![]() |
Higuain şoku! Higuain şoku! http://www.24haber.com/images/news/higuain.jpg Avukatıyla siyah-beyazlılarla görüşen Higuain "Beni gönderecekseniz, 3 yıllık alacağım olan 3.3 milyon doları ödersiniz. Yoksa ben hiçbir yere gitmem" dedi. Ara transfer dönemi bitmeden stoper mevkiine takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Higuain'in 3 yıllık parasını istemesiyle şoke oldu. Menajeri Orhan Cingözoğlu ve avukatı ile 2 günden beri siyah-beyazlı yöneticilerle görüşen Arjantinli yıldızın, kendisini göndermek isteyen yöneticilere "Beşiktaş'tan gitmek istemiyorum. Beni gönderirseniz, 3 yıllık sözleşmem karşılığı hak edeceğim para olan 3 milyon 300 bin doları istiyorum" dedi. Bunun üzerine Higuain'e "Bu parayı vermemiz imkansız. Oturup bir yerde anlaşırız. Bonservisini de veririz" diyerek, isteğini reddettiler. Kaynak: 24haber nokta com |
belliydi böle bişe olacağı |
iş bu duruma gelmemeli idi ya alınmıyacaktı yada oynatacaksın nobre son günlerde gol atıyor ama 2hafta öncesine kadar tık yoktu nobrede bu arada higuen den yararlanabilirdi ve hala ısrar ediyorum teknik bir oyuncu sadece biraz zaman lazım bakın delgado örneği var önumüzde yorum sizin |
olacağı buydu |
kalsın o zman yaa her gidenede para verıyoruz alcagımız yerde |
evet kalsın ve değerlendirilsin. |
arkadaşlar bu haberin üzerine huguyu transfer edecek takımların olduğu haberi çıktı ama ben de kalması taraftarıyım nasılsa yönetimin savunmaya adam alacak ne parası ne vakti kaldı |
adam haklı kim olsa aynı seyi yapar.. |
TAKIMIN KALİTESİNE YAKIŞMAYAN BOLE KAYSERİYE DÜŞÜNDÜĞÜN ADAMI BEŞİKTAŞA GETİRİRSEN BAŞINA BELA OLUR BAŞKADA BİŞİ OLMAZ. |
bu adamı erdogan demırorenın neden bjk baskanı yaptıgı bellı sırketten elını ceksın batmayalım dıye .mılyon dollarları sacıyor |
Türkiye`de Saat: 20:27 . |