![]() |
İlk yarı 22 gol atmışız.İkinci yarıda daha fazlasını atacağımızı rahatlıkla söyleyebilirim.30u bulacağını tahmin ediyorum enazından...Holoskonun gelişi bence çok şeyi farkettirir.En önemlisi rakip defans daha çok ürkecek,daha fazla adamını geride bırakacak.Hele deplesmanlarda holosko-bobo ikilisinin daha çok iş yapacağını tahmin ediyorum...Oyun bakımındanda ilk yarıdan çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum.Ama şu defans işini halletmemiz lazm ilk önce.İyi biri olursa bence çok şey farkedecektir beşiktaşta... |
oyun kuran bi defans , bide orata sahanın göbeğine koşan, pres yapan bi adam gelmesi lazım .. yoksa kendimize patlarız |
İnşallah patlarız :D |
Patlamasina kesin patlariz da artik Sinirden mi yoksa SEVINCTEN mi onu zaman göstercek... |
puan hırsızlarına ragmen ıyıyız .dıgerlerındede bı halt yok.medya gazı |
aynen özlem abla valla.şişiriyolar onları bisimde ilk yarıdan çok farkımıs olmas belki ama daha iiyi olacağız galiba |
benım hıslerım kuvetlıdır sene sonunda soylemıstın dersı 2 3hafta kala sampıyonuz canım benım |
Alıntı:
inşallah be ablacım ya valla okadar ihtiyacımıs varki şampiyonuğa...dilin fal olsun:D |
inşallah başka şansımız yok hem bizim hem yönetimin hem hocanın şansı yok başka patlayacak ama inşallah sahada patlar |
kesın sampıyonuz bjk konusunda hıslerım acayıp tutar |
Türkiye`de Saat: 04:43 . |