![]() |
Higuain mi? Holosko mu? Siz olsanız hangi oyuncuyu tercih edersiniz. Bana kalsa ben kesinlikle Higuain'i tercih ederim. Holosko'yu 2 maçtır ne yatığını gördük. Büyük takım oyuncusu olmadığı belli oluyor. Ya Higuain, yoktan var edebilecek bir oyuncu Ertuğrul hocamız 2 maç üst üste 90 dakika oynatsın, yani Holosko kadar süre versin bence daha yararlı olur. |
ikiside kaliteli ona bişe deidğimiz yok ama holosko bu takıma çok yakıştı..benim tercihim holoskodur... |
holosko çok yeni hugiande daha doğru düzgün oynatılmadı 2sininde oynamaya ihtiyacı var |
yaff ben higuani çokk beğeniorm. ne olur ertuğrul hocamız 2 maç 90 dkka oyntsınn yaff |
holosko kesinlikle.ben holoskonun iki maçta başarısız olduğunu düşünmüyorum ayrıca bir futbolcunun ik maçlık performansına bakılarak değerlendirilmesinide doğru bulmuyorum.higuaine gelince onun içinde kötü diyemem yeteri kadar şans bulamadı |
Alıntı:
arkadaş, 2 maçlık performans diyorsun ama biz vestelden biliyoruz Holosko yu youtube den attığı 25 gölü seyret; hemen hemen hepsi geniş alanda yakalanan pozisyonlar. ben iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum vasat bir oyuncu Higuain daha iyi bence. |
Holosko tartışmasız hemde |
bence higuen e şans verilseydi holoskodan daha da iyi olacaktı yaktı ertuğrul hoca yaktı higueni ve bu yuzdende hocaya inanılmaz derece de kızgınım |
bence higuan biraz daha oynatılmalı çünkü holosko belli ama higuan gelmeden önceki gollerine bakın hepsi çok daha güzel çok daha beceri isteyen goller |
Higuain çünkü yoktan var eden bir futbolcu cokta suratli teknikte bence holoskodan daha iyi ama holosko da iyi futbolcu hakını vermek lazım |
Türkiye`de Saat: 19:39 . |