![]() |
Bobo'ya milli müjde ! http://image.haber3.com/haber/105753.jpg Bobo'ya milli müjde ! Brezilya Milli Takımı'nın teknik direktörü Dunga, Bobo'nun maç kasetlerini istedi. 3 Ocak 2008 10:30 Brezilya Milli Takımı'nın teknik direktörü Carlos Dunga'nın Bobo'nun maç kasetlerini istediği öğrenildi. Brezilyalı futbolcunun bu yüzden çok mutlu olduğu ve çocukluğundan beri hayalini kurduğu Brezilya A Milli Takımı'na çağırılmayı beklediği öğrenildi. Daha önce Brezilya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda oynayan Bobo'nun teknik direktör Dunga tarafından beğenilmesi halinde Brezilya Milli Takımı kampına çağırılacağı belirtildi. |
işte bobo için iyi bir şans... |
haber doğruysa hem bobo için hemde beşiktaş için guzel haber benden demesı... |
zor biraz ama inşallah olur |
çok güzel bi haber. inşallah çağırılır kendisi ve beşiktaş için çok güzel olur |
diğer takımlar görür, isterler boboyu ;) |
tarihini tam olarak hatırlamıyorum ama forumda bobonun brezilya milli takımının değişmezlerinden olacağını söylemiştim eğer hatırlayan yada kaydeden yöneticiler varsa cıkarabilirler onu şimdi iyi gözlem yaptığımı anlıyorum kokusu yavaş yavaş çıkıyor |
helal olsun haketti... |
inş doru haberdir ve dunga alır takıma cok büyük sans |
hayirlisi, böyle bir gelisme bobo icin motivasyon olur. cagirilir insallah, hem kendisine hemde takima cok faydasi olur |
Yakışır BOBO ma ;) |
şimdi sıra yönetimde ve grafikcisinde öğle bir kaset hazırlasınlarki brezilya yok daha neler diyecek kadar şaşırsın ee işin birde tüccarlık tarafı var bunuda yapar artık başkan nede olsa oda tüp satıyor biraz anlar pazarlamadan dimi |
inşallah doğru haberdir hem biz hem kendisi için çok ii olur |
çok zor imkansız gibi birşey robinho,love,jo,baptista gibi adamların arasında yer bulması ama milli takıma giderse fiyatını 2ye katlar süper olur:) |
Brezilya gibi Dünyanın 1 numaralı takımının forveti için düşünülmek bile gurur vericidir.Nice isimlerin hayalini süsleyen bu şansa bakalım Bobo ne ölçüde sahip olabilecek... |
hayırlısı olsun Bobo mun =) ilk geldiği günden beri seviyordum sevincimi boşa çıkartmadı hiçbir zaman =) inşallah hayırlısı olur onun için. |
valla süper oldu yaa ne güsel olacak umarım en kısa zmaan da se.ilir milli takıma da gururlandırı bizi |
insallah dogrudur ve insallah dunga alir milli takima boboyu ..... insallah |
Alıntı:
inş. ggider milli takıma. Moralide artar bunuda oyununa yansıtır. |
Dünyanın en büyük takımı Brezilya herhalde. Çağrılması bile yeter bence kariyer açısından. |
bobo aday kadroya bile çağrılsa bobo o hırsla çok iyi bir gelişme gösterir o formayı giyerse fiyat ı dahada artar performansıda tabii AMA HABERİN DOĞRU OLDUĞUNU SANMIYORUM |
değeri 3 e katlanır sadece birkere çağrılsa bile yeter. |
Bence böyle bir haberin olması bile bizi gururlandırmalı.Milli takıma girmek çok zor ama NEDEN OLMASIN? :) |
vay vay inş. çağrılırrrrrr |
hey gidi hey zamanında boboyu alırken söylenen lafları hatırlıyorm da 4-5 kişi korumaya çalışıyorduk adamı şimdi nerelere geldik... BJK nin en ço kgelişme gösteren oyuncularından biri bunu sonuna kadar hakediyor umarım çağırılır... |
inşallah çağırırda bizde forvetimiz brezilya milli takımının forveti diye övünürüz |
inş.gidersin milli takıma bobo değerini 3 e katlar |
inş secilir |
SÜper bi haber benCeDe |
değeri 3 e katlanır |
HAK ETTİ !......... SÜper bi haber benCeDe HaKkkk etti fazlsıyla benceDe bobo harika Bir futbolcu bEşiktaşdan ayrılmasını asla istemeMmmm....... |
olsun ama gelsin de bize nolursa olsun |
milli formayı hakediyor inşallah sürekli giyer ülkesinin formasını.... |
Hakeden oynasın... Bobo bunu hakediyor |
milli olacağını hiç sanmıyorum ama inşaallah olur |
bobo nun değeri oldukça artar, buda takıma büyük katkı sağlar diye düşünüyorum |
boboya yakışan olur |
BUGUNE KADAR CARILMADI ZARAR ZATE BU BRAZILYALARIN HICMI GOZLERI GORMUYOR YAW :) |
Walla çok zor ama inşallah.. |
bizdede performansı artar daha iyi oynıyayım daha çok beyenilirim hesabı.zaten brezilyada oynamak kafadan 2-3 milyon€ daha arttırr değerini... |
Türkiye`de Saat: 08:01 . |