![]() |
ben higuianı kullanırdım ve holoskonun yerine orta sahaya veya sol beke transfer yapardım. defansa da kesinlikle biri lazım. |
bence ikiside aynı tarz oyuncu. geniş alanda etkili adamlar. malesef holosko beşiktaşın yanlış transfer politikasının son ürünü. beşiktaşa lazım olan forvet kapalı savunmalarda iş yapabilecek bir adamdı. bobo, higuain,holosko 3 ü de aynı tip oyuncu. bize darent bent jermaine defoe veya harewood tarzı uzun boylu biri lazımdı.umarım bu demirören giderde şöyle aklı başında bir adam gelirde beşiktaşımız düze çıkar. günlük politikalarla bu takım bir yere gidemez. |
yoktan var eden ne demek oluyo ya?! ayıptır, günahtır.. |
Alıntı:
|
tartışmak bile yanlış aynı yaştalar birini 1,5 e aldık. diğerini söylememe gerek bile yoq. |
Alıntı:
yani sunu nasil diyebiliyorsunuz merak ediyorum holosko her acidan besiktasin topcusudur adam gelene kadar mac basina 2 pozisyonun vardi adam oynadigindan beridir mac basina 10 pozisyonun var higain ne yapti ben anlamiyorum ne verdi takima holosko daha toplam 3 mac yapmamistir oynadigi sure 1 gol 2 asisti var higain hic olmamissa 600 700 dakika forma giydi yaptigi birsey soyleyin bana porto macinda atsa gruptan ciktiydik kaldiki kucucuk adam acik alan topcusu su futbolu bilerek konusun azcik hemen asip kesmeyin holoskoyuda higain bin tane gol atmis olsada besiktasin topcusu degil olamaz fzigi sifir adamin bikere futbolcudan daha cok jokeye benziyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
seni deftere yazdim holosko senin soylediklerinin hepsini tersine cevirdigi gun nasil kiviracaksin hep beraber gorecegiz |
Alıntı:
|
ya bunu tartisacak birseyimiz yok higuainin oldugu maclardada besiktas 2 pozisyona giriyordu oynamadigi maclardada holosko gelldiginden beridir mac basi 10 pozisyon var demekki herseyi acikca gosteriyor hersey gol atmak degildir holosko oralarda dolasiyor surekli stoperlerin birisi hicbir zaman holoskoyu yalniz birakamiyor futbol bukadar zor oyun degil anlamakda zor degil kaldiki ankara gucu macinda 60 dan sonra girdi oyuna 60 a kadar besiktasin golden baska pozisyonu yok 60 dan sonra 2 3 pozisyon yaptik gene |
Türkiye`de Saat: 06:41 . |