dartheagle | 15-01-2008 22:15 | Ertuğrul un orda kastettiği makelele ve evet bence de makelel ile iletişim bile kurulmadı o zamanda. Adam Türkiye ye geldi BJK transferi soruluyo sanki BJK yı ilk kez duymuş gibi bakıyor. Legrotagglie ile de anlaşma sağlanamadı çünkü Juventus o bölgeye adam almadı ve görevi Legrotagglie ye bıraktı, bizim iş yattı. Ertuğrul un tek istemedii carlton cole onun yerine higuain i getirtti yanlış tercih yaptı ama tamamen kusursuz gitcek de değil olacak böle hatalar. Celal Kolot lafla peynir gemisi yürümeyeceğini öğrenememiş galiba. Şimdi takımın başına geçsem herşeyi düzeltirim falan diyo da kendi baştayken ne yapıyordu acaba. Tello yu da asıl bulan Kolot değildir. O sadece transfer görüşmelerini halletti. Bu da başarı tabii ki ama sanki Tello sadece kendi başarısıymış gibi artistik yapmasını anlayamadım. Celal Kolot un çevresi var gerçekten bize faydalı olabilirdi ama Ertuğrul a tavır koyarak en büyük yanlışı yaptı. Gitmeyi sonuna kadar haketti şimdi çıkıp da ben demiştim de değerimi anlayında hödö hödö lerini bırakacak, takım tam rayına otururken o da köstek değil destek olacak yoksa bu takıma başkan olmayı asla kafasından geçirmesin... |