![]() |
Delgado Valenciaya mı Gidiyor ???? Parası ödenmeyen Delgado, Valencia'ya gidebileceğini yönetime bildirdi Beşiktaş'ın başı ağrıyor Beşiktaş'ta Delgado krizi yaşanıyor. Son dönemde oynadığı futbolla Siyah - Beyazlıların en iyi oyuncusu olarak göze çarpan Arjantinli oyuncunun parasının ödenmediği ve kulüpten ayırlmasının söz konusu olduğu öğrenildi. 90 gündür transfer taksidini alamayan Delgado'nun İsviçreli menajerinin Valencia Kulübü'yle görüştüğü ve 2 gün içinde bir ödeme yapılmazsa oyuncusunun bu takıma gideceğini yönetime bildirdiği kaydedildi. tabi bizim yönetim de başkan da para kalmadı mahkemelere vermekten boyna biri kulübe dava açıyor kazanıyor gitsene artık demirören sen nasıl bi insansın ya |
işte bu olmaz adam ne güzel top oynuyo nasıl para vermezsiniz. |
bence yalan haber valencia napsın kız gibi herifi delgado anca türkiyede oynar bide valenciadan teklif gelse delgado 1 dakika durmaz adamın hayali orda oynamak |
yalan haberdir delgado yapmaz öle şey |
Alıntı:
|
yalan haber |
zorro da bende bişeyler hissettim ama:D |
Yalan haber...! |
palavra ³ |
Alıntı:
|
yalan haber |
Alıntı:
ozaman o şekilde soyle kısa yoldan kız gibi diyeceğine güçsüz de zayıf dee değil ben herkes seni yanlış anlayabilir ve yanlış anlamalara yol açabiliyor aynı benim gibi |
takımda az da olsa hava gördülerya onu söndürmeye uğraşıyor basın kalleş basın |
Alıntı:
|
yalandan kaynaklanan bırsey ıste adam hıc bır yere gıtmıorrrr |
İnanmayın arkadaşlar.Lige ara verildi napsın kolpa medya haber bulamayınca hayallerini döküyolar sayfalara.Daha iki gün önce röportajı yayınlandı.böyle birşey olamaz. |
Yalan haber arkadaşlar inanmayın. |
yalan haber kesinlikle |
vallaha delgado satılısatılmaz onu bilmemde paramı vermiyolar ben gidicem diyeceğini sanmıyorum. adam geldiğinden beri ispanyada top oynamak istiyorum diyodu böyle bir teklif varsa (inanmıyorum) adam uçarak gitmek ister.ha bu şimdi olmaz sezon sonu olur. |
ödeme yapmazlarsa gider tabi hemen ödesinler alalalala holoskoya 5 milyon euro weren yönetim delgado gibi bir starın parasını ödemeye mahkumdur |
sallamışlar yine.. |
kım bole yalan haber cıkarıosa.... |
KOLPA BASIN !!! |
Ya poşet haber |
kolpaaa. |
Alıntı:
|
osuruk haberin kralı işte budur medya denen ******** basın organının uydurmaları len bunlar |
:D:D:D:D:D Hiç gülesim yoktu |
umarım yalandır |
yalan haber... |
bu haber tamamen yalan Delgado'nun menajeri bir turk ismi Ceylan Caliskan bize cogu futbolcu BJK tavsiye eden isim bunlarin cogu fos cikti mesela Youla, Runje vs sadece Matias ii cikti aralarindan, kolpa basin yine yapmis yapacagini |
Tabii yaa ...Valencia'nın futbol şubesi türkiye de çalışıo sanırım.. |
Yalan bir haber...Zaten Valencia almaz delgadoyu.Daha çok erken ispanyada oynaması için.Orda ezerler onu.Bunu kendiside biliyordur herhal... |
inanmam yalan haberdir inşallah |
bencede yalan haber... |
yalan çk belli zaten ona ispanyadan ne kçük teklife uçarak gider o... |
kolpa haberlerle yazdığın fikirlerle yine tavan yaptın g...oğlanı basın, (2) Beşiktaş'ı yazın hatta karalayın aziz amcanızdan gidin para alın(2)!!! |
yalan haberdir ya eger oyle birsey varsa yazikşlar olsun en basta odemeniz gereken adamlardan biri ya transgfere bol keseden atcagınıza taksitleri odeyin |
bosverin abicim takima sahip cikin yonetime sahip cikin bu klubun su an icin en buyuk gucu taraftaridir taraftarinida yonetimine karsi kiskirtmaya calisanlara uymayalim bari hemen demir oreni asip kesmeyin sezon sonu ne kadar tepki varsa koyariz ama simdi skunet ve birlik beraberlik lutfen takimin sadece 1 sampiyonluga ihtiyaci var ondan sonra emin olun hersey duzelecek goreceksiniz lutfen birlik beraberlik |
Bu tarzda çıkan haberlere itibar etmeyelim.Valencia'nın şu anki mevcut ortasahasını düşündüğümüzde bu transferin mümkün olmadığını idrak etmiş oluruz. |
Türkiye`de Saat: 05:17 . |