![]() |
Bobo'ya milli müjde ! http://image.haber3.com/haber/105753.jpg Bobo'ya milli müjde ! Brezilya Milli Takımı'nın teknik direktörü Dunga, Bobo'nun maç kasetlerini istedi. 3 Ocak 2008 10:30 Brezilya Milli Takımı'nın teknik direktörü Carlos Dunga'nın Bobo'nun maç kasetlerini istediği öğrenildi. Brezilyalı futbolcunun bu yüzden çok mutlu olduğu ve çocukluğundan beri hayalini kurduğu Brezilya A Milli Takımı'na çağırılmayı beklediği öğrenildi. Daha önce Brezilya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda oynayan Bobo'nun teknik direktör Dunga tarafından beğenilmesi halinde Brezilya Milli Takımı kampına çağırılacağı belirtildi. |
işte bobo için iyi bir şans... |
haber doğruysa hem bobo için hemde beşiktaş için guzel haber benden demesı... |
zor biraz ama inşallah olur |
çok güzel bi haber. inşallah çağırılır kendisi ve beşiktaş için çok güzel olur |
diğer takımlar görür, isterler boboyu ;) |
tarihini tam olarak hatırlamıyorum ama forumda bobonun brezilya milli takımının değişmezlerinden olacağını söylemiştim eğer hatırlayan yada kaydeden yöneticiler varsa cıkarabilirler onu şimdi iyi gözlem yaptığımı anlıyorum kokusu yavaş yavaş çıkıyor |
helal olsun haketti... |
inş doru haberdir ve dunga alır takıma cok büyük sans |
hayirlisi, böyle bir gelisme bobo icin motivasyon olur. cagirilir insallah, hem kendisine hemde takima cok faydasi olur |
Türkiye`de Saat: 14:11 . |