![]() |
senin 3 senedir çalışmayan ayakların çalışsın çenen değil ibo |
Benim tek umudum : muhtemelen başarısız bir Holosko transferinden sonra yönetimin ve Ertuğrul hocanın haziran ayı itibariyle istifa etmesidir. arkadaşlar bu yönetim dolaylı olarak 7 senedir iş başında. ne kadar zarara uğramışsak amatörlükten ve aşırı duygusallıktan oldu. oysaki taraftar olarak duyguları biz yaşarız ve yaşatırız. yöneticilerin görevi Beşiktaş A.Ş. yi iyi yönetmek olmalı. |
bakıyorsunuz nail gibi bir yetenek veriliyor. S.Özkan kendi çabalarıyla neredeyse sağ kanadın vazgeçilmezi oluyor. mehmet sedef yıllara rağmen hala kazanılamıyor. ibrahim kaş hala takımda muamma. batuhan profesyonelce idare edilemiyor ve tabiki kullanılamıyor. nerde o izlediğimiz fırtına çocuklar aydın ve kenan..?? neden istikrar çizgileri dalgalı. kimler nasıl idare ediyor bu gençleri. milli takımdan alınan İ.Akın G.Zan Burak Yılmaz ne hallerdeler. uyanmak lazım. avrupada bu gençler bu hallere getirlmiyor. sorun öncelikli yönetimdedir. iyi para diye ilhandan nihattan carewden vs.vs. olduk. Allah aşkına yahu adam satarak büyük takım olunduğuna dair bana bir örnek sunabilecek futbolsever varmı..?? |
sen gerekli şansları yeterince teptin senin daha bir şey söylemne hakkın yok millet sen gol attın die boynunamı atlıcak zaten bu senin görevin |
kendisi çok mu iyi topçu |
Türkiye`de Saat: 02:06 . |