![]() |
ne iLk ne de son...! Rakibimiz çok aRkadaşLaR hakemLer , fedeRasyon , medya .... |
KUşkusuz fb ve gsnin maçları daha çok izleniyor ama bu kadrda gündüz maçı oynanılmaz artık yaa.Yeter ama işin büyüsü kaçmaya başladı.2Kere üsty üste gece maçı görmedk gitti... |
dediğimgibi gece maçlarında bu soğukta stad zemini donar gündüz oynan ması daha iyi kabul federasyon kasıtlı olrak bize gündüz maçı koyuyor ama bence ankarada konyada gündüz oynamak daha iyi |
gece-gündüz farketmez kartal koyar(golleri) affetmez:D |
valla ya bu haftaki maçı izleyemeyecem gündüz gündüz maçmıolurmuş yawww |
ya bakın onceden oynadıgımız maclar ıcın belkı kotu olabılır ama bu sefer ıı oldu cunku hava cok soguk aksam dahada soguk olacak bence bu sefrlık cok ıı oldu |
sonuna kadar haklısın işimizi gücümüzü bırakıp maç izlemeye gidiyoruz...inönüde bir gündüz maçı olmasını isterim açıkçası...o zamn maça daha rahat gidiyorum ...ulaşım sorunum var o yüzden yabi liverpool maçına bilet ayarladım ama vasıta bulamadığımmm için gidemedim..o atmosferi kaçırdım bide istanbulda oturuyorum yaşım biraz daha büyük olsada her maça rahatlıkla gide bilsem...saygılar |
sılooo hakjlısın kardeş keşke ankgucu maçıda geç olsaydıda gelebılsydım kardeş |
bence konya deplasmanında gündüz avantajlı olur.ben burda öğrenciyim saat 5-6 dan sonra ayaz bastırıyor eksilere düşüo sıcaklık gündüzü ben avantaj olarak görüyorum ve yarın macı izlicem inş. öyle görmüşümdür.. |
bence konya deplasmanında gündüz avantajlı olur.ben burda öğrenciyim saat 5-6 dan sonra ayaz bastırıyor eksilere düşüo sıcaklık gündüzü ben avantaj olarak görüyorum ve yarın macı izlicem inş. doğru görmüşümdür.. |
Türkiye`de Saat: 11:11 . |