alperenkartal | 24-01-2008 15:10 | Alıntı: once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 565361)
yahu guzel kardesim anlatamiyorum bazi seyleri herhalde bukadar iyi oyuncuda bu adam riverplatenin yedek kadrosunda bile neden yer alamadi kaldiki yasi 15 degil 16 degil yasi 23 24 yani futbol yasina varmis adamin yaptigi tek sey var kosabilmek ne gidip bi stoper rahatsiz eder kaldiki stoperler higuainden kesinlikle rahatsiz olmazlar evet cok pozisyonu holoskoya bagliyorum sistem onunla isliyor cunku yaptigi capraz kosularla rakip defansin orta ikilisini dagittigi icin ordan iceriye orta sahadan bi adami sokabiliyoruz dikkat edin besiktas hep boyle hucum ediyor artik senin butun santroforlarin sabitti holosko gelene kadar futbolda kosmak bunun icin herzaman iyidir modern futbol saha icinde duran degil gezen adamlarla oynaniyor holoskoda bu isi su ana kadar cok iyi yapiyor kaldiki kasim pasa macinda aydin golu yapsa su anda besiktastaki 3. asistini yapmis olacakti vurdugu kafa girse bunu konusmuyorduk cektigi sutu kaleci kurtarsa yine bunlari konusmuyorduk higuainin oynadigi bir macta bile bunnardan birini yaptigini hatirlatinda bende haaa ben unutmusum diyeyim |
arkadaş sen holosko nun tüm iyi özelliklerini sayıyorsun. bende sana olumsuz yönlerini; kasımpaşa maçında aldığı her topu ezdi gollerin hiç birinde yoktu. pas verirken sert pas verdi ve hücüma çıkarken hatalı paslar verdi. aydına yatığı asiste yanlış bölgeye topu sürdü süratlı olmasına rağmen kaleyi çarpazına aldı aydına verdiği pas tam bir mücize topu sürerken sağında ki adamı geçiyim dedi adam hamle yaptı ama top yinede önünde kaldı yapacağı bir şey kalamyınca pas verdi. ilk yarıda arkada direkte iki kişi boşken öyle bir topa vurduki top kalkmadı. geçen hafta konya maçında maçta yürüdü hiç bir pozisyonda yoktu ne pas ne gollük pozisyona girdi ne de arkadaşlarına boş pozisyon yarattı. ayağına gelen tüm pozisyonlar ezdi. tüm spor yazarları ertuğrul hocayı holoskonun yerine delgodayı çıkartmasına yanlış buldu. ama galibiyet herşeyi örtbas etti.
ayrıca ben burada daha önce bobo iyi bir fiyata satılmalı diye konu açtım bir -çok açtığım konu ilgi gördü. birçok arkadaş karşı çıktı tabi destekleyende oldu. bence holosko gelmemeli, bobo satılmalı, çok iyi pivot santrofor alınmalıydı. bu takımın kanatları çok iyi tello gibi bir sol kanat s.özkan gibi bir sağ kanada sahipsen mutlaka hava hakimiyetine sahip bir forvete ihtiyaç duyarsın. ayrıca senin kasımpaşa maçıyla holoskoyu ölçmen düşündürü. biz vestelden beri izliyoruz holoskoyu
bobo benim gözümde sıradan bir oyuncu iyide değil kötüde iyi fiyata satılmalı.. bir maç varsa bir maç yok. |