![]() |
Higuain mi? Holosko mu? Siz olsanız hangi oyuncuyu tercih edersiniz. Bana kalsa ben kesinlikle Higuain'i tercih ederim. Holosko'yu 2 maçtır ne yatığını gördük. Büyük takım oyuncusu olmadığı belli oluyor. Ya Higuain, yoktan var edebilecek bir oyuncu Ertuğrul hocamız 2 maç üst üste 90 dakika oynatsın, yani Holosko kadar süre versin bence daha yararlı olur. |
ikiside kaliteli ona bişe deidğimiz yok ama holosko bu takıma çok yakıştı..benim tercihim holoskodur... |
holosko çok yeni hugiande daha doğru düzgün oynatılmadı 2sininde oynamaya ihtiyacı var |
yaff ben higuani çokk beğeniorm. ne olur ertuğrul hocamız 2 maç 90 dkka oyntsınn yaff |
holosko kesinlikle.ben holoskonun iki maçta başarısız olduğunu düşünmüyorum ayrıca bir futbolcunun ik maçlık performansına bakılarak değerlendirilmesinide doğru bulmuyorum.higuaine gelince onun içinde kötü diyemem yeteri kadar şans bulamadı |
Alıntı:
arkadaş, 2 maçlık performans diyorsun ama biz vestelden biliyoruz Holosko yu youtube den attığı 25 gölü seyret; hemen hemen hepsi geniş alanda yakalanan pozisyonlar. ben iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum vasat bir oyuncu Higuain daha iyi bence. |
Holosko tartışmasız hemde |
bence higuen e şans verilseydi holoskodan daha da iyi olacaktı yaktı ertuğrul hoca yaktı higueni ve bu yuzdende hocaya inanılmaz derece de kızgınım |
bence higuan biraz daha oynatılmalı çünkü holosko belli ama higuan gelmeden önceki gollerine bakın hepsi çok daha güzel çok daha beceri isteyen goller |
Higuain çünkü yoktan var eden bir futbolcu cokta suratli teknikte bence holoskodan daha iyi ama holosko da iyi futbolcu hakını vermek lazım |
ben higuianı kullanırdım ve holoskonun yerine orta sahaya veya sol beke transfer yapardım. defansa da kesinlikle biri lazım. |
bence ikiside aynı tarz oyuncu. geniş alanda etkili adamlar. malesef holosko beşiktaşın yanlış transfer politikasının son ürünü. beşiktaşa lazım olan forvet kapalı savunmalarda iş yapabilecek bir adamdı. bobo, higuain,holosko 3 ü de aynı tip oyuncu. bize darent bent jermaine defoe veya harewood tarzı uzun boylu biri lazımdı.umarım bu demirören giderde şöyle aklı başında bir adam gelirde beşiktaşımız düze çıkar. günlük politikalarla bu takım bir yere gidemez. |
yoktan var eden ne demek oluyo ya?! ayıptır, günahtır.. |
Alıntı:
|
tartışmak bile yanlış aynı yaştalar birini 1,5 e aldık. diğerini söylememe gerek bile yoq. |
Alıntı:
yani sunu nasil diyebiliyorsunuz merak ediyorum holosko her acidan besiktasin topcusudur adam gelene kadar mac basina 2 pozisyonun vardi adam oynadigindan beridir mac basina 10 pozisyonun var higain ne yapti ben anlamiyorum ne verdi takima holosko daha toplam 3 mac yapmamistir oynadigi sure 1 gol 2 asisti var higain hic olmamissa 600 700 dakika forma giydi yaptigi birsey soyleyin bana porto macinda atsa gruptan ciktiydik kaldiki kucucuk adam acik alan topcusu su futbolu bilerek konusun azcik hemen asip kesmeyin holoskoyuda higain bin tane gol atmis olsada besiktasin topcusu degil olamaz fzigi sifir adamin bikere futbolcudan daha cok jokeye benziyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
seni deftere yazdim holosko senin soylediklerinin hepsini tersine cevirdigi gun nasil kiviracaksin hep beraber gorecegiz |
Alıntı:
|
ya bunu tartisacak birseyimiz yok higuainin oldugu maclardada besiktas 2 pozisyona giriyordu oynamadigi maclardada holosko gelldiginden beridir mac basi 10 pozisyon var demekki herseyi acikca gosteriyor hersey gol atmak degildir holosko oralarda dolasiyor surekli stoperlerin birisi hicbir zaman holoskoyu yalniz birakamiyor futbol bukadar zor oyun degil anlamakda zor degil kaldiki ankara gucu macinda 60 dan sonra girdi oyuna 60 a kadar besiktasin golden baska pozisyonu yok 60 dan sonra 2 3 pozisyon yaptik gene |
Alıntı:
bunu holosko ya bağlaman çok yanlış ertuğrul bunun çalışmalarını bol bol yapıyoruz dedi. takım yavaş yavaş oturuyor. ayrıca oynadığın rakipler kasımpasa diyarbakır ankaraspor |
bana kalırsa c.cole |
bence holosko daha iyi higueni canlı izledim hiç bi ozelligi yok |
Alıntı:
bunun sebebi mantelitede tello ve delgadonun üstdüzey performansı ve mantalitedeki değişiklik.sen holoskoya bağlarsan diğeri çıkıp nobre form tuttu der diğeri rakipler zayıf der. bana kalırsa bol pozisyon buluyoruz artık demek için çok erken |
Alıntı:
ben 7 senedir canlı bjk maçlarını izliyorum. hugien çok daha iyi bir oyuncu holosko dan. arjantin den gelen bir oyuncu alışma dönemi falan filan. ama holosko zaten türkiye de idi. hazır oyuncuydu. ama holsoko kaliteli bir oyuncu olmadığıdan. en fazla bunu oynar. youla gibi olur diye korkuyorum. |
Hocanın görüşü holoskodan yana,higuain e şans verecek olsa 5M+2 futbolcu verdirmezdi heralde,higuain üzerine hiçbir planı yok demek ki |
ya arkadaslar actiginiz konuya bir bakin. iste bu yüzden biz uzun vadeli avrupa da basarili olamiyoruz. 1. holosko´ yu zaten tartismaya gerek yok. ne yaptigini vestel den biliyoruz. 2. bu iki oyuncuyu (ki ikisi de daha dogru düzgün oynamadi) kiyaslamak elma ile armut´ u kiyaslamak gibi birsey. ikisinin de özellikleri farkli. iki bek degil ki kiyasliyasin. 3. bir yabanci ülkeden gelen futbolcunun takima adapte olmasi cogu zaman 1 sene sürüyor. bunun en son örnekleri delgado ve deivid. ilk sene begenilmiyorlardi. yerli oyuncu da nerden baksan 2-3 ay bocalar. simdiden bir futbolcuyu degerlendirmek cok yanlis. ve biz bu yanlislari sürekli yapiyoruz. ama su konuda sana katiliyorum: higuain´ e baska futbolculara verildigi kadar sans verilse kendini gösterirdi simdiye kadar. |
Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum higu ya şans verilmedi ve çok çabuk silindi bunda çoğu kişi hemfikir; ancak higuya şans verilmedi beklenmeliydi derken holoskoyla higuyu karşılaştırıp hatamızın üzerine yeni bir hata daha yapıyoruz. arkadaşlar holosko geleli 3 hafta oldu, çıktığı iki maç, adam havaalanından antremana ordanda maça çıktı ki çok da kötü değildi. ayrıca her ne kadar Ligde tecrübesi olsada yeni bir takımda oynuyor. Futbol oynayan arkadaşlar bir düşünsün holosko beşiktaşa karşı oynadığı maçlarda oyuncuların özelliklerini az çok bilse bile takımın içinde yer almadan yanındaki adam sağa mı sola mı koşar, arkandakı ara pasmı yapar duvar mı yapar, kim nerden koşar nereye depar atar, takımın sistemi nedir ( onu bizde anlayabilmiş değiliz ya) bunları 2 senedir takımda olan arkadaşları kadar bilemez tabi. aynı şekilde diğer oyuncularda holoskoya nasıl pas olursa iyi olur nerden verirsek pozisyon yaratır bilmiyorlar henüz, yani bunalar beraber oynanarak öğrenilir. Üstelik bir de herkes buna bu kadar para verilirmi diye bağırıyo sense aylar öncesinden giydiğin formanın ve bi anlamda kendi değerinin kanıtlamk için heyecandan geberiyosun ilk defa inönüde beşiktaş forması giyiyosun. Şimdi siz bu adamın 2 maçta beşiktaşta ne yapıp ne yapmıycağına karar verebiliyorsanız bence zaten buyrun szi yönetin. Bence higuane yapılan yanlış holoskoya da yapılmamalı yoksa hem paramıza hem genç yaştaki bir diğer oyuncuya yazık olur. |
Hiduain bence vasatın altında bi topçu.Sabır gösterilemez.Ne boyu ne oyun karakteri ile beşiktaşın aradığı futbolcu değil.Ricardinhoyu ona tercih ederim... |
besiktas higuain'den daha cookk yararlanmaliydi, cok iyi bir oyuncu aslinda da, holosko yinede ondan cok daha iyi |
Alıntı:
pes vallahi. adam kac mac oynadiki? alah askina yapmayin böyle. hemen anlamisiniz futbolcu degil filan. bana cok sacma geliyor. birakin bir 10-15 mac oynasin. ondan sonra ilk yorum yapilabilir. bizde her futbolcu 2 gün icinde ya yildiz oluyor ya da kötü damgasi aliyor. cok sacma gercekten. cok haksizlik ediliyor. birde su var: higuain in gidecegi haberleri kac aydir dolasiyor. bunu o da okuyor tabiiki. bu da yönetimin hatasi. simdi adam bu stres altinda nasil oynar? bilmedigi bir ülkeye gelmis. daha dogru dürüst oynamadan göderilmesi kararlastirilmis. memleketinden 10 bin km uzakta bambaska bir kültür´ de. her mac son sansi olabilir. gel de oyna. biraz zaman lütfen. fener attigi ve verilmeyen gol sayilsaydi belki hikguain simdi banko oynardi. iste maalesef bizim ülkede futbol böyle görünüyor. cok sacma. cok sacma.... |
Tartısmaya bile gerek yok HOLOSKO |
bence 2 side cok iyi higuain sans bulamadi oynadigi maclardada cok iyi top caliyor saklamasi pas vermesi cok guzel ama yonetimin bilecegi is gonderiyorlar.. Holoskoda cok iyi |
farketmez bana göre |
higuain e gıcık oluyorum ya adam sov yapıyo kalenin onune gidiyo ama sut ozurlu, kaleyi tutturamıyo. holosko cok seri adam geciyor ve iki ayagınıda iyi kullanıyor... bence holosko |
daha tam olarak holoskoyu yerinde oynatamadık bnce yerinde oynarsa higuain den daha etkili bi oyuncu olur higuian in oynadığı maçlarıda gördük bn holosko derim her açıdan |
ya dogru higuain oynatılmadı duzgunce ama holosko geldıgınden berı ne enerjıyse besıktas macları yenmeye baskadı yanı benım gorusum bu |
Forma verilmez alınır Hıguın o kadar iyi olsaydı zaten oynardı Holosko aynı zamnda topsuz oyunu bılende bı futbolcu hıguınde bu yok Takımın bol gol atmasının en önemlı nedenleri holoskonun olusturdugu bos alanlar, hucuma gerırdıgı canlılılk ve takıma getırdıgı hava Nobrenın son acıklamsına bakın Holosko bızı cok rahtlattı diyo Zaten en fazla 2 yıl elımızde tutabılecegız bu adamı Kafa topu harıc hersey var bu adamda |
tabiki şü durumda holosko ama higuende arada oynatılmalı |
holosko bence daha iyi ama ertuğrul hoca higuain'e hiç ama hiç $ans vermedi hiçbirimiz higuain'in gerçek performansını bilmiyoruz. |
Türkiye`de Saat: 03:33 . |