![]() |
Alıntı:
|
Ertuğrul' un bunlara tek başına karar verdiğini mi düşünüyorsun:) Herşey olup bitmiş şampiyonluğu kaçırmışız Holosko 15-20 maç oynamış ve hiçbirşey yapamamış gibi konuşuyorsun. Hatalar elbette olacak. Tamam diyelimki Ertuğrul hocanın hatasıydı ikiside. Holosko ile ilgili tüm varsayımlara katılmıyorum. İlk maçta hatada yapmış olabilir ama Holosko' nun bu takıma çok katkısı olacak. Benim fikrim bu. Olmasada yanılmış olurum ama en azından ona zaman verip ne yapıp yapamayacağını gördükten sonra yanılmış olurum... |
Alıntı:
golün genişi darı olmazda sen dar açıdan bakmışsın yoruma... Beşiktaş senede oynadığı yaklaşık 45 maçın kaçında dar alanda pozisyon yakalıyor kaçında geniş alanda... peki vestel oynadığı yaklaşık 40 maçın kaçında geniş alanda posziyon buluyor kaçında dar alanda. Beşiktaş yaklaşık 45 maçın 35 inde rakip takım kendi sahasında oyunu kabullenbiyor yani dar alanda becerikli oyuncu lazım. ya da hava hakimiyeti çok üst düzey olması gerekli biraz felsefe yaptık ama idare et... |
Alıntı:
söylediklerine hemen hemen katılıyorum. sadece suraşına hariç; sence Ertuğrul hoca istese ''ben diaattayı istemiyorum onun yerine genç Türk veya paf oyuncu oynatalım dese'' kabul ettirebiliremiydi. aynı zamanda hatasını kendide kabul ediyor. biz oynaytacak oyuncu alacağız yoksa hiç almayacağız diyor şimdi. |
Alıntı:
Alperen dediklerine harfi harfine katılıyorum. dün ben burda holosko higuain ve bobonun aynı tipte futbolcular olduğunu söylediğimde arkadaşın biri bana baya kızmıştı.:)inşallah holosko beni yanıltırda benim de yüzüm kızarır. ama holosko tipinde futbolcumuz varken onu almak anlamsız birşeydi hemde yaklaşık 8 milyon euroyu bulan maliyetle. burakla korayı 3 milyona sayıyorum daha fazla da ederler neyse. beşiktaş ligde oynadığı 34 maçın 26-27 sinde rakip savunmaya yığılan bir takım yani manisa ve diğer birçok anadolu takımı gibi kontraatağa uygun takım değil. zaten beşiktaşla oynayan her takım defansta 5 adam bırakıyor holossko da geniş alan seven biri. o yüzden 5 milyona avrupada ne pivot santroforlar alınırdı. her zaman dediğim gibi yanlış transfer politikasının kurbanı olduk. |
Kardeş Bu saatten sonra higuen mi holoskomu dememiz yanlış ertuğrul hoca bundan sonra higueni düşünmediği belli Hem daha holosko yeni geldi son maçta taraftarın önünde ayakları titredi oynamadı alışmaya çalısıyo yavaş yavaş hem o kadar para verdik umutsuzluğa kapılacağımıza umut edip umutlandıralım deilmi futbolcumuzu |
higuenden bi cacık olmaz |
bence holosko iyi futbolcu ve dahada iyi olacak ama higuende cok iyi futbolcu..insallah satmazlar stoper alirlarsa kiraya versinler bence cok cok iyi oyuncu higuen ama sans bulamadi besiktasta kiralansin yarim sezon oynasin türkiyede kral olur göründe bakin... |
HUGİAN Hugian e şans verilse belki en iyi forvetlerden biri olacak fakat nedense fazla şans verilmedi |
walla ikiside oynasa 10 numara olurama bobo bıraz ısteksz gıbı oynuyor nıe bılınmez.....yonetm bunu gormesı lazım:nurse: |
Türkiye`de Saat: 06:17 . |