![]() |
desenize direksiyonsuz araba gibi :D:D |
bende yeni açıktaydım..mustafa abinin olduğu bölümde,yeni aaçıkta sadece o bölüm ve yeni açıığın numaralıya yakın olan A blok kısmı bagırıyor..diğer taraf gerçekten çok kötüydü..ama kapalı iyidi benim izlenimime göre tek sıkıntı yeni açıkla kapalının olan uyumsuzluğu..ama buda amigolarımız geri geldikten sonra düzelecektir. |
alen olmadığı her kesiden biliniyor alen olmayınca demek ki böyle olckmış vay be alen kıymetını bilmezler işte |
valla bende kapalı üstteydım sonuna kadar haklısın amigo görevını harun abi yapıyordu ama herkes ayrı bir telden çalıyordu |
alen in yoklugu belli oluyoama güzel maçtı |
Bence erken gelen gol bizi de sıkıntıya soktu neyse bundan snraki haftalarda daha ii organize olalım takımın bu aralar bize çok ihtiyacı war şampiyonluga adım adım giderken böyle olumsuz konularla moraller bozulmasın |
Alıntı:
ama alen abisiz çarşı olmadığı da belli |
bende ordaydım ve kesinLikLe eskisine oranLa ciddi bir düşüş var.. arkadaşLar şuan yaşanan oLayLarın sisi haLa üstümüzde geziniyorken bu kadarına şükretmeLisiniz.. mevzu tek aLene bakmaz yani.. |
yok ya zaten eski açık hep çekirdekçi bende oradaydım ama kapalıyı ilk defa bu kadar kötü gördüm |
kapalı üstteydim organizsazyon bozukluğu vardı biraz hakılılar arkadaslar..düzeltmemeiz lazım |
Türkiye`de Saat: 21:58 . |