![]() |
boboyu türkiye eleştirirken ben arkadaşlarıma bobo takımın hatta brezilyanın en iyilerinden olacak demiştim baya z...ktir yedim ama son zamanlarda arkadaşlara artistlik yapıyorum :D helal olsun boboya en bobo beşiktaşlı ;) |
inşallah gerçekleşir yakşır bizim BOBO'muza... |
geç alınmış bir karar bobo kalitesini gösterir. tabi dunga çağırırsa |
işimize yaradı kendini gostermek için daha iyi oynar :D ayrıca bi milli takıma girerse iyi para kazanır beşiktaş :) |
bu haberi sanirsam gecen hafta duymustm bobo icin harika ayrica kadrolari brezilyali dolu ezikler imrenecek o kadar para veriolar brezılyanın ilk 11'inde oyuncu alamiyolar |
bobo eger bu haberler dogruysa oynadiginin 2 katini 3 katini oynayacaktir artik eger cagrilirsa brezilya milli takiminin yedeklerinde duran 23 yasindaki bir adamin degeri bile en az 15 20 milyon eurodur eger kendini gosterirde brezilya milli takimina girerse tabikide degerinin nerelere varabilecegini kestirmek guc degil |
bobo bobo bobo inşallah.. |
hadi ahyırlısı inşallah cagırılır ve kendini gösterir cok ii olur bizim icinde kendisi icinde |
BENCE BOBO BREZİLYA MİLLİ TAKIMINDA RAHAT OYNAR. ŞU ANDA SANTRAFORA İHTİYAÇLARI VAR. FENERBAHÇENİN ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜ YAŞLI RONALDO DAN DAHA İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. |
umarım gider.onun adına çok sevinirim... |
milli takımda 2 maça çııksın 15 milyon eder.... çok iyi piyasa:):) |
allah yolunu açık etsin...http://besiktasforum.net/forum/C:\Do...Örnek Resimler |
Türkiye`de Saat: 14:43 . |