![]() |
Bence higuen en azından kiralık verilmeli çünkü bize yararlı olabilecek bir topçu sadece şans bulamadı |
ikiside iyi yetenek ama ertuğrul hoca futbolcu'dan anlamıyor bu yuzden adamı harcadık her ikisdide benim gözümde tek kelime mükemmeller |
ikisi bir oynasa |
Alıntı:
tek farklı yaklaşım senden geldi. yalnız iksinin bir arada oynaması sisteme aykırı olur ikiside tam forvet değil. :) |
holosko'nun alınmasına tepki gösterdim özellikle de fiyatına ama bir iki maç oynamışken büyük takım oyuncusu deil bunu anladık gibi yorumlar yapmak çok çirkin. bence iyi oyuncu ve Beşiktaşıma faydalı olacağına inanıyorum. higuain de iyi oynasa iş yapacak bi futbolcu ama takımda düşünüldüğünü sanmıyorum. |
2 maçla Holosko' nun yanlış transfer olduğuna karar verilebiliyorsa bu konuya yapılacak yorum yok:) Ama Higuain' in de satılmasındansa kiralık verilmesinden yanayım...Holosko hakkında yapılan yorumlar için en azından belli bir süre daha beklensin. Sonra geçen sene yerlere serilen bu sene göklere çıkarılan Delgado gibi olmasın arkadaşlar:) |
holosko |
yahu guzel kardesim anlatamiyorum bazi seyleri herhalde bukadar iyi oyuncuda bu adam riverplatenin yedek kadrosunda bile neden yer alamadi kaldiki yasi 15 degil 16 degil yasi 23 24 yani futbol yasina varmis adamin yaptigi tek sey var kosabilmek ne gidip bi stoper rahatsiz eder kaldiki stoperler higuainden kesinlikle rahatsiz olmazlar evet cok pozisyonu holoskoya bagliyorum sistem onunla isliyor cunku yaptigi capraz kosularla rakip defansin orta ikilisini dagittigi icin ordan iceriye orta sahadan bi adami sokabiliyoruz dikkat edin besiktas hep boyle hucum ediyor artik senin butun santroforlarin sabitti holosko gelene kadar futbolda kosmak bunun icin herzaman iyidir modern futbol saha icinde duran degil gezen adamlarla oynaniyor holoskoda bu isi su ana kadar cok iyi yapiyor kaldiki kasim pasa macinda aydin golu yapsa su anda besiktastaki 3. asistini yapmis olacakti vurdugu kafa girse bunu konusmuyorduk cektigi sutu kaleci kurtarsa yine bunlari konusmuyorduk higuainin oynadigi bir macta bile bunnardan birini yaptigini hatirlatinda bende haaa ben unutmusum diyeyim |
Alıntı:
bukadar basit futboldan anlayan birini gormek guzel bu guzel kardesimin eminim gecen senede delgadoyu yerlere vurdugundan neyse imzami atarim soylediklerine sadece +1903 |
yahu bu adama antrenman yaptiran ertugrul saglam bu adamlarla yatan kalkan ertugrul saglam sizmi ondan iyi bileceniz higuainin iyi futbolcu olup besiktasa yarar saglayip saglamayacagini dogru higuain olagan ustu topcu ama ertugrul hoca kendine kufur ettirtmek icin oynatmiyor degilmi adami olmaz kardesim olmaz abisi realde oynuyor diye bizdekide topcu olcak hali yok ona bakarsaniz brezilyada bin tane pele var ama gercek olani 1 tane oda topcu iste |
Türkiye`de Saat: 01:30 . |