![]() |
Bence higuen en azından kiralık verilmeli çünkü bize yararlı olabilecek bir topçu sadece şans bulamadı |
ikiside iyi yetenek ama ertuğrul hoca futbolcu'dan anlamıyor bu yuzden adamı harcadık her ikisdide benim gözümde tek kelime mükemmeller |
ikisi bir oynasa |
Alıntı:
tek farklı yaklaşım senden geldi. yalnız iksinin bir arada oynaması sisteme aykırı olur ikiside tam forvet değil. :) |
holosko'nun alınmasına tepki gösterdim özellikle de fiyatına ama bir iki maç oynamışken büyük takım oyuncusu deil bunu anladık gibi yorumlar yapmak çok çirkin. bence iyi oyuncu ve Beşiktaşıma faydalı olacağına inanıyorum. higuain de iyi oynasa iş yapacak bi futbolcu ama takımda düşünüldüğünü sanmıyorum. |
2 maçla Holosko' nun yanlış transfer olduğuna karar verilebiliyorsa bu konuya yapılacak yorum yok:) Ama Higuain' in de satılmasındansa kiralık verilmesinden yanayım...Holosko hakkında yapılan yorumlar için en azından belli bir süre daha beklensin. Sonra geçen sene yerlere serilen bu sene göklere çıkarılan Delgado gibi olmasın arkadaşlar:) |
holosko |
yahu guzel kardesim anlatamiyorum bazi seyleri herhalde bukadar iyi oyuncuda bu adam riverplatenin yedek kadrosunda bile neden yer alamadi kaldiki yasi 15 degil 16 degil yasi 23 24 yani futbol yasina varmis adamin yaptigi tek sey var kosabilmek ne gidip bi stoper rahatsiz eder kaldiki stoperler higuainden kesinlikle rahatsiz olmazlar evet cok pozisyonu holoskoya bagliyorum sistem onunla isliyor cunku yaptigi capraz kosularla rakip defansin orta ikilisini dagittigi icin ordan iceriye orta sahadan bi adami sokabiliyoruz dikkat edin besiktas hep boyle hucum ediyor artik senin butun santroforlarin sabitti holosko gelene kadar futbolda kosmak bunun icin herzaman iyidir modern futbol saha icinde duran degil gezen adamlarla oynaniyor holoskoda bu isi su ana kadar cok iyi yapiyor kaldiki kasim pasa macinda aydin golu yapsa su anda besiktastaki 3. asistini yapmis olacakti vurdugu kafa girse bunu konusmuyorduk cektigi sutu kaleci kurtarsa yine bunlari konusmuyorduk higuainin oynadigi bir macta bile bunnardan birini yaptigini hatirlatinda bende haaa ben unutmusum diyeyim |
Alıntı:
bukadar basit futboldan anlayan birini gormek guzel bu guzel kardesimin eminim gecen senede delgadoyu yerlere vurdugundan neyse imzami atarim soylediklerine sadece +1903 |
yahu bu adama antrenman yaptiran ertugrul saglam bu adamlarla yatan kalkan ertugrul saglam sizmi ondan iyi bileceniz higuainin iyi futbolcu olup besiktasa yarar saglayip saglamayacagini dogru higuain olagan ustu topcu ama ertugrul hoca kendine kufur ettirtmek icin oynatmiyor degilmi adami olmaz kardesim olmaz abisi realde oynuyor diye bizdekide topcu olcak hali yok ona bakarsaniz brezilyada bin tane pele var ama gercek olani 1 tane oda topcu iste |
Alıntı:
|
[quote=once_biz_vardik1903;565361]yahu guzel kardesim anlatamiyorum bazi seyleri herhalde bukadar iyi oyuncuda bu adam riverplatenin yedek kadrosunda bile neden yer alamadi kaldiki yasi 15 degil 16 degil yasi 23 24 yani futbol yasina varmis adamin yaptigi tek sey var kosabilmek ne gidip bi stoper rahatsiz eder kaldiki stoperler higuainden kesinlikle rahatsiz olmazlar evet cok pozisyonu holoskoya bagliyorum sistem onunla isliyor cunku yaptigi capraz kosularla rakip defansin orta ikilisini dagittigi icin ordan iceriye orta sahadan bi adami sokabiliyoruz dikkat edin besiktas hep boyle hucum ediyor artik senin butun santroforlarin sabitti holosko gelene kadar futbolda kosmak bunun icin herzaman iyidir modern futbol saha icinde duran degil gezen adamlarla oynaniyor holoskoda bu isi su ana kadar cok iyi yapiyor kaldiki kasim pasa macinda aydin golu yapsa su anda besiktastaki 3. asistini yapmis olacakti vurdugu kafa girse bunu konusmuyorduk cektigi sutu kaleci kurtarsa yine bunlari konusmuyorduk higuainin oynadigi bir macta bile bunnardan birini yaptigini hatirlatinda bende haaa ben unutmusum diyeyim[/ Budur iste NOKTA |
Holosko'nun kıymetini oynadıkça anlayacaksınız.Holosko bu takımın ilacı.Bizim hücum gücümüzü %50 oranında arttırdı.Ayrıca Holosko iki yönlü oyuncu Higuain ise dafansif yönü hiç olmayan bir futbolcu.Ben Higuain kötüdür diyemem ama bizim oyun şablonumuzda lüks geliyo.Bir takımda sadece hücuma yönelik ancak 2 oyuncu bulundurabilirsiniz.Delgado ve Bobo kesilemeğeceğine göre Higuain bu kadroda iş yapmaz.Bunlardan biri olmaz ise ancak o zaman girer kadroya. |
Alıntı:
biz 2 maçta karar vermedik vestelden tanıyoruz ne olacağı belli. yolua ya da öyle demiştik ama dinleyen yok ki... |
Bekleyip göreceğiz kimin anlayıp anlamadığını.... |
Alıntı:
doğru söylüyorsun ama o ertuğrul diatta yı aldı o ertuğrul hugien çok iyi oyuncu diye aldı. o ertuğrul.... eğturğul hoca transferden anlamadığı kesin... oyuncuyu iyi tanımıyor bence... |
Ertuğrul Sağlam sürekli maddi olanaklar içerisinde takıma uyum sağlayacak oyuncu aldığını söyledi. Dnya yıldızı alalım dedilerde Ertuğrul hoca mı almadı ya. Bir kere de sabretmesini deneyin arkadaşlar. |
Alıntı:
ya ben sadece şunu söylemek istiyorumn holosko'nun hugien kadar iyi oyuncu olduğunu düşünmüyorum. bir arkadaş yorum yapmış. holoskonun 2 özelliği var biri geniş alanda yakalarsa gol vuruşu iyi olduğun dan gol yapabiliyor. birde gezen oyuncu olduğundan ileriyi karıştırabilir. ama bunlar çok üsttün bir özellk değil. |
Alıntı:
arkadaş sen holosko nun tüm iyi özelliklerini sayıyorsun. bende sana olumsuz yönlerini; kasımpaşa maçında aldığı her topu ezdi gollerin hiç birinde yoktu. pas verirken sert pas verdi ve hücüma çıkarken hatalı paslar verdi. aydına yatığı asiste yanlış bölgeye topu sürdü süratlı olmasına rağmen kaleyi çarpazına aldı aydına verdiği pas tam bir mücize topu sürerken sağında ki adamı geçiyim dedi adam hamle yaptı ama top yinede önünde kaldı yapacağı bir şey kalamyınca pas verdi. ilk yarıda arkada direkte iki kişi boşken öyle bir topa vurduki top kalkmadı. geçen hafta konya maçında maçta yürüdü hiç bir pozisyonda yoktu ne pas ne gollük pozisyona girdi ne de arkadaşlarına boş pozisyon yarattı. ayağına gelen tüm pozisyonlar ezdi. tüm spor yazarları ertuğrul hocayı holoskonun yerine delgodayı çıkartmasına yanlış buldu. ama galibiyet herşeyi örtbas etti. ayrıca ben burada daha önce bobo iyi bir fiyata satılmalı diye konu açtım bir -çok açtığım konu ilgi gördü. birçok arkadaş karşı çıktı tabi destekleyende oldu. bence holosko gelmemeli, bobo satılmalı, çok iyi pivot santrofor alınmalıydı. bu takımın kanatları çok iyi tello gibi bir sol kanat s.özkan gibi bir sağ kanada sahipsen mutlaka hava hakimiyetine sahip bir forvete ihtiyaç duyarsın. ayrıca senin kasımpaşa maçıyla holoskoyu ölçmen düşündürü. biz vestelden beri izliyoruz holoskoyu bobo benim gözümde sıradan bir oyuncu iyide değil kötüde iyi fiyata satılmalı.. bir maç varsa bir maç yok. |
Alıntı:
hugien i ertuğrul hoca kayserinden beri tanıyordu madem öle diattayı alacağına paftan veyada geç ümit millerden bir oyuncu alsaydın. |
Alıntı:
|
Ertuğrul' un bunlara tek başına karar verdiğini mi düşünüyorsun:) Herşey olup bitmiş şampiyonluğu kaçırmışız Holosko 15-20 maç oynamış ve hiçbirşey yapamamış gibi konuşuyorsun. Hatalar elbette olacak. Tamam diyelimki Ertuğrul hocanın hatasıydı ikiside. Holosko ile ilgili tüm varsayımlara katılmıyorum. İlk maçta hatada yapmış olabilir ama Holosko' nun bu takıma çok katkısı olacak. Benim fikrim bu. Olmasada yanılmış olurum ama en azından ona zaman verip ne yapıp yapamayacağını gördükten sonra yanılmış olurum... |
Alıntı:
golün genişi darı olmazda sen dar açıdan bakmışsın yoruma... Beşiktaş senede oynadığı yaklaşık 45 maçın kaçında dar alanda pozisyon yakalıyor kaçında geniş alanda... peki vestel oynadığı yaklaşık 40 maçın kaçında geniş alanda posziyon buluyor kaçında dar alanda. Beşiktaş yaklaşık 45 maçın 35 inde rakip takım kendi sahasında oyunu kabullenbiyor yani dar alanda becerikli oyuncu lazım. ya da hava hakimiyeti çok üst düzey olması gerekli biraz felsefe yaptık ama idare et... |
Alıntı:
söylediklerine hemen hemen katılıyorum. sadece suraşına hariç; sence Ertuğrul hoca istese ''ben diaattayı istemiyorum onun yerine genç Türk veya paf oyuncu oynatalım dese'' kabul ettirebiliremiydi. aynı zamanda hatasını kendide kabul ediyor. biz oynaytacak oyuncu alacağız yoksa hiç almayacağız diyor şimdi. |
Alıntı:
Alperen dediklerine harfi harfine katılıyorum. dün ben burda holosko higuain ve bobonun aynı tipte futbolcular olduğunu söylediğimde arkadaşın biri bana baya kızmıştı.:)inşallah holosko beni yanıltırda benim de yüzüm kızarır. ama holosko tipinde futbolcumuz varken onu almak anlamsız birşeydi hemde yaklaşık 8 milyon euroyu bulan maliyetle. burakla korayı 3 milyona sayıyorum daha fazla da ederler neyse. beşiktaş ligde oynadığı 34 maçın 26-27 sinde rakip savunmaya yığılan bir takım yani manisa ve diğer birçok anadolu takımı gibi kontraatağa uygun takım değil. zaten beşiktaşla oynayan her takım defansta 5 adam bırakıyor holossko da geniş alan seven biri. o yüzden 5 milyona avrupada ne pivot santroforlar alınırdı. her zaman dediğim gibi yanlış transfer politikasının kurbanı olduk. |
Kardeş Bu saatten sonra higuen mi holoskomu dememiz yanlış ertuğrul hoca bundan sonra higueni düşünmediği belli Hem daha holosko yeni geldi son maçta taraftarın önünde ayakları titredi oynamadı alışmaya çalısıyo yavaş yavaş hem o kadar para verdik umutsuzluğa kapılacağımıza umut edip umutlandıralım deilmi futbolcumuzu |
higuenden bi cacık olmaz |
bence holosko iyi futbolcu ve dahada iyi olacak ama higuende cok iyi futbolcu..insallah satmazlar stoper alirlarsa kiraya versinler bence cok cok iyi oyuncu higuen ama sans bulamadi besiktasta kiralansin yarim sezon oynasin türkiyede kral olur göründe bakin... |
HUGİAN Hugian e şans verilse belki en iyi forvetlerden biri olacak fakat nedense fazla şans verilmedi |
walla ikiside oynasa 10 numara olurama bobo bıraz ısteksz gıbı oynuyor nıe bılınmez.....yonetm bunu gormesı lazım:nurse: |
Higuenin fb 2-1 öndeyken 90 da attığı nizami gol sayılsaydı ilk 11 e yapışırdı bence.. O kadarda kötü bir futbolcu değil.şans verilmedi pek..Ama Holosko da iyi futbolcu.. |
allah askina ? higuainin neresi iyi ? HOLOSKO tabiki ! |
Kesinlikle holosko derim...Higuain belki iyi oyuncu olabilir ama bunu maalesef göremedik burda.Ondada suç yok ama ne yapabiliriz sonuçta.Nobre-Bobo-Holosko varken higuain forma bulamaz bu takımda...Sivasspora kiralık olarak versek higuani belki sivasspor şampiyon bile olabilir.Çünkü onların oynadığı sisteme çok yatkın bir oyuncu higuain.Orda coşabilir onun için onlara vermeyelim:)Başka bir anadolu takımına verirsek higui n iyi bir performans ortaya koyar.Böylecede seneye yüksek bir bonservis bedeliyle onu gönderebiliriz.Bizde oynaması bu saatten sonra mümkün değil çünkü...Nerde görülmüş 3 forvetinde yabancı olduğu. |
Türkiye`de Saat: 00:57 . |