatta,burak,baki,rico bu oyunculardan 3 kat daha iii oynar sadece %50 oynaması yeter geri gelllll!!!!!!!!!! |
onun gogsundeki kartal dovmesi yeter sergen ve ilhan donsunler gerekirse noumada gelsin ve nasil besiktasli olunurmus gorsunler simdikiler para gununu bekliyorlar |
bu işler imza toplamayla, oraya buraya yazı yazmayla olmuyor..! keşke olsa.! |
ilahnın bundan sonra futbole dönmesi mucize olur.. bencede jübilesini yapsın güzelce ondan sonra da klüpte uygun bir görevde antrenör olarak felan çalışabilir hemde ilhanın ruhu yeter.. |
ılhan mansız jubıle yapmasın ıkı sene daha bjkmızde oynar bence jubıle macı ıcın degıl tekrar bjkmızde forma gıysın dıye ımza toplayalım ılhanın yerı bjkmızde bı baska |
arkadaşlar klube bu isteğimizi nasıl ileticez bi bilgisi olan warmı???ilhan mansız alınmasa bile en azından vereceğimiz imza ile taraftarın nasıl bi oyuncu istediğini yönetim anlar bizimkilerin jeton köşeli anca böle anlarlar |
İLHANI unutmadık Unutmayacağız |
evet ilhan için böyle bir organizasyon yapılabilir |
futbola tekrar baslayacagini söylüyordu insallah besiktas kapisini acsada besiktas da futbola devam edip burada biraksa onun hirsi yeter |
bencede macbasina anlasalar cok mac kurtarir bu halinle hele bide form tutarsa... |
İlhan Mansız futbola geri donceğini katıldığı yarışma programında soylemişti...Gonlundeki taımın da beşiktaşım oldugunu soolemişti..Umarım YİNE YENİ YENİDEN İLHAN MANSIZZ... |
futbola dönmesinde.. jübile sart ! imzami yaziyorum ;) Bakmayin.. Besiktas formasinlan 26 nr.ile Olympiyatlara katilir artik buzda ;) |
eğer dönecekse beşikta dönmeli...göğsündeki kartal dövmesi herşeyi anlatmıo mu?? |
ilhan mansız hayır bence futbolu bırakmasın beşiktaşa gelsin paşalar gibi top oynar daha gücümüze güç katar ilhan mansız. |
zaten jübile yapacak açıkladı bunu eger futbola geri dönmese bile jübilesi yapılacak |
futbola geri döner mi dönmez mi bilmem ama mutlaka bi jübile şart.beşiktasa ruhunu katan,ruhuyla oynayan,başarılı futbolcularımızdandı.onun bize yapdığı katkılardan sonra yönetim(ama biz de sorumluyuz)ona bi jübile yapmıyorsa yazıklar olsun. |
DONSUN bence sahalara dönmesi lazım ...rahatlıkla 4 yıl oynar....KARAKARTAL26 |
Alıntı:
haklısınn .... :congrats: |
evet bencede İlhan Mansız futbola inönüde veda etmeli seni çok seviyoruzzzzzzzzz İlhan Mansız |
ne jubilesi yaf geri donuyo futbola |
buz pateni subesine alinabilir futbolda olmayacagi kesin artik jubileyi hakediyorsa ilhana besiktas jubilesini yapmali |
ilhana yakısır gusel bi jubile ama bu yonetimin o ruhu kaldıracak kadar anlayısı besiktaslılık durusu oldugunu sanmıyorum |
geri DönSün bence:):) |
Alıntı:
|
Bencede haklısın ilhan mansızın beşiktaş aşkı hala bitmedi böyle bir maçı o da isteyecektir. |
geri dönnn geri döönnn.... |
ilhan duy sesimizi dön :) sahaLara tabi :) |
ya kusura bakmayin ama birsey soracam besiktas org sitesindeki forum bolumu neden kapandi acaba bilen varmi |
gelsın kulubede otursun o bıle yeter.ruhsuzlara belkı bıraz ruh katar kenardan.nasıl futbol oynanır dıye. |
Türkiye`de Saat: 00:36 . |