![]() |
holosko harbiden kartalımızı seviyor The Home of Filip Holosko - News Arkadaşlar holoskonun resmi sitesi hemende siteyi kartallarla bjk resimleriyle doldurmuş helal sana koçum benimm.. holoskonun internet sitesi kartalımızın resimleri ile dolu |
helal olsun holoskoya birde futbolutla bizi çoştursa |
resmi site ise gerçekten süper |
bizim istedigimizde bu zaten gercek besiktasli futbolcu helal olsun |
inş. çok başarılı olur helal olsnnnn |
helal olsun sana beaaaaa daha ne denir ki |
belliydi zaten daha sezon ortasında yaptıklarından |
gercekten de kaliteli bir isim bobo tello holosko coşacaz 2. yari hazir olun :D |
Resmi site mi??? Öyle ise helal olsun. Bu sene Formamin arkasinda Holosko yazacak!! Hangi Noyu aldi Filip?? |
işte beşiktaş aşkı bu gidenlerin varmıydı böyle bir olayı sitesi mitesi traşşşşş gitsinler rruhsuzlar |
ya bizim yonetimin hatasi yuzunden coskulu sekilde kutlayamadik transferi maliyet koray burak derken guzel transfer gume gitti... umarim kartalımızda basarılı olur!!! bizim takımımıza gelen farklı bı camıaya geldıgını anlıyor zaten aıle dedıklerı bu olsa gerek!!! |
>>>>>>>>>7<<<<<<<<<<< numara filip holosko forma yazdırcaklar yazdırabilir |
inşallah başarılı olur ve değerini 3 e katlayarak bizden ayrılır. |
ya zaten bence holosko trubunlerıde coşturacak gıbı arkadaşlar... yenı yıldızımız olur ınşallah... |
Helal olsun bize yürekten oynayacak adamlar lazım zaten.! |
Alıntı:
|
bence elinden geleni yapıcaktır...çünkü türkiye de gönlündeki takıma geldi...çok iii niyetli biri bencil de diil atar we attırır die düşünüorummm... |
Beşiktaşlılık özelliklerini taşıyan we Beşiktaşlılık duruşunu yansıtabilecek mükemmel bir oyuncu |
helal olsun walla M.Yozgatlı geldi sitesi hala sarı-lacivertti. İnşallah içindeki Beşiktaş sevgisiyle bi ruh katar takıma.. |
Holosko için en başından beri şu iddiadayım.Taraftarın Pascal gibi çok sevdiği bir isim olacak.Yüreğiyle oynayan bir oyuncu. |
görecezzzz.... |
beyler bu herif diil mi son maçlarda artis artis tavırlar içine giren yarın bigün bizden büyük bi takım talip olunca aynı hareketleri burdada yapacak hiç kimse bunları düşünmüo bence yanlış bi transfer |
Alıntı:
|
8numarta olması lazım |
vaybee helal olsun diyemıyemm :):):) |
Alıntı:
ya bu arada holosko için ne dıye bağırıcas bnce ho ho ho ho holosko güsel. |
Alıntı:
|
valla ikinci yarı için heyecanlanıyorum. |
helal be |
aslında forma numarası olarak 13istiyormuş ama 13 Bobo'da olduğu için yaşından dolayı 23 numarayı alacakmış.lig tv ropörtajında izledim |
inş. utandırır bizi çok başarlılı olur |
inşallah basarılı olur tabiii ücret icin biraz üstüne gittik ama utandırır bizi hakeder o parayı alkışlarız ama yaptıgı cok güsel bir sey tabiki o konuda takdir ediyorum kendisini:D |
Alıntı:
|
adam tribünü koymus cok sevindim |
gol atsın..oyunuyla da costursun bizi.. |
bizde holoskoyu çok seviyoruz dimi....??? |
Alıntı:
|
aferim... m.yozgatli gibi olmadi.. birzamanlar hala ezikbahce resimler vadri sitesinde.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:32 . |