![]() |
tribünler berbat ötesiydi kasımpaşa maçında tribünleri hiç bu kadar kötü görmemiştim. çarşı çarşılıktan çıkmış ayrı ayrı tezahüratlar. kapalı alt ayrı telden üst ayrı telden çalıyor. yeni açık ta bir tek zeytinyağlı dolma eksik. insanlar bol bol çekirdek çitleyip çay içiyorlar. eski açık herzamanki gibi kaderine terk edilmiş. alensiz olmadığı birkez daha anlaşıldı. alen sahaya üçlü çektir kartala |
Bende maçtaydım. Kapalı şahaneydi. Yeni açıkta şahaneydi. |
alt alta iki başlık da çok güzel durmuş valla, bi başlık tribün rezalet biri de muhteşem diyo :) taraftar gene elinden geldiğince desteğini verdi her maç aynı performansı doğal olarak onlar da gösteremez robot değil bunlar da insan... Kasımpaşa maçını bile yüreği ağızda seyretmek zorunda kalan bir taraftardan bahsediyoruz sonuçta olur böyle durumlar fazla takmamak lazım... |
Kapalıda Alenin eksikliği çok belli oluyor,bir düzen kalmamış,liverpool maçındaki şovun aynısı tekrarlandı maç sonuna doğru onun dışında kapalıyı hiç bu kadar sessiz görmemiştim |
kesınlıkle katılmıyorumm ınonu yıne bomba gbydiii...eskısıne oranla performans dusuktu ama taraftar elınden gelenı yapıyoo;) |
Bütün bunlar kapalı tayfasının kendi içindeki sorunlarından kaynaklanıyor bence. |
Alıntı:
bir de rakip takimi baski altina alamiyoruz gibi geliyor bana... kiyaslamayi pek sevmem ama kadikoyde seyirciler hakem ve rakip takimi cok iyi baski altina aliyor |
Tv de sesi kıstılar demekki. Ben maçtaydım gayet güzeldi herşey. ama her maçta efsane tribün olmasını beklemeyin. |
kardeşim kapalıyı niye eleştiriyosnz anlamıyorm ? alen yok filan degil oranın organizasyonunu sadece alen yapmıyodu onunla birlikte 17 amigo daha yok..kapalı altta olması gereken 13 kşi yoq.nasıl organize olsn kapalı alt.saçma sapan konuşmayın tabi ayrı telden çalıcaklar.bnce bu kadar olmsuzluga ragmen çok iyiydiler.bu sene idare edin işte böyle konular açıpta insanın moralini bozmayın.! |
Alen abimm nerdesin beaa |
Türkiye`de Saat: 14:39 . |